Web dizaino ir logotipų skiltis Web dizaino ir logotipų galerijos

samoskiux

Asmeninės dizainerių galerijos, sveika kritika ir įvertinimai

Standartinė samoskiux » 2011 Gru 05, 13:02

Sveiki visi. Taigi, nesenai pradėjau dirbti su PS ir peržiūrėjęs kelias pamokas esančias čia, nusprendžiau padaryti kažkokį tai tinklalapio dizainą. Šiuo atveju pasirinkau MuOnline dizainą, nes man jis lengviausias atrodo. Taigi, norėčiau grafikos ekspertų nuomonės, kas yra gerai, o kas blogai. Priimu bet kokią kritiką, taip, kad galit vertinti. :)

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
samoskiux
Naujokas

Taškai: 5

Reputacija: 0 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Moon » 2011 Gru 05, 19:19

Sveikas, nepritaikei visai tekstų, nesuderinai spalvų, labai gadina vaizdą :) Dizaino dydis labai mažas ir šiaip man žaidimų tinklapis asocijuotis turi su pačiu žaidimu, o čia vandeninis tinklapis kažkoks :D Sekmės kūryboje :)
Vartotojo avataras
Moon
Forumo gyventojas

Medaliai: 4
Taškai: 720

Reputacija: 30 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė samoskiux » 2011 Gru 05, 19:37

Dydis labai mažas? Čia yra 900x1200. Manau pakankamas, o jeigu mažas, tai kokio tada reikėtų? Ir dar. Kaip suprasti: "žaidimų tinklapis asocijuotis turi su pačiu žaidimu, o čia vandeninis tinklapis kažkoks" ?
Vartotojo avataras
samoskiux
Naujokas

Standartinė Moon » 2011 Gru 05, 21:46

Rodo, kad dydis 600x800 :) Vandeninis, norėjau pasakyt jog labai mėlynas ir su vandeniu labai asocijuojasi, nebūtų headerio tikrai nepasakyčiau jog šitas tinklapis mu. Atsiprašau jei neaiškiai dėstau mintis, ne ta diena gal :|
Vartotojo avataras
Moon
Forumo gyventojas

Standartinė MoonnLes » 2011 Gru 06, 00:27

Tiesiai šviesiai - šūdas.
Bandyk kažką naujo, o ne php-fusion..
Vartotojo avataras
MoonnLes
Forumo gyventojas

Medaliai: 3
Taškai: 268

Kovų lygis: B

Reputacija: 9 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė samoskiux » 2011 Gru 06, 00:52

Kokį dar PHP-fusion?
Moon: aš ir taip pagalvojau, kad toks labai jau su vandeniu susijęs, todėl ir pavadinimą tokį idėjau, nes vis dėlto, yra toks MuOnline serveris.
Vartotojo avataras
samoskiux
Naujokas

Standartinė Chipsas » 2011 Gru 06, 01:13

Daugiau įdirbio, ir bus geresni rezultatai. Palinkėsiu tiesiog imlumo.

O dėl pastarojo darbo, kaip ir Moon minėjo, spalvos daug ką gadina. Asmeniškai išskirčiau dvi - violetinė ir raudona, kurios tiesiog rėžia akį ne gerąją prasme.
Chipsas
Forumo gyventojas

Taškai: 584

Reputacija: 5 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė ViliusB » 2011 Gru 06, 16:10

Man įdomu kokiu tu komentaru tikiesi? Isivaizduok savo dizaina tinklapyje. Nejaugi pats noretum tokiame lankytis? Dizaine nulis funkcionalumo. Kai piesi dizaina neuztenka nupiesti headeri ir kelis teksto blokus. Juk nebus viskas vienoda. Jei tik įmanoma, atsiribok nuo standartinio isdesrymo. Sasajos su vandeniu ideja gali buti, bet tai nereiskia kad viskas turi buti melyna, nes dabar viska prilyginciau pradinuko mastymui. Pasimokyk apie spalvotyra, nes kaip matau pas tave apie tai ziniu nulis. Taip pat paskaityk apie tipografija, nes tavo dizaine nera jokios teksto hierarchijos. Pasidomek naujausiomis dizaino tendencijomis, nes dabar atrodo kad dizainas piestas keturis metus atgal. Nueik paziurek profesionaliu darbu, gali. pabandyti juos kopijuoti, kad suprastum kas yra tinklapio dizainas. O jei manai kad ispoksi dizainus piesti savaime ir susikrausi daug pinigu, tai gali iskart mesti sita reikala, nes grafinis dizainas istisas mokslas apie estetika, funkcionaluma, spalvotyra, formu supratima, nauju ideju generavima, ivairiu techniku panaudojima ir t.t. Ne viskas taip lengva kaip atrodo.
Vartotojo avataras
ViliusB
Įsijaučiantis

