Įvairūs Bendros diskusijos Gyvenimas, aktualios problemos

Sapnai

Apie savo gyvenimą, bei šiaip protingi pokalbiai

Standartinė BlackMamba » 2009 Vas 02, 00:43

Visada kai sapnuoju atsikėlęs pamirštu apie ką sapnavau :D
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
BlackMamba
Unikalus

Medaliai: 23
Taškai: 1194

Reputacija: 203 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Exz0sT » 2009 Vas 02, 16:45

Man ir taip būna :)
Vartotojo avataras
Exz0sT
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 5
Taškai: 338

Kovų lygis: B

Reputacija: 14 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Edzilla » 2009 Vas 03, 22:35

Esu iššokes iš devinaukščio (sapnuose aišku ) ,gal todėl dabar ir esu toks aukštas :D
[*] Time passes, we change..
http://edvizilla.deviantart.com/
Vartotojo avataras
Edzilla
Grafikos ekspertas

Medaliai: 14
Taškai: 1907

Reputacija: 51 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė crucifix » 2009 Vas 15, 14:22

Ok koks pas tave ūgis 9 metrai?
Vartotojo avataras
crucifix
Magic Mushrooms 2™
Magic Mushrooms 2™

Medaliai: 26
Taškai: 2048

Kovų lygis: A

Reputacija: 130 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Ceramica » 2009 Vas 15, 16:01

Sapnuoju beveik kiekvieną naktį erotinius sapnus ( juokauju... ), šiaip dažniausiai sapnuoju, kad mane kesinasi kas nors nužudyti arba, kad pasiklystu miškuose ir panašiai... vieni košmarai. :roll:
The creator of the Devil
Vartotojo avataras
Ceramica
SIN™
SIN™

Medaliai: 12
Taškai: 1292

Reputacija: 114 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Fir3n » 2009 Vas 15, 18:32

Tai ferella prieš miega galvok gerus dalykus vien tik, pvz vasara, saulė, šiluma ir pnš.

Opportunity is missed by most people because it is dressed in overalls and looks like work.
Thomas A. Edison

Paveikslėlis
Gift boxas Ačiū visiem už dovanas :)
Mano galerija!
Fir3n
Grafikos ekspertas

Medaliai: 13
Taškai: 1378

Reputacija: 134 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Ceramica » 2009 Vas 15, 18:42

Aš ir galvoju apie gerus dalykus, tik kiekvienam atrodo savaip. Pavyzdžiui man gėris yra Robert Pattinson. Aš apie jį prieš miegą dažnai galvoju, bet košmarus sapnuoju. :D
The creator of the Devil
Vartotojo avataras
Ceramica
SIN™
SIN™

Medaliai: 12
Taškai: 1292

Reputacija: 114 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė aLs^ » 2009 Vas 15, 18:50

pamenu seniau i savaitee kokius bent tris kartus sapnuodavau akd kazkur krentu, tai net pajusdavau ta busena beswore ar koki tai iskart atsibusdawau, o dabar kiek pamenu paskutinis sapnas buwo akd miegu kakzokioje wiloje ir pro langus issoka kakzokie zudikai, tai tipo begioju nuo ju ir wisus pjaunu, o ant galo tipo i jakuzi atsigulu ir kazkas duris atodaro, toje wietoje ir pabudau, db sitas sapnas juoka kelia :DD,bet kas keisciausia ta diena kai susapnavau sita sapna, mokykloje buvo ant tiek jėga kaip dar turbut niekad nera buve smagi diena td buvo
aLs^
Patyręs dalyvis

Medaliai: 1
Taškai: 269

Kovų lygis: N

Reputacija: 3 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė stygis » 2009 Kov 08, 02:23

as prisimenu kaip prisilosdavau mazas visokiu cs ir eidavau gulti uzmiegu tumpam is isgirstu HEADSHOT ir atsibundu visas isigandes.... .. pasiziuriu y laikrody tik 2 min miegojau arba daznai buna taip kad trumpam uzmiegu ir kad per ta trumpa sapna nukrentu kur nors arba nusizudau.... baisu... arba ir geru sapnu susapnuoju kaip su merginom bunu ar pns... Bet dazniausiai pastarajy menesi pradejau sapnuoti ateiti pvz tokias nesamones kad tarpais pamatau ka darysiu pvz sapnuoju visai ne y tema sedziu danguje ir pamatau raudona kresy nueinu y mokykla kazkur jau paskutine pamoka pyst raudonas krepsys lyginai toks pat net siurpas perbega ir taip daznai pasidaro... :wooow: tuoj pradesiu visokius dinozaurus sapnuot ziuresim laksto jau po lietuva keli...

