Mylekit dabar mane

Žinoma outcome neatrodo taip stulbinamai, kaip mano originalo darbo, bet tikiuosi suprantat, jog gana sunku yra atkartoti viska. Esme, jog Jums parodziau visas technikas, kurias ten naudojau, tik reikia jas geriau ishdirbti ir atidirbti

Beje, galvojau tut`o daryti "popierine" versija. Na turiu omeny in picture atvaizduoti, bet pasakykit, ar to reikia? Nes ten tas pats butu, tik dar daugiau darbo, ir cia uzsiknisau, nes video perkodavimas uzluzo gal kokius 4 kartus, o kai laptopas letas, tai vien tik kodavimas po daugiau nei valandos pagaliau buvo baigtas. Tai vat, ivertinkit.
Ai, dar, truputį nepykit, jei muzika, kur uzgozia mane, bet tiesiog negalejau muzikos neuzdet, labai man buna boooring ziuret kitu tut`us [pvz Fir3n`o aka Dziugo], kai nera jokio muzikinio fono. Zinau, pasakysit, jog galima naudoti savo muzika, pasileisti per player`i, sutinku, beeet... Tada mano laptopas pradetu laginti, ir kam naudoti papildomus resursus

Tut`e galiu ir nusisneket, nes tuo metu klausiau muzikos. Tai vat, jei kam bus idomu, kur kokia daina [jei jas girdesit isvis bent truputi], tai klauskit, pasakysiu.
P.S. Sorry, kad tiek daug parasiau, butinai viska perskaitykite, kas cia parasyta, butinai padekokit, rep duokit, dar pasakykit, kad mano balsas grazus, muzika teigiamai veikia, o tut`as geras ir Jums padejo kazko ismokti

P.P.S. Sorry, kad rasau ne lietuviskomis raidemis, kazkur pradanginau lietuviu kalba taip, kad neisijungia. Aciu, pagalbos nereikia, kompu naudotis moku

Outcomes.

Tai vat ir pamoka čia: Failai.lt