Įvairūs Bendros diskusijos Gyvenimas, aktualios problemos

Sapnai

Apie savo gyvenimą, bei šiaip protingi pokalbiai

Standartinė Edzilla » 2009 Rgp 20, 14:31

Sapnavau save gyvenantį dar bute , į namus įsilaužė ginkluoti banditai, bet aš jiems nenusileidau , aš iššokau pro balkoną iš 5 aukšto tekšt, sapnas baigės ,aš pabudes, bet čia seniau , kažkaip nebesapnuoju, o jai ir susapnuoju ką ,tai labai sunku atsimint.
[*] Time passes, we change..
http://edvizilla.deviantart.com/
Vartotojo avataras
Edzilla
Grafikos ekspertas

Medaliai: 14
Taškai: 1907

Reputacija: 51 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Egiuz » 2009 Rgp 20, 18:02

H3.Farguc rašė:GEriausi siaubekai man yra mano kosmarai :D va siende sapnavau kad apsistojau tokioje sodyboje , ir toj sodyboj tokie kaip zombiai/tarakonai buvo , ir jie tik nakti pasirode. ir mums pasake (man ir 2 draugams) kad jei iki sutemu nesuspesim grįžt i vidu jie prades medzioti mus .nu mes su scrambleriais ten vazinejom ,ir po to pamatem kad jau riekia grįžt , bet nespejom laiku grįžt. tai grzyom jau kada sutemo ir ijejom i nama , o name knybzdeti tu padaru be saiko pradejo. nu as griebiau gesintuva ir pradejau su juo purksti (bet tas gesintuvas su liquid nitrogen O.o) , drauge puole juo su beisbolo lazda , o draugas molotovus pradejo daryt. bet ju per daug buvo ir visus mus jie uzpuole , as vienintelis sugebejau pabegt is to namo , nubegau i darza , bet tas darzas tai tox kaip left 4 dead viename mape :D tik su daugiau sienu ir langu :D tada neftiomu tne ir mano tevai buvo , ir mano tevas sako , jei mes sugebam isgyvent iki sauletekio jie pradings. nu ir davai visa nakti mes ten gyvenmes nuo jo . mama neprisimenu ka dare :D tevukas tai zebtuveliu juos padeginejo (matomai jie labai gerai dega, bet tik jei su zebtuveliu degi ) . kadangi daug sieno buvo tame darze jis uzsidege. po to jau pradejo saule lyst ir mes kaip ir visus iszudem jos . bent taip galvojom. ir as pamaciau masina pravaziuojancia (nyftiomu visa nakty kelio nemaciau) ir as paskui ja pradejau begt, bet ji nuvaziavo , po to i toki kalniuka uzbegau o ten daxuja masinu . Bet man jau silpna buvo ir as pargriuvau . priejo prie manes toks baxuras ir jo motina , bet as atsikeliau siap netaip , jie kazka lenkiskai pasake ir nuejo . as susinervinau ir sakau ".." ir baxuras bande man ispirt bet pagavau jo koje (kazkas ka is ninpo ismokau ) bet mano tevukas sustbade mane . tada jis su kazkokiu dedu kalbejos, papasakojo kas atsitiko . ir pasake tam diedui kad nakti jis geriau namuose butu ir gerai uzsirakintu . Tada zadintuvas pazadino mane

Is visu naujai matytu siaubiaku ir sci-fi man sitas geriausias mano sapnai nenuvilia(btw lucid dreaminu jau 2 metai :D dar nesugebu visko kontroliuot , bet suprantu kad sapnas jau :) )

būk režisierius:DD
Egiuz
Magic Mushrooms™
Magic Mushrooms™

Medaliai: 19
Taškai: 1407

Kovų lygis: A

Reputacija: 120 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė H3.Farguc » 2009 Rgp 26, 04:35

H3.Edzilla rašė:Sapnavau save gyvenantį dar bute , į namus įsilaužė ginkluoti banditai, bet aš jiems nenusileidau , aš iššokau pro balkoną iš 5 aukšto tekšt, sapnas baigės ,aš pabudes, bet čia seniau , kažkaip nebesapnuoju, o jai ir susapnuoju ką ,tai labai sunku atsimint.

parodei jiems is penkto auksto isokdamas ! :D
-=Gifts=-
COMING SOON
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Medaliai: 17
Taškai: 1175

Kovų lygis: B+

Reputacija: 94 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė .flex » 2009 Rgp 28, 14:59

Šianakt sapnavau nesveikai gerulišką sapną. Iš dviejų dalių. Pirma dlais nuo 2 nakties iki 8 ryto, o antra dalis nuo 8 ryto iki 2 dienos. ;D Antra dalis neįdomi kaip pirma, bet man patiko tik nepamenu gerai jos visos, tai papasakosiu pirmą dalį.

