Grafikos pamokos, diskusijos GFX diskusijos

Pasikeitimas parašų kūrime

Su grafika susijusios temos, straipsniukai, naujienos

Standartinė H3.Farguc » 2008 Rgs 16, 20:47

Pastebejau kad dabar sigu kurime dominuoja pen tool, shape tool ir c4d. Tada visokie pluginai.
Nieko nenoriu pult kaltint ar sakyt, bet manau visi seni gfxeriai (kreipsiuos i zmones tokie kaip flex, amount, rax) pritars, kad dabartiniai gfxeriai labai islepe yra, jiems viskas turi buti ant lekstutes...
Reikia pagerint kokybe topaz, reikia efektu - tiesiog c4d geru susiranda, reikia bg - patterna gera gauna.

Jūsų nuomonės.
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Medaliai: 17
Taškai: 1175

Kovų lygis: B+

Reputacija: 94 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Abyss » 2008 Rgs 16, 20:57

Aš nemanau, kad naujovės yra blogai. Tiesiog prie jų reikia prisitaikyt.
Vartotojo avataras
Abyss
Forumo gyventojas

Medaliai: 1
Taškai: 351

Reputacija: 16 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Fir3n » 2008 Rgs 16, 21:21

Bet supranti, dabar visiem taip pasikeitė požiūris jau nervina, kas moka gražiai su akompunuoja C4D unreal abstractus padaro, pažėkit huMac darbus va čia tai darbas.
O karočia dabar nori kokbyės topaz, nėra topaz nėra kokybės. per daug topaz pasakai topaz hateriu šivadina. Bet nemanau kad reikia viską kurt labai reik kreipt demesį į outcome dėja dabar visi tiesiog dirba pagal standartus jokio orginalumo pagal kažkokias nuostatas.

Opportunity is missed by most people because it is dressed in overalls and looks like work.
Thomas A. Edison

Paveikslėlis
Gift boxas Ačiū visiem už dovanas :)
Mano galerija!
Fir3n
Grafikos ekspertas

Medaliai: 13
Taškai: 1378

Kovų lygis: A

Reputacija: 134 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė rlikz » 2008 Rgs 16, 23:23

Jo jei kalbant apie topaz tai nežinau, kitiem tikriausiai tai gražu kad tipo ale sigas kai ledas, bet jau nusibodo tai, ir iš tiesų bent jau man tai nėra gražu.
Btws kuo blogai pentool? ir kas yra shape tool :?:
Vartotojo avataras
rlikz
Magic Mushrooms™
Magic Mushrooms™

Medaliai: 31
Taškai: 1770

Reputacija: 140 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė H3.Farguc » 2008 Rgs 16, 23:27

Nieko blogai, bet jis pernaudojamas . Esme tame, firen gerai pasake, nebera darbuos orginalumo , viskas stampuojama.

Shape tool yra prie line tool kada desini paspaudi.
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Standartinė promo » 2008 Rgs 16, 23:31

Na jo topaz nėra blogas, kai naudoji su saiku. Nes su saiku gali žiauriai pagerinti kokybę nuotraukos. O atlikimo orginalumo jau seniai nebeliko. Visi daro, tai kas jau išbandyta ne vieną ir ne du kartus. Tuoj mes masiškai gaminsim kinijai savo produkciją. :D copy / paste.
Naktinis tas mano budejimas su kompiuteriu - tikrai neveda. Hei, kas per deafult theme - minusas.
Vartotojo avataras
promo
Patyręs dalyvis

Medaliai: 3
Taškai: 311

Reputacija: 38 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė 49 » 2008 Rgs 17, 21:15

Kaip visi susirupino GFX ateitimi lietuvoje. Ziaurios tokios temos :D . Net nemoku isreikst saves zodziais ka apie tai galvoju. Atrodo, kad ekonomine krize GFX pasaulyje. Atsirado topaz zmoniu darbo lygis del to sumazejo. Maziau darbo valandu ir t.t. :vsad: . zodziu kaip kas nors taip ir kuria ar stampuoja tuos efektus. Man visiskai vienodai kaip ka daro. ;) Nieko asmenisko Gr1mmj0w. Kazkoks per daug ispustas reikalas su tuo topaz ir su visu GFX "ateitimi".
Vartotojo avataras
49
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 10
Taškai: 1069

Reputacija: 58 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė H3.Farguc » 2008 Rgs 17, 22:18

