Įvairūs Bendros diskusijos Gyvenimas, aktualios problemos

Sapnai

Apie savo gyvenimą, bei šiaip protingi pokalbiai

Standartinė Imagination » 2008 Bir 18, 17:26

Ar dažnai sapnuojate? Gal jūsų sapnai kartojasi? Ką sapnavote paskutinį kartą?
Vartotojo avataras
Imagination
Urvinis

Medaliai: 12
Taškai: 2334

Reputacija: 241 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Fir3n » 2008 Lie 24, 16:44

Sapnavau praeita karta kai prievertauja moteris vyrą.
Keistas sapnas.
Bet žinau kad sapnuose veikia pasamonė , vidinis beribis intelektas mokslininkai atranda visokius dalykus pasamonės galia per sapnus.

Opportunity is missed by most people because it is dressed in overalls and looks like work.
Thomas A. Edison

Paveikslėlis
Gift boxas Ačiū visiem už dovanas :)
Mano galerija!
Fir3n
Grafikos ekspertas

Medaliai: 13
Taškai: 1378

Kovų lygis: A

Reputacija: 134 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė St!ng3r » 2008 Lie 27, 17:57

Ant dienu padariau eksperimenta nors čia buvo ant savaitės bet nesvarbu reiškės taip kai mokiausis klaseje buvo tokia Sandra veido jos nepamenu ir pabandžiau padaryti taip kad sapne aš ja sutikčiau... Ka galiu jums pasakyti aš ja sutikau ir atpažinau pamenu kad sapne aš ja mačiau bet dabar vistiek negaliu prisiminti...

kažkada buvau susapnaves seniai sapna kad einu i mokykla su draugeliu ir jis man pasakoja ten kažkokia nesamone apie žaidimus (kažkaip pasiliko atmintyje šis sapnas ir buvo toks jausmas kad laukiau tos dienos kada galesiu sutabdyti ji ir pasakyti jam jo sekančius žodžius )
Po keliu menesiu einam mes su draugeliu i mokykla jis man pasakoja nesamones apie žaidus ir pajauciau dejavu ir iš karto prisiminiau apie sapna, bet kas svarbiausia pamirsau ka jis turėjo pasakyti ejau ir bandžiau prisiminti niekaip neišejo sustojau draugas atsisuko ir sako man ko tu sustojei ir tada vėl pajaučiau dejavu tai buvo tie žodžiai nusišipsojau pats sau jis i mane pažiūrėjo kaip i kaškoki nenormalu ir pratesem kelione link mokyklos :)
Kas keisčiausia tai nutinka gan dažnai... Gal jus turit panašiu istoriju ? :roll:
Paveikslėlis
St!ng3r
Administratorius

Medaliai: 9
Taškai: 1059

Reputacija: 330 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė raXike_ » 2008 Lie 27, 20:33

Nusiramink, tai normalu ;D. [Tikiuosi]. Na, man kažkaip ne taip būna, man būna, jog aš pradedu kažką sapnuoti ir sapne viską galiu keisti pagal save. Nu dar yra tokia sapnų nuojauta, ne dejavu kaip tau, bet tiesiog sapne, kažką nujaučiu, kas po to daug maž nutinka. Geez...
raXike_
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 6
Taškai: 448

Kovų lygis: B+

Reputacija: 82 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Fir3n » 2008 Lie 28, 11:27

Ot žinot kodėl kartais tai ką sapnuojam atsitinką iš tikrųjų?
Nes veikia pasamonė o tai yra beribis intelektas joje yra suskaičiuota visa istorija nuo pat laiko pradžios ir per ją gali sužinot netolima ateiti. Pavyzdžiui viena moteris negalėjo niekaip apsiprest ar skirst į los andžela dirbt kitą darbą kuriam 2x daugiau moka. Inai prieš miega paklausė savo pasamonės ar jei reik keist darbą, ryte atsibudus prisiminė sapna kaip firma tą bankrutavo ir tai tiesa. Ta firma po 3 mėn bankrutavo.
Sapnai yra nuostabus dalykas, tik aš sapnuoju nesamonęs.
Vakar sapnavau kad vėl pradėjau lankyt tinkliniį atėjau visi prie stalo sporto salei valgė sriuba, ir kažkas įmete šokoladini kvadrata į trenerio sriuba.
Nesamonė ;/

Opportunity is missed by most people because it is dressed in overalls and looks like work.
Thomas A. Edison

Paveikslėlis
Mano galerija!
Fir3n
Grafikos ekspertas

Standartinė ka7en » 2008 Lie 28, 11:32

Che ;D man tokiu nebūna sapnų, dažniausiai sapnuoju kas buvo tai yra praėjo kaip man nelaime atsitiko koja nudegiau ;/ ir pan. į ateiti atrodo viena kart esu sapnaves ta dieną su sapnavau ir po keliu savaičiu tai atsitiko... keistas sapnas pagalvojau ;/ bet pasirodo jis įvyko. Akstrasensas žodžiu ;D
Vartotojo avataras
ka7en
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 3
Taškai: 521

