Įvairūs Bendros diskusijos Gyvenimas, aktualios problemos

Sapnai

Apie savo gyvenimą, bei šiaip protingi pokalbiai

Standartinė AQua. » 2008 Rgp 27, 09:54

Raxe, normali normali. :] Jau ką šiąnakt sapnavau, tai ilgai nepamiršiu :shock: . Jum būna kad sapne sunku bėgti? Kas nors vejasi, o jūs negalite pabėgti? Man visada taip būna, todėl mano košmarai visada baigiasi tragiškai. :shock:
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
AQua.
Forumo gyventojas

Medaliai: 7
Taškai: 423

Kovų lygis: B

Reputacija: 29 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė ka7en » 2008 Rgp 27, 10:18

matyt su kablais begai ;D
Vartotojo avataras
ka7en
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 3
Taškai: 521

Kovų lygis: B+

Reputacija: 14 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė AQua. » 2008 Rgp 27, 10:22

Durniuk :]. Nors pala pala.. Jo, su kablais buvau. Bet visuose kituose sapnuose būnu be kablų, bet nepabėgu. :shock:
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
AQua.
Forumo gyventojas

Standartinė ka7en » 2008 Rgp 27, 10:24

aš su sporbačiais dažnausiai tai ir pabėgu ;D aš visokes nesąmones sapnuoju... slibinus ir pan. tai geriau nei napasakosiu ;D
Vartotojo avataras
ka7en
Profesionalus dalyvis

Standartinė Fir3n » 2008 Rgp 27, 10:26

Pfft patikėk pas mane tai be ryšio sapnai, sapnavau kad man parašė draugas kad man vėl reik lankyt tinklinį ir aš vėl lankiau atėjau į sporto salė ir visi susėde prie stalo valgo sriuba aš atsisėdau valgyt ir kažkas įmetė šokoladuka į trenerio sriuba... Na ir sapnas..

Opportunity is missed by most people because it is dressed in overalls and looks like work.
Thomas A. Edison

Paveikslėlis
Gift boxas Ačiū visiem už dovanas :)
Mano galerija!
Fir3n
Grafikos ekspertas

Medaliai: 13
Taškai: 1378

Kovų lygis: A

Reputacija: 134 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė ka7en » 2008 Rgp 27, 10:28

čia jau apsurdas :D pas manęs visokė senoviniai... arba su ateitim ;D prižaidžiu visokių nesąmoniu, ir sapnuoju po to kaip aš ten visus kapoju ;D
Vartotojo avataras
ka7en
Profesionalus dalyvis

Standartinė raXike_ » 2008 Rgp 27, 11:52

Kvederi, tai reišk, kad tau reik mažiau kompo :D. Nes kompas tau jau veik pasamonę ;D. Čia žaidimai tiksliau xD.

žodžiu, man irgi būna, jog bėgi, bėgi ir pabėgti negali. Tas yra žiauru. Ypač jei du tokius košmarus per naktį susapnuoji xD.
Aš šiandien sapnavau kažkokią nesąmonę, nuo mano namų kalno [jis ilgas ir status], čiuožė kažkokie žmonės su baidare [ne per vandenį, per kelią], bet tai jie taip lengvai čiuožė, atrodė lyg plauktų]. Ir po to kažkaip sapnavau, jog atsidūriau kažkokiam viešbutyje ar panašiai, ir sapne aš pabundu, ten kažkokia mergina aplinkui sutvarko aplinką, o mane kažkas toliau bando pakelti. Ir dar mano tam sapne ant komodos buvo Mac AirBook`as, bet kas juokingiausia, jog Mac`ų aš net nemėgstu, bet mano sapne jis buvo xD.
Ė, turiu klausimą, jūs sapnuodami užuodžiat kvapus?
raXike_
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 6
Taškai: 448

Reputacija: 82 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė AQua. » 2008 Rgp 27, 12:22

Kvapus, skonį, skausmą.. Viską jaučiu. Sapnavau kad skendau kažkada, ir pabudau, nes realybėj vos neuždusau.
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
AQua.
Forumo gyventojas

Standartinė ka7en » 2008 Rgp 27, 14:13

Pastaruoju metu nieko nesapnuoju ;/ nei tų savo nesąmoningų sapnų ;D kažaip naktį vis prabundu išpiltas prakaito ;/
Vartotojo avataras
ka7en
Profesionalus dalyvis

Standartinė Abyss » 2008 Rgp 28, 21:53

Hah, negerai jums, as nieko nejauciu, dazniausiai net nesapnuoju [arba neprisimenu kad sapnuoju].
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Abyss
Forumo gyventojas

