Įvairūs Bendros diskusijos Gyvenimas, aktualios problemos

Narkotikai, svaigalai

Apie savo gyvenimą, bei šiaip protingi pokalbiai

Standartinė Intec » 2009 Gru 23, 16:23

kažkada bandžiau rūkyt nepatiko tad dbr niekad nerūkau, išgeriu vyno taure ar alaus bokala tik per šventes, duagiau nieko.
Intec
Unity™
Unity™

Medaliai: 11
Taškai: 2247

Reputacija: 31 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Matis » 2009 Gru 23, 16:28

Bandžiau rūkyt daugiau nieko neatsimenu, šiaip užtenka šulei ratu sustojam su dviem bonkėm, geriam kalbam viskas ok. :) :love:
Vartotojo avataras
Matis
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 6
Taškai: 667

Kovų lygis: B

Reputacija: 13 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė .flex » 2010 Vas 01, 01:29

Noriu pasidalinti patirtimi. Atsikračiau vieno baisiausių narkotikų - tabako. Net nemaniau, kad bus taip lengva! Heh, tereikia truputėlio noro ir noro skaityti. Nori mesti rūkyti?
http://www.slideshare.net/guestfb76f62/ ... sti-rukyti
Paveikslėlis

so u wanna die - commit suicide
Vartotojo avataras
.flex
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 2
Taškai: 800

Reputacija: 100 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Deivs » 2010 Vas 08, 23:27

Kaip ir F1R3N sakė, dėjau ant tokio šūdo.
Vartotojo avataras
Deivs
Įsijaučiantis

Taškai: 47

Kovų lygis: N

Reputacija: 1 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Miss Sturger » 2010 Bal 26, 21:43

Parūkau sunkiom akimirkom, bet ir tai retai. Vengiu kažko cigarečių. Dėl gėrimo... Mažai negerenčių ir aš tikrai ne išimtis. Tik nemėgstu visokių sidrų - dažikliai ir tiek.
Kalbant apie žolę, ratus ir t.t. tai esu griežtai nusistačius. Keletas draugų jau gyvenimus susigriovė su ta pačia žole. Negaliu, siutas ima dabar su apsinešusiais bendraut.
Visi žmonės lygūs, ypač aš.
Vartotojo avataras
Miss Sturger
Naujokas

Taškai: 7

Reputacija: 0 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė leader » 2010 Bal 26, 22:33

zole gyvenima sugriove :D vejus kalbi,laikas truputi paskaityt ir apsisviest siuo atzvelgiu :)
leader
Profesionalus dalyvis

Taškai: 810

Kovų lygis: B+

Reputacija: 77 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Miss Sturger » 2010 Bal 26, 22:58

Jei nežinai nesakyk, per priklausomybę žolei dabar kalėjime sėdi vienas, o kitas vapše gatvėj.
Vartotojo avataras
Miss Sturger
Naujokas

Standartinė H3.Farguc » 2010 Bal 27, 03:01

jo jo priklausomybe zolei :D ar ta zolyte su sniegu nebuvo apkratyta XD Alkoholis tau gyvenima 10 kartu greciau sugriaus nei belekox kitas narkotikas .

tik todel kad alkoholis legalu nereiskia kad jis kazkuo geriau nei belekas kitka. Is visu svaigalu zole maziausiai pakenkia kunui.
-=Gifts=-
COMING SOON
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Medaliai: 17
Taškai: 1175

Reputacija: 94 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Miss Sturger » 2010 Bal 27, 17:01

Taigi žinau, ką sakau. Žolė yra psichotropinė medžiaga, kaip ir bet kokie kiti svaigalai tik tiek, kad labai nekaltai ji atrodo. Be to, jeigu ji nekenktų, koks tolkas uždraust ją? Pinigai? Kaip tik būtų papildomi akcizai ir t.t.
Vartotojo avataras
Miss Sturger
Naujokas

Standartinė H3.Farguc » 2010 Bal 27, 17:13

zinoma pinigai . Kanape iki uzdraudimo sudare 50% amerikos ekonomikos . Ja naudojo rubu gaminimui etc etc etc . Uzdraude ja neseniai ir nuo jos uzdraudimo niekas nepasikeite apart jos kainos . Jei legalizuotu zole kainos kristu . Pinigai kurie iplauke i salis del prekybos narkotikais suma kristu dramatiskai , nes didesne paklausa verstu piginti kainas, dabar kainos yra kosmines. Tu tik sutvirtinai mano pasakyma kad tik todel kad vienas legalus o kitas ne nereiskia kad vienas geresnis nei kitas.

Per zmonijos istorija nebuvo karto kad zmogus mirtu del zoles ar del konors kas butu susieja su zoles vartojimu .

Nuo alkoholio zmones mirsta kasdien , nuo ligu , nuo mustyniu sukeltu del girtuokliu , nuo vairavimo girtiems.

Apart to alkoholis gadina kepenis . Taip zole pazeidzia Smegenu lasteles, bet as garantuoju tau niekas nesake kad kamienines smegenu lasteles Atsikuria net ir po ilgalaikio zoles varotijimo.
Ilgalaikis alkoholio vartojimas , sukelia kepenu ceroze.

Mirtina zoles doze yra tokia didele,kad net ir bandant perdozuot , kol suvartotum pakankamai zoles kad perdozuot , tai ka suvarotojai pradedant jau butu palike organizma.

Alkoholio perdozavimai nuzudo tukstancius kasmet.

IR DUN DUN DUN :
Irodyta kad zole naikina senstancias lasteles, kurios sukele vezy.
ir tai ne kokio isprotejusio mokslininko zoles rukancio durniaus veplavimai , o tai irodyta gerbiamo harvardo instituto labaratorijuose .
http://www.nowpublic.com/thc_marijuana_ ... vard_study
Alkoholis savu tarpu SUKELE vezy .

Taip kad nezinai nesakyk , tik todel kad systema tave priverte tiketi kad tai yra blogai nereiskia kad tai yra blogai.
-=Gifts=-
COMING SOON
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Standartinė Egiuz » 2010 Bal 27, 17:15

uždrausta nes visas čia uždrausta?
>legalus.net eik pasiskaityk kas domina, kol draugų pasakojimai gyvenimo nesugriovė:)
Egiuz
Magic Mushrooms™
Magic Mushrooms™

Medaliai: 19
Taškai: 1407

Kovų lygis: A

Reputacija: 120 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Miss Sturger » 2010 Bal 27, 17:42

Ar aš sakiau, kad mirti galima? Kad vėžį kelia?
Ji psichiką veikia. Gal matau kaip žmonės kardinaliai pasikeičia. Jūs pamėginkit ją rūkyt kasdien. Gal tada kitaip kalbėsit.
p.s. mano nuomonės nepakeisit, vistiek negaliu pakęst narkotinių medžiagų.
Vartotojo avataras
Miss Sturger
Naujokas

Standartinė leader » 2010 Bal 27, 22:28

Sitos psichotropines medziagios taip pat lengvai gali but maisomos kaip ir farguc sake "sniegu",ir daug kuo kitu,kas sukelia priklausomybe ir paveikia prota. turiu 2 dalykus tau pasakyt
1. tavo draugas ruke pamaisyta su kitokiu "stuffu"
2. jis yra visiskas idiotas, nuo durnumo niekas neapgins ir nepamokys,visgi kas per daug tas nesveika,niekas neliepia rukyt diena is dienos,be to kad atsirastu kazkokiu tai problemu diena is dienos reiktu rukyt laabai ilgai :) tokiu tempu vartodamas alkoholi jau turetum zymiai rimtesniu problemu.
p.s: taip,nuo zoles zmones pasikeicia,jie turi geresni humoro jausma,tampa gilesni ir labiau supranta kitus zmones. tad cit :)
leader
Profesionalus dalyvis

Taškai: 810

Reputacija: 77 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Miss Sturger » 2010 Bal 28, 00:01

Velniop, nebesiginčysiu. Vistiek savo nuomonės man neįkišit, o aš jums savo taip pat neįsiūlysiu :}

p.s. dėl idiotizmo nieko ir nesakau ; D
Vartotojo avataras
Miss Sturger
Naujokas

Standartinė H3.Farguc » 2010 Bal 28, 13:30

Miss Sturger rašė:Ar aš sakiau, kad mirti galima? Kad vėžį kelia?
Ji psichiką veikia. Gal matau kaip žmonės kardinaliai pasikeičia. Jūs pamėginkit ją rūkyt kasdien. Gal tada kitaip kalbėsit.
p.s. mano nuomonės nepakeisit, vistiek negaliu pakęst narkotinių medžiagų.

Atsiprasau rukau nuo 16 metu ir niekas nepasikeite. IQ mano vis dar tas pats , durnesnis nepasidariau. Jei tavo draugai suda ruke tai ir suvare . tu sakai kas dien rukyt. Kasdien gerk ir alkoholikas busi.Fuck jei valgysi kas dien daxuja ir susirgsi. Jei per daug naudosi beleko aisku kad tures negatyviu pasekmiu. Su protu viska daryti reikia.
-=Gifts=-
COMING SOON
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Įvairūs Bendros diskusijos Gyvenimas, aktualios problemos

Prisijungti

Forumo stilius