nu matai, pas mus dauguma mokytojų man taaaaip nepatinka, kad net nežinau, kokia pamoka geriausia;s o šiaip nevertinant mokytojų, tai lietuvių, prancūzų, anglų;o bet mokytojos gan prastos.. o tavo kokia mėgstamiausia?;o
oh, filmai.. nežinau net, man visada būna, kad pasižiūriu ir galvoju "OMG KAIP JĖGA KOKS FAINAS FILMAS MANO MĖGSTAMIAUSIAS", o vėliau pamatau kitą, ir vėl tą patį galvoju.xD tai kaip ir neturiu mėgstamiausio;o pačios koks?
aš birželį! o tu kada?;oo aš labai ankstyvas Vėžiuks esu! nūū..turėsim truputį susitart. ;o tu man pieno/aukojimo apeigas/ŠOKĮ POKĮ/kolos, va tada gausi kailiuką, nes šiaip jau baubukų kodekso trečiasis straipsnis draudžia žebenkšties kailiukus mirtingiesiems dovanot..;oo
šiaip va yra toksai dalykėėlis, kad jei kas neturit ką veikt, norit pasirašynėt, išsipasakot, nusišnekėt, nu beleką, ir turit nemokamas sms, va galit man parašyt, duosiu į PM numerjookah. xD nes nu man naktim būn labai nuobodu ;s rašiau Fakjū, bet va jam mokamos sms, tai vakar susirašynėjau su Daniel ir paskui truputį nulūžau..;oo tai va, pasakykit, jei reik!
Bri- -> man labiausiai spalvinimo knygutės patinka;oo o tau? ToMmy -> nepavydėk:D nu aš nemėgstu skaipučio, nu ką man daryyyt *graudžiai kūkčioja* ;[[ faQ -> pasidaryk nemokamus sms!!! čia baubų įsakyms:D rumba -> šalto pieno! dar su sausais pusryčiais!xD aš per tave valgyt noriu;oo
kad jie patys pas mane pareina.. <3 ;DD ne, šiaip ką žinau, pabendrauju su kai kuriais, nu nes nuobodu truputį sėdėt užsidarius kažkokioj programoj, tau ne?;oo man jau vienas du šokoladus prižadėjo..^^