Medaliai: 1
Taškai: 351

Reputacija: 16 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė PAl » 2008 Rgp 30, 18:08

Aš nesapnuoju niekad, atsimenu kai mažesnis buvau tai sapnuodavau. Būdavo ir man taip, kad negalėdavau bėgti greitai :D. Dar atsimenu, kad kai sapnuodavau kažką ir vis realiam gyvenime pasikartodavo. Toks jausmas keistas. Dežavū :D. Ir dabar taip kartais dar būna
Vartotojo avataras
PAl
Aktyvus dalyvis

Taškai: 120

Reputacija: 8 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Abyss » 2008 Rgp 30, 18:20

w00t, vakar sapnavau kad be parasiuto is lektuvo sokau :roll: :vsad: toks prastas jausmas :vsad:
Vartotojo avataras
Abyss
Forumo gyventojas

Medaliai: 1
Taškai: 351

Reputacija: 16 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė BuuBleeBooBlah » 2008 Rgs 21, 18:29

Ne pirmą kartą susapnuoju pranašingą sapną....
Arba vakar sapnavau kai man į akis pila su kažkokiu metaliniu puoduku smėlį... O aš nieko nedarau. :?:
Nemoku savo nicko
Vartotojo avataras
BuuBleeBooBlah
Magic Mushrooms™
Magic Mushrooms™

Medaliai: 2
Taškai: 431

Reputacija: 8 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė lemonscure » 2008 Gru 25, 03:17

sapnuoju daug, kadangi meigu labai dažnai (ypač dieną :D). labiausiai mėgstu sapnus, kuriuose pavyksta skraidyti. yra buvę ir taip, kad sapne miegu ir jame sapnuoju :D. būna, kad pavyksta valdyti sapną, t.y. supranti, kad jame esi ir gali elgtis taip kaip tik nori. aš kai suprantu, kad esu sapne, beveik visada prabundu. pradeda nykti vaizdas. bet yra pavykę likti sapne ir keisti jį, vaikščioti kur tk nori ir t.t. :). pastaruoju metu pradėjau domėtis visokiom nesamonėm (laiko kelionės, NSO), tai sapnuoju skraidančias lėkštes danguje. arba šiaip kokius švytinčius diskus. būna ir pranašingų sapnų, bent jau iš dalies. prieš kokius porą mėnesių sapnavau karą, ir vakare (tuo metu sapno nebuvau prisiminęs) įsijungiu tv, ir pirmas dalykas kurį pamačiau ekrane buvo kažkokios torpedos, tokios pat, kurias mačiau sapne :). daug tokių sutapimų yra buvę. tai aišku normalu, jog gali sapnuoti keletą sapnų :D. man turbūt nėra buvę, jog sapnuočiau tik vieną, nes dažnai prabundu. o sekantis sapnas jau būna kitas. bet yra buve, kad prabundu, vėl užmiegu ir sapnuoju tą sapną, kurį sapnavau prieš prabusdamas. lyg tęsinys :)
Man of Faith vs Man of Science
Vartotojo avataras
lemonscure
Pradedantis

Taškai: 14

Reputacija: 0 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė ggm » 2008 Gru 25, 16:47

cool... as pora kartu sapnavau kad skraidau, tai sokinejau nuo vienos vietos iki kitos, buvo uzdara vietove, tai nuo lubu ant sienu, toks geras pojutis, pakibes ore... Dar nebuvo pavyke susapnuoti samoninga sapna, nors ir demejausi ir astraline projekcija ir kitais dalykais bet neuzkabino.. .:] ai tiesiog jei pavyks ok, jei ne, koks skirtumas ir taip gerai :} Yra daug budu kaip padaryti tai, tarkim jei ka keisto pamatai tada klausi saves "ar as dabar sapnuoju" nes sapne dazniausiai buna deformuoti dalykai, todel kai sapne pamatai kazka tokio po praktikos automatiskai saves pradedi klausineti ir supranti kad sapnuoji, tada gali nuskristi pas GURU ir klausti apie gyvenimo prasme, suzinoti kada mirsi ir kitu nereikalingu dalyku :D :D :D
Vartotojo avataras
ggm
Juodoji trejybė™
Juodoji trejybė™

Medaliai: 2
Taškai: 320

Kovų lygis: A

Reputacija: 13 Pridėti reputacijos tašką

Įvairūs Bendros diskusijos Gyvenimas, aktualios problemos

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas: