Web dizaino ir logotipų skiltis Web dizaino ir logotipų galerijos

samoskiux

Asmeninės dizainerių galerijos, sveika kritika ir įvertinimai

Standartinė MoonnLes » 2011 Gru 08, 15:24

samoskiux rašė:Kokį dar PHP-fusion?
Moon: aš ir taip pagalvojau, kad toks labai jau su vandeniu susijęs, todėl ir pavadinimą tokį idėjau, nes vis dėlto, yra toks MuOnline serveris.

Paaiškink kuo skiriasi tavo, ir šitas? http://www.drift-controllers.lt/news.php nihuja nesiskiria išdėstymu, o tas mane taip biesina, kad beveik visi kas tipo ale bando kurt va tokį šūda mala.
Vartotojo avataras
MoonnLes
Forumo gyventojas

Medaliai: 3
Taškai: 268

Kovų lygis: B

Reputacija: 9 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė ViliusB » 2011 Gru 08, 16:17

MoonnLes, labai neteisingai mąstai. Išdėstymo statiškumas ir standartas yra laba didelė VISŲ turinio sistemų problema, o ne išskrtinai php-fusion. Taip yra dėl to, kad programuojant dinamišką ir lanksčią sistemą, kuria galėtų naudotis ir grafikos neišmanantys žmonės, neįmanoma išvengti tų taip vadinamų "panelių" (eng. panel) vienodumo. O jei grafikos dizaineris nori ko nors pasiekti, turi tų "panelių" ir visokio kitokio, nemokamų turinio valdymo sistemų, šū*o vengti ir kurti dizainus su įvairiais išdėstymais, nes rimti užsakovai niekada nenaudos nemokamos turinio valdymo sistemos (nebent kardinaliai modifikuotą), o tai reiškia kad išdėstymą gali daryti kokį nori (proto ribose).
Vartotojo avataras
ViliusB
Įsijaučiantis

Taškai: 72

Reputacija: 1 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė samoskiux » 2011 Gru 08, 20:06

MoonnLes rašė:Paaiškink kuo skiriasi tavo, ir šitas? http://www.drift-controllers.lt/news.php nihuja nesiskiria išdėstymu, o tas mane taip biesina, kad beveik visi kas tipo ale bando kurt va tokį šūda mala.

Tu gal čia nedėk kažkokių tai darbų, kurių aš net nematęs. Nei aš žiūrėjau nuo kažkur tą išdėstymą, nei kopijavau kokį nors tai dizainą. Dar klausia kuom jie skiriasi.. Pats savo menkom PS idėjom, kūriau šį dizainą. Nei jis geras, nei jis tobulas. Jis man pirmasis ir aš dariau jį kaip įsivaizdavau.
Vartotojo avataras
samoskiux
Naujokas

Taškai: 5

Reputacija: 0 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Moon » 2011 Gru 08, 20:31

Nekreipk dėmesio, MoonnLes irgi nešnekėk nesamonių, labai daug web yra su tokiu išdėstymų, kadangi jis tikrai patogus ir paprastas.
Vartotojo avataras
Moon
Forumo gyventojas

Medaliai: 4
Taškai: 720

Reputacija: 30 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė MoonnLes » 2011 Gru 08, 23:46

ViliusB rašė:MoonnLes, labai neteisingai mąstai. Išdėstymo statiškumas ir standartas yra laba didelė VISŲ turinio sistemų problema, o ne išskrtinai php-fusion. Taip yra dėl to, kad programuojant dinamišką ir lanksčią sistemą, kuria galėtų naudotis ir grafikos neišmanantys žmonės, neįmanoma išvengti tų taip vadinamų "panelių" (eng. panel) vienodumo. O jei grafikos dizaineris nori ko nors pasiekti, turi tų "panelių" ir visokio kitokio, nemokamų turinio valdymo sistemų, šū*o vengti ir kurti dizainus su įvairiais išdėstymais, nes rimti užsakovai niekada nenaudos nemokamos turinio valdymo sistemos (nebent kardinaliai modifikuotą), o tai reiškia kad išdėstymą gali daryti kokį nori (proto ribose).

Aš būtent tą ir turėjau galvoje..
Vartotojo avataras
MoonnLes
Forumo gyventojas

Medaliai: 3
Taškai: 268

Kovų lygis: B

Reputacija: 9 Pridėti reputacijos tašką

Web dizaino ir logotipų skiltis Web dizaino ir logotipų galerijos

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas: