Įvairūs Bendros diskusijos Gyvenimas, aktualios problemos

Sapnai

Apie savo gyvenimą, bei šiaip protingi pokalbiai

Standartinė .flex » 2009 Rgp 02, 14:28

Šiąnakt sapnavau gerą sapną. ;DD
Robertas De Niro pametė laptopą sudaužytą, o aš vsitiek įjungiau tą laptopą ir ten prasidėjo tokiam pastate paliava. ;D Ėmė mane vaiokytis vaikštantys trintukai, guminukai ir panašei, paskui kažkaip mano draugė mokėjo vaikšiot vandeniu su tokiu vyru, o aš paeidavau ant vandens porą žingsnių ir įkrisdavau į jį, bet galiausiai nuėjau iki tokios salos, atsisėdau ir pradėjau beatbox'inti. ;DDD
Paveikslėlis

so u wanna die - commit suicide
Vartotojo avataras
.flex
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 2
Taškai: 800

Reputacija: 100 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Ceramica » 2009 Rgp 02, 15:58

Čia tikriausiai žolės poveikis : D
The creator of the Devil
Vartotojo avataras
Ceramica
SIN™
SIN™

Medaliai: 12
Taškai: 1292

Kovų lygis: A

Reputacija: 114 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė faq » 2009 Rgp 02, 17:05

o tu gal iš tikro moki beatbox?
Vartotojo avataras
faq
finger5™
finger5™

Medaliai: 9
Taškai: 1878

Reputacija: 62 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė .flex » 2009 Rgp 02, 21:00

ne nemoku. Ir nemanyk, kad aš visad tik pūčiu iur daugiau nieko nematau.
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
.flex
Profesionalus dalyvis

Standartinė faq » 2009 Rgp 03, 11:46

Niekas ir nemano :DDD o gal ir mano :D

Nu dabar į temą:

Einu aš sau gatve ir prieina liliputas su išdarkytu veidu (senas mano draugas :D) Jis sako einam pasimušt ir mes varėm muštis :D jis man nukando ausi ir NUSPYRĖ į ligoninę, jis manęs neaplankė ir aš supykau (visgi senas draugas :DDD) tai ėjau jo ieškoti ir nukasti ausį :DDD viskas :DDD
Vartotojo avataras
faq
finger5™
finger5™

Standartinė Gabijele » 2009 Rgp 08, 01:41

Geri jūsų sapnai pastebėjau.. :D :D
Aš tai nieko pastaruoju metu nesapnuoju :roll: Tai bent jau rami galva :)
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Gabijele
Unity™
Unity™

Medaliai: 19
Taškai: 975

Reputacija: 40 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Inf » 2009 Rgp 09, 22:08

Sapnuoju dabar kasnakt. Bet nieko per daug įdomaus... Pilnatis mane teigiamai veikia - sapnai ryškūs. :)
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Inf
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 5
Taškai: 630

Kovų lygis: B+

Reputacija: 26 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė AQua. » 2009 Rgp 10, 18:19

Sapnavau kad mane raižo karštais virbalais.. Išvis žiaurus sapnas buvo.. Esmė tame, kad šįryt pabudus turiu temperatūros ir skauda visą kūną :|
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
AQua.
Forumo gyventojas

Medaliai: 7
Taškai: 423

Kovų lygis: B

Reputacija: 29 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė .flex » 2009 Rgp 11, 00:08

Chychy, gripas. :DD

Sapnavau, kad vaikščiojau po Ermitažą, bet Ermitažas buvo tokia didelė pilis ir ten turėjom apsigint nuo priešų, tai šaudėm su snaiperiu. Nė į vieną nepataikiau, bijojau aukščio ir paskui bandžiau su tanku važiuot. ;DD
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
.flex
Profesionalus dalyvis

Standartinė faq » 2009 Rgp 11, 00:12

Geras sapnas :D
Vartotojo avataras
faq
finger5™
finger5™

Standartinė Ign4s » 2009 Rgp 17, 23:45

neatsimenu kada paskutini karta sapnaves buciau ;/ ka daryt kad pradeciau sapnuot? arba atsimint ka sapnavau? xD
Hi. I don't care. Thanks.
Vartotojo avataras
Ign4s
Magic Mushrooms 2™
Magic Mushrooms 2™

Medaliai: 5
Taškai: 915

Reputacija: 22 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė faq » 2009 Rgp 18, 00:26

Jei nieko neprisimeni ką sapnavai, reiškia, kad labai gerai miegi :D
Vartotojo avataras
faq
finger5™
finger5™