Na as tiesiog noriu su zmonem padiskutuot , nereiskiu jokios krizios , lietuvoje kaip niekada daug talentingu gfxeriu siom dienom , zinoma reiktu kad butu ir tu kurie pralenktu kitus ir butu labai iskirtiniai.o ju kas beko yra :)
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Standartinė raXike_ » 2008 Rgs 21, 14:46

Nu aš pavyzdžiui visą šią temą dar kitaip suprantu... GFX lygis iš tiesų kritęs. Nes pagalvokim, ar gali sakyti, kad žmogus tikrai geras gfx`eris, kai jo darbe tebuvo tarkim... Textūra, render`is, plius pora c4d ir vsio. Arba kažkas iš tos operos. Dabar esmė tame, kad niekas iš jų nebekuria nieko savo. Jie praktiškai maximum tai tik kompoziciją padaro [ir tai dažniausiai ne kokią nors labai gerą, o kopintą].
raXike_
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 6
Taškai: 448

Reputacija: 82 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Citrina » 2008 Rgs 27, 13:37

Aš šiaip pritarsiu 49, gerai pavyzdžiui jūs žiūrit kaip mes darom darbus lietuvoje, o jus pažiūrėjot kaip daro kiti. Pavyzdžui į tuos pačius gražiausius matytus sigus jie irgi naudoja topaz jie irgi naudoja c4d ir katais netgi lb daug. Bet kažkodėl to niekas jiems neprikaišioja, o čia va to per daug to per daug topaz per daug, pvz dabar parodysiu viena psd kuriame buvo gražiai panaudotas topaz:

Be topaz:
Paveikslėlis
Su topaz:
Paveikslėlis

Aš irgi manau, kod topaz pagerina kokybę, bet jo nereikia naudoti visada.
Vartotojo avataras
Citrina
Profesionalus dalyvis

Taškai: 629

Reputacija: 45 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė rlikz » 2008 Rgs 27, 13:51

Gerai kad pagerina kokybė, bet jei kokybė ir taip yra gera kam to topazo ? Kad iš sigo plasmasę padaryti, kad ir tavo kai kuriuose darbuose jo tikria nereikia. Gerai tavo pavyzdi parodyta kad gražiai pritaikytas topaz, bet jį taip tikrai ne visi pritaikys...
Vartotojo avataras
rlikz
Magic Mushrooms™
Magic Mushrooms™

Standartinė Citrina » 2008 Rgs 27, 13:58

Aš juk sakiau, kad nevisada jo reikia. O, kad kažkas netaip pritaikys tai jau jų problemos, bet kartais topaz tikrai yra naudingas
Vartotojo avataras
Citrina
Profesionalus dalyvis

Reputacija: 45 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė rlikz » 2008 Rgs 27, 14:04

Niekas ir nesako kad jis yra nenaudingas, tačiau kalbama jog jis dažniausiai, kai ir naudojamas, yra pernaudojamas...
Vartotojo avataras
rlikz
Magic Mushrooms™
Magic Mushrooms™

Standartinė S1Lv3r » 2008 Rgs 27, 19:33

Manau ši tema tapo apie topaz...
Aš manau, kad originalumas dingo senai senai, bet jeigu yra naujovės ir lengvesni būdai tai kodėl gi mums Lietuviams jomis nepasinaudojus gerai kiekvienas žmogus supranta kas per daug tas nesveika (cia apie topaz), bet jeigu jo yra tiktai kokybei pagerint tada ji netgi ir BŪTINA naudoti nes darbo grožis visiškai pagerėja. Apie tuos c4d,abstraktus aš galvoju, kad manau jie nėra blogi jeigu juos moki apdirbti ir juose nematau jokio palengvinimo darbui nes aptrint ir pagražint nėra lengva, o apie pentool tai aš už visom ekturiom nes ne bet kas gali gražiai pentoolint ir jeigu tavo darbuose daug pentoolo ir jis yra gražu reiškia tu jau esi pasiekes tam tikra lygį nes nebetkas moka gražiai pentoolint. Šitoj temoi manau norėta apsmeižti kitus naujus gfxerius, kad jiem darbas lengvėja, o seniem gfxeriem pavydas bambą graužia, kad jie ankščiau tokiomis naujovėmis nepasinaudojo mano idea tokia... :roll:
S1Lv3r
Aktyvus dalyvis

Taškai: 90

Reputacija: 1 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Citrina » 2008 Rgs 27, 20:17

S1Lv3r: Visom keturiom pritariu
Vartotojo avataras
Citrina
Profesionalus dalyvis