Na video pamokos aš nesukursiu, bet galiu čia taip paaiškinti jei suprasi, C4D yra įmetami kaip ir visi paveiksliukai File>Open arba paprastai paimk ir kelk į photoshopą, su brushais ko čia nesupranti konkrečiau šiek tiek galėtum pasakyti, efektų tu neįdėsi, o tiesiog turi juos padaryti.
PURIS as nezinau gal as neturiu tokiu reikalingu brushu su kuriais visi kuria tuos sigus,nes man neiseina niekaip nes nesu mates kaip kas nors darytu kazka tai su brushais.O tai kaip tokius grazius efektus reikia padaryt galetumet kas nors lengva pamokele zaliam padaryt ? Taip grinai atskira efekta padaryt,palaida.
atsisukite ties 1:08min ir ten bus walle as noriu kad kas padarytu pamoka kaip susikurti va kazka panasau. pvz as dbr kuriu video apie cs ir noriu kaip ateina mano eile ismestu apacioje va toki ir butu parasyta Millenium salis ir klanas kazka tokio...buciau lb dekingas
Norėčiau ušerbar kai ant kokio fono yra baltai brukšniuota taip skersai ir baltai ar juodai ir kai parašau tekstą po apačią jis atsiskindėtu tik ne taip ryškiai na suorantat dydis turetu būti 350x20, labai noriu šitos pamokos nes negaliu susikurt normalio ušer bar
susikurk 6x6 naują lapą tada pasiimk juodos spalvos brushą hard round 1 px ir padėk tris taškiukus įstrižai. tada eik į edit->define pattern ir tada ok ... savo darbe norėdamas tuos brūkšniukus uždėti eini į edit -> fill - > pattern (pasirenki tą savo sukurtą ) ir viskas