Standartinė Dkersys » 2009 Rgp 18, 00:32

Aš vieną tokį nemalonų sapną jau kelis kartus sapnavau, bet čia buvo prieš metus gal. Sapnas toks:

Aš einu namo, nueinu iki laiptinės durų, suvedžiu kodą, ir suskamba zvimbiantis garsas, kad galiu atidaryti duris. Kai jau paėmiau už rankenos, pradėjau trauktis į save duris, kažkas jas atgal užtrenkia su ranka. Atsisuku, ten stovi du aukšto ūgio, mėlynai žalios spalvos odos, tokie pusiau zombiai su išdarkytu veidu, bei išdarkytais drabužiais. Aš, aišku išsigandau, Jau pradėjau bėgti, bet jie užstoja mane kelią, atsitrenkiu vienam į pilvą, atsimušiau atgal prie sienos, o tas čiuvas net nėkrustelėjo. Mano laimei jie man nieko nedarė, bet visada žiūrėjo man į akis. Aš negalėjau nieko daryti, nei bėgti, nei dar ką nors kitką daryti, o aplinkinių nebuvo :D aš dairiausi kaip galima čia ištrūkti, kol neatsibudau :)
Vartotojo avataras
Dkersys
Aktyvus dalyvis

Taškai: 311

Kovų lygis: N

Reputacija: 8 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė AQua. » 2009 Rgp 18, 13:59

Sapnavau šiandien Maiklą Džeksoną. Jis prašė, kad padovanočiau jam parketą, nes dangui ant debesų nesigauna moon walking'as. : )
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
AQua.
Forumo gyventojas

Medaliai: 7
Taškai: 423

Kovų lygis: B

Reputacija: 29 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė H3.Farguc » 2009 Rgp 18, 14:06

GEriausi siaubekai man yra mano kosmarai :D va siende sapnavau kad apsistojau tokioje sodyboje , ir toj sodyboj tokie kaip zombiai/tarakonai buvo , ir jie tik nakti pasirode. ir mums pasake (man ir 2 draugams) kad jei iki sutemu nesuspesim grįžt i vidu jie prades medzioti mus .nu mes su scrambleriais ten vazinejom ,ir po to pamatem kad jau riekia grįžt , bet nespejom laiku grįžt. tai grzyom jau kada sutemo ir ijejom i nama , o name knybzdeti tu padaru be saiko pradejo. nu as griebiau gesintuva ir pradejau su juo purksti (bet tas gesintuvas su liquid nitrogen O.o) , drauge puole juo su beisbolo lazda , o draugas molotovus pradejo daryt. bet ju per daug buvo ir visus mus jie uzpuole , as vienintelis sugebejau pabegt is to namo , nubegau i darza , bet tas darzas tai tox kaip left 4 dead viename mape :D tik su daugiau sienu ir langu :D tada neftiomu tne ir mano tevai buvo , ir mano tevas sako , jei mes sugebam isgyvent iki sauletekio jie pradings. nu ir davai visa nakti mes ten gyvenmes nuo jo . mama neprisimenu ka dare :D tevukas tai zebtuveliu juos padeginejo (matomai jie labai gerai dega, bet tik jei su zebtuveliu degi :D ) . kadangi daug sieno buvo tame darze jis uzsidege. po to jau pradejo saule lyst ir mes kaip ir visus iszudem jos . bent taip galvojom. ir as pamaciau masina pravaziuojancia (nyftiomu visa nakty kelio nemaciau) ir as paskui ja pradejau begt, bet ji nuvaziavo , po to i toki kalniuka uzbegau o ten daxuja masinu . Bet man jau silpna buvo ir as pargriuvau . priejo prie manes toks baxuras ir jo motina , bet as atsikeliau siap netaip , jie kazka lenkiskai pasake ir nuejo . as susinervinau ir sakau ".." ir baxuras bande man ispirt bet pagavau jo koje (kazkas ka is ninpo ismokau :D ) bet mano tevukas sustbade mane . tada jis su kazkokiu dedu kalbejos, papasakojo kas atsitiko . ir pasake tam diedui kad nakti jis geriau namuose butu ir gerai uzsirakintu . Tada zadintuvas pazadino mane :D

Is visu naujai matytu siaubiaku ir sci-fi man sitas geriausias :D mano sapnai nenuvilia :D (btw lucid dreaminu jau 2 metai :D dar nesugebu visko kontroliuot , bet suprantu kad sapnas jau :) )
-=Gifts=-
COMING SOON
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Medaliai: 17
Taškai: 1175

Reputacija: 94 Pridėti reputacijos tašką

Įvairūs Bendros diskusijos Gyvenimas, aktualios problemos

Prisijungti

Forumo stilius