Labas, Austeja. Patiko tavo prisistatymas .Net nepatingejau pasidomet ka ten klausai. Nors ir kooks truputį duxeliai , bet abi grupes patiko . Approve'inu tavo music skoni.
Twiist -> tamsoj daug šernųų! kiba ir pats toks būsi? Mart_3 -> labas, panašiai ir turėjo būt..xD dėkui. Fleimas -> labas! faina faina, kad nepatingėjai. ^^ ir kuksai visai ne dūxeliai, nu daaar žiūrint ką klausei.. (o ką klausei?xD),ir šiaip, faina, kad approve/ini, tik jau kuksų dūxeliais nevadink.xD
labas!! ačiū labai labai, va vis bandau, tik nedrąsu kažką rodyt, nu nes malu visokius dalykus, prisisiunčiu kažko nežinau ko ir bandau dėliot, ir šiaip nu ką žinaaaaau, gėda man yra.;D tai truputį paslapčiom dar dirbu.^^ ačiū dar kartą!
nu tai va ir nesistengiu pasirodyt kokia tai itin gudri ar protinga, o tai nefaina kažkaip būtų apsimetinėt, ir šiaip per durna aš tokiems dalykams..xD tikslas buvo pakalbėt. ^^ ir šiaip labai nėmsgtu aš standartinių aprašymų, a.k.a. "laba diena, mano vardas Toks, pavardė Tokia. atvykau iš Ten. mėgstu Tai. mano numeris Toks. parašyk jei ieškai berno. aš aukštas šviesiaplaukis brunetas. mokausi gerai. sekasi gerai. mano ūgis va toks. ačiū už dėmesį, buvo malonu pavaryt monologą" :\
NEKENČIU fizikos, chemijos, matematikos. so you're right. ^^ beje, humAnitras su a. *labai išsilavinus humanitarė literatė ir šiaip visuomenės veikėja* 8)))