Ai va dar uzknisa kai sapne ykanda y koje atsikeli ir dar kelias sekundes jauti skausma...
Ir uzknisa kai suprantu kad esu sapne ir girdziu sapno garsus bej relybes tai vaizdas pradeda nykti ir vis labiau link relybes einu ir nespeju sapne valdyti saves ir atsibundu

Dar buna kad sapne uzmiegu ir sapne sapnuoju karta buvo taip kad nejo atsikelti kosmaras bandau atsikelti bet vistiek sapne vel bandau vel sapne atsikeliu O siaip nezinau kaip jus bet as ismokau atsikelti kada noriu sapne tiesiog sapnuoju ir nzn kas man pasidaro ir prisiverciu atsikelti ir taip kaip telike vaizdas isijungia y juoda ir pradedu girdeti garsus relybeje bei pramerkiu akis... :) :music:
Vartotojo avataras
stygis
Patyręs dalyvis

Medaliai: 3
Taškai: 329

Reputacija: 10 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Fir3n » 2009 Kov 15, 20:28

Jo jo , būna kartais sapnuoji kad užkliūni ir taip kojos sujuda ir trumpam atsibusti. :D

Opportunity is missed by most people because it is dressed in overalls and looks like work.
Thomas A. Edison

Paveikslėlis
Gift boxas Ačiū visiem už dovanas :)
Mano galerija!
Fir3n
Grafikos ekspertas

Medaliai: 13
Taškai: 1378

Reputacija: 134 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Dephon » 2009 Kov 21, 12:41

Mano keisčiausias sapnas buvo toks, kad buvau pas gimines namuose, ir kažkaip pažiūrėjęs pro langą, pamačiau dengantį raudoną dangų ;D išbėgau į lauką, o ten visi žodžiu šaudosi gaudosi ir t.t. aš einu gatve ir girdžiu, kad kažkas link manęs atbėga, atsisuku, o ten du forsai, aš į kojas iškart, ir taip bėgau bėgau. Pribėgau tokią vietą, ten tokie kaip borteliai yra, atsisėdau (pavargęs buvau) ir žiūriu iš tolo forsai vėl atbėga ;// aš vėl į kojas, ir taip gal tris kartus, bet esmė tame, kad jie niekaip manęs nepagavo, nors aš ir buvau sustojęs pailsėt bent kelis kartus ;D
Atsibudus juokas ėmė, vienas iš kvailiausių sapnų.. ;DD
Vartotojo avataras
Dephon
Patyręs dalyvis

Medaliai: 3
Taškai: 544

Reputacija: 11 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Orchid » 2009 Bir 05, 16:37

Daznai sapnuoju, kad skrendu, griunu ir t.t... Dar kad mane persekioja kazkokios dvasios, tipo is mirusiuju pasaulio.. Beveik kiekviena nakti tas pats.. O jei to nesapnuoju, tada sapnuoju, kad kazkas vis kesinasi i mano givybe, o dazniausiai pabundu ant tos vietos, kai sauna/duria/paskandina ir nespeju pamatyt ar miriau ar ne..
Vartotojo avataras
Orchid
Unity™
Unity™

Medaliai: 15
Taškai: 1702

Reputacija: 57 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė eX.Kiec » 2009 Bir 17, 19:57

Vaida, man tas pats buna tik persekioja zudikai bet taip ir nepamatau ar mires tik greit atsikeliu toks isbales ^_^
Vartotojo avataras
eX.Kiec
Aktyvus dalyvis

Taškai: 231

Reputacija: 2 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė WakeUp » 2009 Bir 19, 21:56

Silpnu nervu atstovai :lol:

Retai kada sapnuoju kosmarus :D, o siaip sapnuoju, kad krentu ar begu karta sapnavau, kad turiu nesibaigencia 1ct monete( :D ) ir kur tik ja numetu ji vis atsiranda kisenei, o tada kai atsibudau po 1h kazkur isejau i kiema ir radau 5lt :D. Esu sapnaves, kad einu aplink pasauli, bet tada suskambejo zadintuvas kai priejau lentele "Japonija" p.s. man rodo ejau i rytus nes buvo Ukraina, rusija, kinija, japonija :D.

P.S.S. Jau beveik ivaldiziau sapnus ir sapnuoju ka noriu :D
Vartotojo avataras
WakeUp
Forumo gyventojas

Medaliai: 2
Taškai: 499

Kovų lygis: N

Reputacija: 8 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Inf » 2009 Bir 19, 23:31

Košmarų nesapnuoju jau kelis metus :)
Dažniausiai sapnuoju pkankamai realias situacijas (draugus, mokyklą ir pan) arba fantastiką (nuolat gelbėju ir gelbėju pasaulį xD)
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Inf
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 5
Taškai: 630

Kovų lygis: B+

Reputacija: 26 Pridėti reputacijos tašką

Įvairūs Bendros diskusijos Gyvenimas, aktualios problemos

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas: