Fir3n rašė:Kvepavimas turi labai daug teigiamu pusiu ne tiek kiek neigiamu, taip pat šokaladas jis gerina atminti ir t.t. O žolė be atsipalaidavimo ir gero jausmo jokio teigiamo dalyko neturi.
Visi sako žolė nekenkia ir panašiai, gal ir kenkia mažiau nei kitos narkotinės medžiagos
aš šito nežinau, aišku nuvaryt ten viena karta papūst irgi nieko nebus bet kai čia visi tokie
narkomančikai pučia po 3 kartus į savaite, kviečia pabandyt kitus pabandyt tai sakydami nekenkia, aš įsivaizduoju kad kiekvienam žmogui viskas kitap, pvz tie
negrai tai belekiek ten jos rūko ir pnš ir jiem nieko nebūna, bet smegenu žala yra, plaučiu žala yra.
p.s. aš tiesiog prieš tą pasakyma kad ji nekenkia

p.s.s.
ir man nepatinka kai žmonės pripranta prie jos.
1.Jei nežinai ir nesi pakankamai apsiskelbęs, kam bandai įbrukt savo nepagrįstą/neargumentuotą ir jokiais nedezinformaciniais faktais paremtą teiginį?
2. Aš papučiu ir po 7 kartus per dieną, tai turbūt jau esu narkomanas? Apie pripratimą vėliau, paryškinau teiginį.
3. Ne negrai, o juodaodžiai, rasizm?
4. Vėlgi nepagrįsta nomuonė. Apsiskaitytum mažumėlia daugiau ir nebruktum iš oro paleistos savo nomuonės. Pripranta psichiškai (čia buvo preitam post'e ne šiaip šokolada paminėtas), taigi, pripranta lygiai tiek, kiek prie šokolado. Netgi sakyčiau mažiau, be pyxo galiu būt ir metus ir du ir išvis nepūst, bet be šokolado turbūt 2 dienų neišgyvenčiau. Toliau kalbėdamas dedi griežtą tašką, kad naudos jokios, vėlgi, deje, bet iš oro. Kalbėsiu apie naudą.
Nuo MJ nėra miręs nė 1 žmogus! (wiki), o šiaip nauda kokia? Pakeičia mąstyma, tampi geresniu žmogumi, labai atsiveria akys į Pasaulį, kas per žmonys mus supa, ką domina įv. mediciniai tyrimai, rekomenduočiau filmą
'Super High Me', va, pažiūrėkit jį ir tada galėsim diskutuot į valias. Ten apie bičą kuris 30 dienų nerūko ir 30 dienų rūko dieną iš dienos, tiesa, ten taipogi rodo, kad ganja turi ne tik gerų savybių, bet ir blogų, o Tavasis minėtas šokolados taipogi turi begales blogų savybių, lygiai kaip ir vėpavimas, tad prieš įrodynėdamas ne[pagrįstą nomuonę bent jau pagrįsk ją, o ne savo iš galvos argumentais dėliok. + Kanadoje ir kai kur Europoje ganja naudojama medicinos tikslais, tai kur čia neigiamos savybės, jeigu protingi žmogai vietoje nuskausminamų duoda ganjos? Ganją vartoja ir tie kurie serga vėžiu ir atliekama chemoterapija, o skausmą nuima tai tikrai. Taip, kad siūlyčiau pagalvot prieš kišantis į diskusiją nieko neskaičius ir nežinant, paremant tik vieną teliko pusę 'MJ Blogai, visi kurie rūko MJ narkomanai! - GERKIM IR RŪKYKIM, kuo daugiau degradavusių žmonių Lietuvoje, tuo mažiau mato kiek mes vagiam seime', labai į temą atsiminiau dainos žodžius, Karūninis 'ir tipo visiem taip a*ujena, kad net po*ui jei diena virstų naktim, o naktis į dieną...'
Labai geras Farguc komentaras buvo 'jeigu legalu, nereiškia, kad tai geriau.'. Jūs net nenumanot kokias yra cigarečių vergija. Čiažinoma, kiekvieno žmogaus asmeninė patirtis. Manoteorija visi pradėjo nuo cigarečių, tada ėjo neleistinas butelis alaus, degtinė ir kam nepatiko/neįtiko tokia svaiginimosi rūšis ėjo ant ganjos, kažkam buvo mažai arba buvo silpnavaliai ėmė grybų ir taip pakopa po pakopos ir šyrkės. Nieko gero. Aš apsistojau ties gandžos kertele ir niekas manęs iš ten neišvys.
O Fir3n, vis dar lieki savo post-ideologistic, kad niekad gyvenime nerūkysi, negersi ir nieko nevartosi? - niekada neskayk niekada.