Sėdžiu namie, išgirstu, kad kažkas ateina, pasislepiau, dvi mergos, moterys tiksliau. Aš nusileidu (lauke) laiptais žemyn, o ten ~20 žmonių ratu, bet laiptais lipdamas suprantu, kad kažkas netaip. Mane ten nori užmušt visi, bet aš kovoju ir galiu šokinėt, vos ne skraidyt žodžiu. Bač. Atsibundu (sapne) sėdu į mašiną ir važiuoju. Kažkokia elektrinė. Toliau peršoku veiksme apleistas miestas, keli pastatai. Žemė padalinta į dvi dalis. Vienoje dalyje gyvena paprasti žmonės, atrodo, normalų gyvenimą, kitoje - laboratorija, ten kažkoks profesorius ir daug kareivių juodai apsirengusiu, su ginklais. Aš atsidūriau toj laboratorijos pusėj. Tas dalis skiria spygliuota viela ir minų laukas, taip eilėm daug. Pradėjau bėgt link to gerojo miesto ir mane pamatė, tada kareiviai ar kas ten ėmė vaikytis mane, aš pasislėpiau vienam name, buvo kitų žmonių, jie mane surado ir vėl muštynės muštynės muštynės. po to ėjau į kareivių pusę tokiu tuneliu, du užmušau, atradau kažkokių tokių kaip aš. Pradėjau tipo aiškintis ir išsiaiškinau, kad man buvo įgrežta į kaklą ir pakeista kažkas kad moku tokius triukus, o mane toliau medžioja. Toliau ten kažkas vyksta, bet aš galių nebeturiu tiek daug, kiti moka skraidyt, bet sutvarkyt konfliktą turiu aš. Ir jau su kažkokiu biču vėl bėgam į tokį namą didelį įbėgom ir ten laiptais tų kareivių/agentų parbėga belekaip daug tai mes saltais ore viosokiais juos ten trankom daužom. Ištrankėm ir berots PART I ending.

PART II papasakosiu vistik. Nu atsibudau, parūkiau ir vėl nuėjau miegot.
Atsibundu kažkokiam tunelį (sapnas jau), o ten sukurtas visai kitoks pasaulis, tokios salos į dangų aukštais sudėtos, o viršutiniam aukšte vyksta kažkoks profesorių susiėjimas ar kažkas ir žodžiu man reikia ten nusigaut ir sutrukdyt viskam, užmušt tuos diedus. Aš skrendu, mane pradėjo vaikytis priešai, kažkokie robotukai, aš juos trankau, ten reikėjo rinkt kažkokias raudonas rodykles ir vėl į tunelį pas tokį diedą. Diedas sako Tau reikia upgreidintis, sakau neturiu pinigų. Jis man davė 4000 tai ten kažką pasiupgreidinau ir išvykau toliau. Vienas bičas iš tų blogiečių kažkokį vamzdį kišo tai mes jį užmušom su diedu tuo. O tas profesorius sako taikos, aš leisiu Jum savo mieste ten viską pertvarkyt, žodžiu nebebus tokiu nesamonių. Ir mes gryžom visi ir tas diedas sako, manot tiesą sakiau? Aš buvau infiltravęs pas Jus saviškių ir rpadėjo su mašina bėgt, dar sako tas kuriuo labiausiai pasitikėjot dabar laboratorijoj geriausias profesorius ir uždirba milijonus. Ir jau ten tvarkės viskas toks kaip turgus ir pabudau. ;DDD
Paveikslėlis

so u wanna die - commit suicide
Vartotojo avataras
.flex
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 2
Taškai: 800

Reputacija: 100 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė eX.Kiec » 2009 Rgp 28, 15:12

O as susapnavau visai negirdeta ir nematyta kortu zaidima. :D
Vartotojo avataras
eX.Kiec
Aktyvus dalyvis

Taškai: 231

Reputacija: 2 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Ceramica » 2009 Rgp 28, 15:15

O aš, kad žiuriu į mėnulį gražų ir pamatau, kad NSO atskrenda. : D
The creator of the Devil
Vartotojo avataras
Ceramica
SIN™
SIN™

Medaliai: 12
Taškai: 1292

Kovų lygis: A

Reputacija: 114 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė BoXiX » 2009 Rgs 04, 23:27

As pries pat miega, kai jau atrodo tuoj uzmigsiu, o gal ir miegu, tai kazkaip pradedi nebejust gravitacijos, ir tik pist is lovos iskrenti:DD.

O siaip esu susapnaves, kad as Mama ir Mamos sese, esam tuolete, kazkur apie 12h nakties, ir kazkaip as isejau, o jos pasiliko ir kalbejo apie laida Sroves, as isejau is toleto buvo tamsu, ir atsidare kito kambario duris, o ten kazkoks zombis ar kas, as norejau pradet rekt, bet kazkaip neisejo, ir pargriuvau, ir niekaip nejo atsistot, kaip isgeres butum, ir tada atsibudau.

Atsimenu dar, kad pradejau sapnuot, visokias pabaisas ir t.t. as supratau, kad sapnuoju, ir susinervines pasakiau "b*** dejau", uzsidengiau akis ir laukiau :D, kol baigsis sapnas :D.
Vartotojo avataras
BoXiX
Patyręs dalyvis

Medaliai: 3
Taškai: 429

Kovų lygis: B

Reputacija: 3 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė EvoN » 2009 Rgs 15, 16:21

Beveik nesapnuoju :) Bet man patinka kai sapnuoju :D
Paveikslėlis
EvoN
Aktyvus dalyvis

Taškai: 77

Kovų lygis: N

Reputacija: 1 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė kov » 2009 Spa 16, 23:31

Sapnavau neseniai kad tipo aš tapau krepšininku labai popoliaru kaip James :D ir tipo visos buvo mano, bet kai atsibudau tai tada nieko nenorėjau :-(
kov
vamp3r™
vamp3r™

Medaliai: 24
Taškai: 1932

Kovų lygis: B

Reputacija: 42 Pridėti reputacijos tašką

Įvairūs Bendros diskusijos Gyvenimas, aktualios problemos

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija