Daug klausau muzikos, kartais groju [ir nusigroju], kartais dainuoju [ir nusidainuoju ]. Muzika man tiesiog padeda ir tiek. Geriau jaučiuosi. Įrodyta moksliškai, kad skirtinga muzika kitaip veik žmogų, tai...
Muzikos klausausi daug. Butent vieno muzikos stiliaus neturiu. Kokia grazi daina ir klausau. Nuo klasikos iki metalo. Gal dabar bumsai nusibode siek tiek. Per diena kokias penkias valandas klausau. Pats ne muzikuoju. Dainuoju chore, nes man tai patinka.
Muzika yra viskas . Muzika kada linksma , muzika kada liudna , muzika kada romantiska , muzika kada pikta , muzika kada darau sigus , muzika kada zaidziu zaidimus , muzika kada sportuoju muzika akda ainu miegot
Muzika visa dieną NON stoP and never will stop Klausau beveik viską išskyrus klasiką nu tą kur bethovenas ir mocartas , nesiklausau metalo kartais truputį roko ir viską kas malonu ausiai...
Muzika pusė mano gyvenimo. Klausausi kiekviena dieną, visokius stilius, kažkada net klasiką labai mėgau. Šiaip tai jau septintus metus lankau muzikos mokyklą, groju smuiku ir pianinu.