Reputacija: 14 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Fir3n » 2008 Lie 28, 11:58

Aš gal tris kartus sapnavau kad sprogo atominė bomba ir viska išnešė lietuvoj ir aš atsirada rojuj o ten jėga. :D

Thomas A. Edison

Paveikslėlis
Mano galerija!
Fir3n
Grafikos ekspertas

Standartinė raXike_ » 2008 Lie 28, 12:42

O aš esu sapnavusi, kaip bėgu nuo kažko panašaus kaip terminatorius [esmė, kad to filmo net nesu mačiusi >_<] ir tuomet niekaip negaliu pabėgti, nes kad ir kur bėgu, jis mane suranda, ir tada mano best friend`as [net nežinau, kas jis/ji >_<] pasiiaukojo bandydamas/bandybama [nežinau ar te baxūras buvo ar pana net xD] sulaikyti tą terminatorių, mandė susprogdinti jį, bet nieko nesigavo, ir gavosi toliau man bėgimas, bet po to aš jau pavargau ir buvo... Ai, čiuju mane nužudė... >_<
raXike_
Profesionalus dalyvis

Standartinė ka7en » 2008 Lie 28, 12:44

Kažoks neįtikėtinas sapnas ;D Nuskambejo lb juokingai :lol:
Vartotojo avataras
ka7en
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 3
Taškai: 521

Reputacija: 14 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė raXike_ » 2008 Lie 28, 12:47

Kaip miela. O man tai buvo košmaras. Neminėjau, kad ten kažkas buvo dar su tuo terminatoriumi [nežinau ar te terminatorius, bet esmė, kad nuo jo pabėkti niekaip nėjo] ir gavosi, kad ten dar su juo buvo kažkokia gauja, kurie pjaustė žmonės... Nu žodžiu, aš nesiplėsiu, nes kažkaip bah. Aš žinau, kad po to košmaro, kažkaip prastai jaučiausi. Labai.
raXike_
Profesionalus dalyvis

Standartinė Fogside » 2008 Lie 28, 13:50

Sapnavau kad kažką su kompu dirbau ir jis sugedo :D pabudau išpiltas šalto prakaito :D

Juokauju. Šiaip tai pamenu kad OS užlinko ir tiek :)
Vartotojo avataras
Fogside
Aktyvus dalyvis

Medaliai: 2
Taškai: 167

Reputacija: 8 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė raXike_ » 2008 Lie 28, 14:16

O man buvo, kad aš spanavau, jog kompą išjungiau, o jis įsijungė pats. Aš atjungiau jį nuo elektros, o jis vis tiek veikė :D. Vat pasakysiu, šitai yra baisu xD. Tai sapnavau kokioj 4 klasėj, bet prisimenu iki dabar xD.
raXike_
Profesionalus dalyvis

Standartinė 49 » 2008 Lie 28, 14:38

Man patiko St!ng3r pasakojimas. Man anksciau taip budavo. Kai pajausdavau dejavu as stengdavausi dayti viska kitaip. Man nepatikdavo tas jausmas :D . Ir stai ivyko nelaimingas atsitikimas gavau smegenu sutrenkima. Tada kai pajausdavau ddejavu pradedavau saves nekontroliuot darydavau kazka visai ne i tema :D . Viena syki su autobusu vaziavom i mokykla. Pajutau dejavu sakau draugeliui varom i parda kazko nusipirkt, bet nesvarbu parda nedirba as pinigu neturejau. Islipau is autobuso, jis nuvaziavo tada supratau ka as cia darau. Tokia mano istorija galit tiket galit ne. :roll:
Vartotojo avataras
49
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 10
Taškai: 1069

Reputacija: 58 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Fogside » 2008 Lie 28, 15:03

St!ng3r rašė:Gal jus turit panašiu istoriju ? :roll:

taip man yra taip buve kelis kartus :) nk čia nuostabaus ;)
Vartotojo avataras
Fogside
Aktyvus dalyvis

Medaliai: 2
Taškai: 167

Reputacija: 8 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Fir3n » 2008 Lie 28, 16:38

Aš sapnavau kad bėgu su sesė nuo to džino iš aladino pasakos jis mane gaudo, o aš peršikęs bėgu bandau išgelbėt sesė atbėgu iki namu o ju ten nėra.

Thomas A. Edison

Paveikslėlis
Mano galerija!
Fir3n
Grafikos ekspertas

Įvairūs Bendros diskusijos Gyvenimas, aktualios problemos

Prisijungti