sapnuoju daug, kadangi meigu labai dažnai (ypač dieną

). labiausiai mėgstu sapnus, kuriuose pavyksta skraidyti. yra buvę ir taip, kad sapne miegu ir jame sapnuoju

. būna, kad pavyksta valdyti sapną, t.y. supranti, kad jame esi ir gali elgtis taip kaip tik nori. aš kai suprantu, kad esu sapne, beveik visada prabundu. pradeda nykti vaizdas. bet yra pavykę likti sapne ir keisti jį, vaikščioti kur tk nori ir t.t.

. pastaruoju metu pradėjau domėtis visokiom nesamonėm (laiko kelionės, NSO), tai sapnuoju skraidančias lėkštes danguje. arba šiaip kokius švytinčius diskus. būna ir pranašingų sapnų, bent jau iš dalies. prieš kokius porą mėnesių sapnavau karą, ir vakare (tuo metu sapno nebuvau prisiminęs) įsijungiu tv, ir pirmas dalykas kurį pamačiau ekrane buvo kažkokios torpedos, tokios pat, kurias mačiau sapne

. daug tokių sutapimų yra buvę. tai aišku normalu, jog gali sapnuoti keletą sapnų

. man turbūt nėra buvę, jog sapnuočiau tik vieną, nes dažnai prabundu. o sekantis sapnas jau būna kitas. bet yra buve, kad prabundu, vėl užmiegu ir sapnuoju tą sapną, kurį sapnavau prieš prabusdamas. lyg tęsinys