Įvairūs Bendros diskusijos Gyvenimas, aktualios problemos

Vertybės

Apie savo gyvenimą, bei šiaip protingi pokalbiai

Standartinė LoLina » 2009 Rgp 17, 15:08

KNx rašė:
raXike_ rašė:Vat, vat, visuomet taip su baxūrais būna, pirmiau grožis, o po to žiūrit jau į vidų :D. Šikniai, geez. Kažkaip man bent jau, yra tikrai keistas dalykas. Kai pradedu bendrauti su žmogumi, man jis gali būti visai negražus, netgi baisus, bet kažkaip, jei su žmogumi susibendrauju, man tas žmogus pragražėja išore. Ir čia su visais taip būna. O būna pvz, matai gražų žmogų, pabendrauji su juo, supranti, kad jis yra tuščias ir negeras žmogus ir tuomet to žmogaus išvaizda man pasidaro tiesiog šlykšti. Nu bet gal čia tik man. Dėl to aš nepasikliaunu išvaizda, mano požiūris į ją pasikeičia kažkaip xD.
O šiaip žmoguje vertinu labiausiai protą. Kitokį mąstymą ir pan. O tada jau eina charakteris, būdo bruožai ir pan. Ir išvaizdą galiu vertinti tik to žmogaus, su kuriuo nesu bendravusi :). Vat.

Sutinku su šia nuomone, man nutinka taip pat. Tik vat visi aplinkiniai vertina grožį, linksmumą, ir ant pačio galo protą...

Na tai labai įdomu su kokiais ten žmonėm jūs bendraujant. Be to žmogaus protas man nėra labai svarbi savybė. :)
:boogie:
Vartotojo avataras
LoLina
Forumo gyventojas

Medaliai: 4
Taškai: 769

Kovų lygis: B

Reputacija: 42 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė EmiFy » 2009 Rgp 17, 15:38

Nu kaip kam ;P Nemalonu bendraut su kazkokiu durniu butu. Abejoju ar isvis butu apie ka kalbet.
Paveikslėlis
Dovanos: Pasalune,TeffProd, .flex .bueno
I wanna know what It'd be like... To find perfection in my pride, to see nothing in the light. Or turn it off, in all my spite.
Vartotojo avataras
EmiFy
Forumo gyventojas

Medaliai: 5
Taškai: 361

Reputacija: 21 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė LoLina » 2009 Rgp 17, 15:43

Na neskirstykim pasaulio į vien juoda ir balta. Jeigu nėra labai protingas, išsilavinęs, tai nereiškia, kad durnas. :)
:boogie:
Vartotojo avataras
LoLina
Forumo gyventojas

Medaliai: 4
Taškai: 769

Kovų lygis: B

Reputacija: 42 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė .flex » 2009 Rgp 17, 15:48

Tikrai protas nėra pagr. aspektas. Ta prasme tas protas tai gal kitaip apibrėžiamas... Kad nebūtų alkoholikas, galvotų ka daro, nesibadytų venų ir nesielgtų kaip vaikas. Žinoma, apsiskaitymas irgi nėra blogai, bet kai žmogus protingas kaip knyga tai atsiprašau... nefainai su tokiu išvis bendraut. ;)
Paveikslėlis

so u wanna die - commit suicide
Vartotojo avataras
.flex
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 2
Taškai: 800

Reputacija: 100 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė H3.Farguc » 2009 Rgp 18, 13:55

flexai tau nefaina su tokiu bendraut nes uz tave daugiau zino ? visiskai nepritariu tavo nuomoniai . nesakau kad jei zmogus neapsiskaites jis prastesnis ar dar kas , tikrai zmoniu kurie absoliuciai neturi bendro supratimo yra daug , bet jie yra labai gerasirdziai zmones .

Bet zmogus kuris apsiskaites yra labai yra labai idomus zmogus, su tokiu zmogum padiskutuosi belekokia tema ir is tokio zmogaus pasimokinsi daug ko . nu bet kaip kam . zinai vieniems didziausias klausymas yra kodel mes cia , o kitiems kodel jiems alga neatejo dar.
-=Gifts=-
COMING SOON
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Medaliai: 17
Taškai: 1175

Kovų lygis: B+

Reputacija: 94 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė .flex » 2009 Rgp 18, 16:21

Aš nesakiau, kad nefaina kai už mane daugiau žino, bet kai žino kaip knygą, o dažniausiai tie kurie žino kaip knygos daugiau nieko neveikia tik skaito tai savo nomuonė neturi - tik perskaitytus faktus.
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
.flex
Profesionalus dalyvis

Standartinė H3.Farguc » 2009 Rgp 26, 15:21

apsiskaitymas nuo nuomones turejimo nieko neturi bendro. zmogus apsiskaites kaip tik geriau savo nuomone susidarys ir tures faktu ja paremti . nezinau kokiam pasauly tu gyveni , bet zmogus su protu ir apsiskaites visada pasieks daugiau negu zmogus kuris per dienas ganja traukia,.
-=Gifts=-
COMING SOON
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Medaliai: 17
Taškai: 1175

Kovų lygis: B+

Reputacija: 94 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė .flex » 2009 Rgp 26, 19:29

Tai va kai pažinsi tokių žmonių suprasi. ;)
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
.flex
Profesionalus dalyvis

Standartinė Fir3n » 2009 Rgp 27, 11:45

H3.Farguc rašė:apsiskaitymas nuo nuomones turejimo nieko neturi bendro. zmogus apsiskaites kaip tik geriau savo nuomone susidarys ir tures faktu ja paremti . nezinau kokiam pasauly tu gyveni , bet zmogus su protu ir apsiskaites visada pasieks daugiau negu zmogus kuris per dienas ganja traukia,.

Opportunity is missed by most people because it is dressed in overalls and looks like work.
Thomas A. Edison

Paveikslėlis
Gift boxas Ačiū visiem už dovanas :)
Mano galerija!
Fir3n
Grafikos ekspertas

Medaliai: 13
Taškai: 1378

Kovų lygis: A

Reputacija: 134 Pridėti reputacijos tašką

Įvairūs Bendros diskusijos Gyvenimas, aktualios problemos

Prisijungti