realhs rašė:nu tikrai nenusisneku dar mes abudu su dfks rukom kartu 2se gr ... aš nekaltas kad jus silpnesni .. ir labai man įdomu ka ten jus rukot kad is olandijos ~100lt kainuoja , parsiveze is olandijos uz 6eurus ir ziauriai uzmuse
by the way. Tas rūkalas nei gašas nei pyxas, toks rutuliukas kietas, beyt kai jį išskiri vieni kristalai, daugiau nieko. Skonis nekoks, už 6eu, kur gi ne.

D 3se rūkėm, 4am du dumūs davėm tai 4as plavinėjo, susėdom ~9 rūkyt, puse10 tik kaseka sukapojom, vairuotojas pučia ~4metus, apsivemė, nsuirovė (žoliškai vėmė ir žoliškai rovė), aš prirūkiau belekiek, ~2 namo tepajudėjom, o ryte vaikščiojom kaip nurauti ir dar iš gridnderio to dūmo prakrapštėm tai mažą jonį parūkėm ir vėl back in black. Kitą syki su pačiu barygą nupirkom to rūkalo už 20lt kur 100lt vertas, nes neturi jis kam stumt tokia kaina, o tiesa iš kur kainą žinau? Barygos druagas Olandijoj buvęs ir jie ten kartu gamino tą dlayką kažkaip. Tai va paėmėm tą rutuliuką ir 4se puse kapojom ir kokias 4h kapoja. O Lietuvoj tarp kitko neina padoraus gašo netgi gaut. Nu jis gašas bet toks lievakas, fuflo ir kabina jis mažiau tik truputį tropniau. Taip, kad.

Kai pradėsi gaut normalų rūkalą tada pasivelsim į diskusiją.

nes nu logiškai kokį šūdą truakait jei atxodai yra ir jei puola jumis?

DD dar, akd puola kai perūkai suprantu kai koks debilas užgruzina kokiam miške, kad pariena nužudyt, bet atxodai iš kur? Nuo ganjos nėr atxodų.
NĖR.