Taškai: 72

Reputacija: 1 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė samoskiux » 2011 Gru 07, 11:53

ViliauB, komentarų aš laukių bet kokių. Žinau, kad čia daugelis iš jūsų gerai nusimano apie grafiką ir t.t. Atsakant į tavo klausimą ar pats tokiame tinklalapyje norėčiau lankytis? Šiaip tai norėčiau, nes jis toks paprastas ir lengvai būtų naudojamas. Nėra tokių ten pripumbasų ar dar ko. Headerio aš nepiešiau, nes nemoku jų piešti ar kelis bent "sulipdyti". Dėl keletos sriftų skirtingų daug kas man jau sakė ir šią klaidą aš jau įsidėmėsiu. Ačiū už išsakytą nuomonę.
Vartotojo avataras
samoskiux
Naujokas

Standartinė Cherry » 2011 Gru 07, 13:39

Nors mano sritis yra retušavimas, nėra jau tas darbas toks blogas. Ta prasme klaidų pilna, bet ne tragiška.
O jūs tik peikti ir temokat.
Pamenu kai aš pradėjau kažką kurti, nieko nebūdavo blogiau, kaip tik tokie komentarai: "čia šūdas","nieko tu nemoki" ir pnš.
Tai ir sužlugdo visą norą. Aišku, nereikia girti, jei nėra to vertas, bet ir tokius nemalonius komentarus geriau pasilaikyti sau.
Vat Viliaus komentaras tai tikrai vertas dėmesio, jis pasako klaidas, o ne tiesiog, kad viskas blogai.
Daugiau tolerancijos.
Cherry
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 7
Taškai: 735

Reputacija: 82 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė ViliusB » 2011 Gru 07, 18:07

samoskiux rašė:ViliauB, komentarų aš laukių bet kokių. Žinau, kad čia daugelis iš jūsų gerai nusimano apie grafiką ir t.t. Atsakant į tavo klausimą ar pats tokiame tinklalapyje norėčiau lankytis? Šiaip tai norėčiau, nes jis toks paprastas ir lengvai būtų naudojamas. Nėra tokių ten pripumbasų ar dar ko. Headerio aš nepiešiau, nes nemoku jų piešti ar kelis bent "sulipdyti". Dėl keletos sriftų skirtingų daug kas man jau sakė ir šią klaidą aš jau įsidėmėsiu. Ačiū už išsakytą nuomonę.

Užeik čia: http://browse.deviantart.com/designs/web/?order=15
gal suprasi, kad yra kur mokytis ir kad tavo dzainas nėra geras, patogus ar paprastas, nes js yra prastas. Teksto problema nėra skirtinguose šriftuose, problema yra tame kad tu kol kas dar jo nemoki įkomponuoti. Eik pamokų skaityti ir tiksliai pagal jas kurk dizainą (rezultatus gali atsiųsti man, pakomentuosiu, paaškinsiu klaidas).
NEMOKU nėra pasiteisinimas!
Kritika neturėtų tavęs sustabdyti. Kol neišmoksi priimti kritikos, nieko nepasieksi.
Vartotojo avataras
ViliusB
Įsijaučiantis

Standartinė Cherry » 2011 Gru 07, 18:19

Jis savo darbo neišėmė.
Cherry
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 7
Taškai: 735

Reputacija: 82 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Moon » 2011 Gru 07, 18:31

Aišku stipri kritika sumažina norą kurti darbus tam, kuris nežiūri į tai rimtai, o tam kuriam tai patinka ta kritika dar labiau skatina :!:
Vartotojo avataras
Moon
Forumo gyventojas

Standartinė ViliusB » 2011 Gru 07, 18:54

Cherry rašė:Jis savo darbo neišėmė.

Matyt įspainojo technnų nesklandumų.
Vartotojo avataras
ViliusB
Įsijaučiantis

Standartinė samoskiux » 2011 Gru 08, 14:31

Ačiū visiems už savo nuomonę. Tikrai nesiruošiu mesti darbo su PS, nes jūs čia mane stipriai kritikuojate. Gerai, kad kritikuojate. Daugiau išmoksiu ir sužinosiu.
Vartotojo avataras
samoskiux
Naujokas

Web dizaino ir logotipų skiltis Web dizaino ir logotipų galerijos

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija