Įvairūs Bendros diskusijos Pašnekesiai

Muštynės

Visa kita, kas netelpa į ankstesnių temų rėmus

Standartinė MrMiau » 2009 Lap 21, 15:06

Geriausias variantas tai į nosi iš galvos kad jin lūžtu, na aišku reikia mokėt duot, arba gera tiesiai į žandikauli dažniausiai atsijungia ;p
Ir šiaip mėgėjas esu "netyčia" įspirt į galva ;DDD
O šiaip laubiausiai patinka kai būna ant žemės ;D
Kadangi laisvasias imtynes pralankaiu apie 6 metus ir tikrai gerų pasiekimų turiu tai ten jau mano stichija ;D
MrMiau
Patyręs dalyvis

Medaliai: 1
Taškai: 359

Kovų lygis: N

Reputacija: 2 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė aurimox » 2010 Kov 06, 21:39

nu šiaip as esu 6 tokas... musiausi su 8 toku... ir laimejau... pranasumas mano toks kad as greitesnis.... as nelankiau regbio.... (nu po mustyniu su 8 toku pradejau lankyti) dar lankiau futbola (pranasumas: stiprios kojos) taigi noriu pasakyt kaip man buvo ;) viena diena atejo 8 tokas (uz mane 20 cm aukstesnis ir stambesnis) ir sako einam vienas ant viena.... nu visi ji palaike sake gausi i galva.... o as norejau apgyinti savo klases garbe..... isejom i lauka ir prasidejo mustynes.... jis man trenke i galva (nu ta vieta kur plaukai auga :DDD) as supykes.... jam uz plauku ( ziurint kokius turi ar plikis ar nea... ) ir i veida gal 15 kartu trenkiau kol desine ranka pavargo jis buvo visas kruvinas pasimetes.... as kai pavargo ranka vl isikibau i plaukus... tempiau i savo puse jis krito ant pilvo.... ir bizingt i sonkaulius.... sulauziau sonkauli.... nes koja mano metaline ;) nu zinoma tevai gavo baudos kad sumusiau didzioka.... nor kartas buvo jis ;/// taigi taktika tokia :
1 kimbi su kairee ranka i plaukus (jeigu tu desinerankis)
2 su desine trankai i nosi lupa zandikauli nosi (virsutine daly)
3 kai jis apsvaigsta verti ant zemes
4 spardai kur beiseina tiktai stengis nesibiget nes gali pabegt :)))
aurimox
Naujokas

Taškai: 1

Reputacija: 0 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė DaruX » 2010 Kov 06, 21:46

Regbi 4 metus atlankiau. ;D Pabandyk mane suspardyt.
Vartotojo avataras
DaruX
Forumo gyventojas

Taškai: 172

Reputacija: 3 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė diNGius » 2010 Kov 07, 10:47

kas do astuntokas ten buvo jei sestokas sulupe.; DD
diNGius
Patyręs dalyvis

Taškai: 354

Kovų lygis: B+

Reputacija: 4 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė f5.Valetas » 2010 Kov 07, 13:20

Vejai.. Jei suluptu tai ir tai, toki pati vaika.. 20cm aukstesnis ir pns.. tai cia jau imaginationas.. :!:
"Klausyk, sene! Rankoje aš laikau paukštį. Pasakyk man, ar jis gyvas, ar negyvas".
„Nežinau, sako ji, – nežinau, ar tas paukštis, kurį jūs laikote rankoje, gyvas ar negyvas. Žinau tiktai, kad jis yra jūsų rankose. Jis – jūsų rankose.“
Vartotojo avataras
f5.Valetas
finger5™
finger5™

Medaliai: 11
Taškai: 1379

Kovų lygis: A

Reputacija: 40 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė H3.Farguc » 2010 Kov 08, 04:40

eX.Kiec rašė:Tai jeigu pasikvies draugelius tai pisk prota, kad tipo ka nemoki 1x1 eit. Iskart pasimes. :P

ir tave vistiek sudauzys. cia tau ne sangokai kad visiems garbe ir pan rupetu . Gatves mustynese yra tik 1 taisykle. Arba tu dauzai arba busi sudauzytas. O jei matai kad 5 ant vieno tai geriausia yra gintis ir viskas, nes jei soksi ant visu ar ant vieno ir neduok dieva uzkliudysi koki viena tai po to tave kaip uzpardys kad is siauduko gersi pusmeti lygoninej guledamas. Pazystama ant tiek sudauze kad po to 3 metus i kelnes slapino 20 keliu metu vaikinas . Visada reikia galvoti protingai .

Vo cia pries kelias savaites varem su draugais namo ir prie parduotuves sustojom ,tai akmenim apmeti masina jo ir dar stiklus suvare. Pasirodo jis ir buvo erelis ir ju viena sudauze . Esme tame kad jei ka nors sudauzysi jis nores kersto .
-=Gifts=-
COMING SOON
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Medaliai: 17
Taškai: 1175

Reputacija: 94 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Raph » 2010 Kov 08, 05:19

Na nežinau kokia čia amžiaus grupė, bet tikrai dar pigiai atsipirko jei tik mašiną akmenimis apmėtė va mano buvusį klasioką tai peiliu padūrė už tai, kad jis kažkokį lochelį suspardė (aišku buvo ten už ką). Aišku gatvėj, tai žmonės kažkokie pamatė ir greitąją iškvietė ir viskas gerai baigėsi. Tai va, jei jau raunies ant ko nors, tai žiūrėk, kad paskui blogai nesibaigtų (o tai kitą kartą ne stiklus suvarys, o nušaus ir viskas bus).
Proud Like A God!
Vartotojo avataras
Raph
Aktyvus dalyvis

Medaliai: 7
Taškai: 526

Reputacija: 17 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė H3.Farguc » 2010 Kov 08, 23:32

Ne prie manes ten kabinosi o prie pazystamo kabinosi , ne prie manes . As savo jau "atsimusau" ir dabar problemu neieskau ir stengiuos ju isvengt.

Vakar padege kaimynu nama , ir del "mustyniu" .
-=Gifts=-
COMING SOON
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Standartinė faq » 2010 Kov 10, 22:37

Ir sudegė namas? Ar spėjo pagesint? :D

Šalimais gyvenančiam tai mašiną buvo padegę.
Vartotojo avataras
faq
finger5™
finger5™

Medaliai: 9
Taškai: 1878

Reputacija: 62 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė H3.Farguc » 2010 Kov 10, 23:49

Spejo uzgesint , bet gerai apdege !
-=Gifts=-
COMING SOON
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Standartinė Adzip » 2010 Kov 11, 22:20

MrMiau rašė:Geriausias variantas tai į nosi iš galvos kad jin lūžtu, na aišku reikia mokėt duot, arba gera tiesiai į žandikauli dažniausiai atsijungia ;p
Ir šiaip mėgėjas esu "netyčia" įspirt į galva ;DDD
O šiaip laubiausiai patinka kai būna ant žemės ;D
Kadangi laisvasias imtynes pralankaiu apie 6 metus ir tikrai gerų pasiekimų turiu tai ten jau mano stichija ;D

Kaip galima netycia ispirt i galva? Ir isvis koks tolkas?

Siap taktiku daug neprigalvosi jai staigiai ant taves soksta tada dauzai snuki ir viskas, o jai pats planuoji sokt ant kito tai jai gerai issisoki tai is drakaskes i galva, kad nugriuti ir tada jau "tripi", bet jai ner uz ka dauzyt kito tai geriau ir nedauzyt, nes dar bus kaip fargucas sake.
Vartotojo avataras
Adzip
Įsijaučiantis

Taškai: 68

Kovų lygis: B

Reputacija: 1 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė f5.Valetas » 2010 Kov 24, 23:40

Neužmirškit karmos. :?: :D
Pasiskaitinėjus atrodo čia pilnas forumas kovotoju galvu spardytoju.. :D :!:
"Klausyk, sene! Rankoje aš laikau paukštį. Pasakyk man, ar jis gyvas, ar negyvas".
„Nežinau, sako ji, – nežinau, ar tas paukštis, kurį jūs laikote rankoje, gyvas ar negyvas. Žinau tiktai, kad jis yra jūsų rankose. Jis – jūsų rankose.“
Vartotojo avataras
f5.Valetas
finger5™
finger5™

Medaliai: 11
Taškai: 1379

Reputacija: 40 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė crucifix » 2010 Kov 31, 21:02

Nėr nei sveikatos nei noro su kažkuo muštis >_>.
Vartotojo avataras
crucifix
Magic Mushrooms 2™
Magic Mushrooms 2™

Medaliai: 26
Taškai: 2048

Reputacija: 130 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė KasperaviciusR » 2010 Bal 01, 16:48

aurimox rašė:nu šiaip as esu 6 tokas... musiausi su 8 toku... ir laimejau... pranasumas mano toks kad as greitesnis.... as nelankiau regbio.... (nu po mustyniu su 8 toku pradejau lankyti) dar lankiau futbola (pranasumas: stiprios kojos) taigi noriu pasakyt kaip man buvo ;) viena diena atejo 8 tokas (uz mane 20 cm aukstesnis ir stambesnis) ir sako einam vienas ant viena.... nu visi ji palaike sake gausi i galva.... o as norejau apgyinti savo klases garbe..... isejom i lauka ir prasidejo mustynes.... jis man trenke i galva (nu ta vieta kur plaukai auga :DDD) as supykes.... jam uz plauku ( ziurint kokius turi ar plikis ar nea... ) ir i veida gal 15 kartu trenkiau kol desine ranka pavargo jis buvo visas kruvinas pasimetes.... as kai pavargo ranka vl isikibau i plaukus... tempiau i savo puse jis krito ant pilvo.... ir bizingt i sonkaulius.... sulauziau sonkauli.... nes koja mano metaline ;) nu zinoma tevai gavo baudos kad sumusiau didzioka.... nor kartas buvo jis ;/// taigi taktika tokia :
1 kimbi su kairee ranka i plaukus (jeigu tu desinerankis)
2 su desine trankai i nosi lupa zandikauli nosi (virsutine daly)
3 kai jis apsvaigsta verti ant zemes
4 spardai kur beiseina tiktai stengis nesibiget nes gali pabegt :)))

Tokie praskaidrina dieną su savo išgalvotomis istorijomis :D
Čia tas pats, kad pirmokas ateitų ir pasakytų "Vo, vakar sumušiau dvyliktoką! Taip atvanojau šonus, kad net verkdamas, mamą šaukdamas pabėgo." Aš aplamai nesuprantu jūsų, kam reikia kurti istorijas, kad ten ką nors suvanojai ir pnš... Truputį mastymo nėra pas kai kurių čia..

Ir aplamai gyvenam civilizuotame pasaulyje, kuriame beveik viską galima išspręsti taikiai, nors yra ir išimčių..
Vartotojo avataras
KasperaviciusR
Unikalus

Medaliai: 18
Taškai: 2367

Reputacija: 140 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė f5.kP » 2010 Bal 01, 17:01

Nemėgstu muštis aš... Bet jei reikia tai reikia :D M Čia kaip pvz. duosiu mokyklos pavyzdį kai 8-tokas mušėsi su 7-toku... Mes stovim šūlėj su klasioku prie durų, žiūrim atbėga du, prasileido ten vieną 7-tokas nuo 8-toko. Mes pasakėm, kad aitų į lauką muštis, o ne mokykloj. Paskui žiūrim aina 7-tokas atsiveda klasiokų ir sako: "Jei kirs jis mane, visi šokam ant jo". Tai va nuėjo jie prie stadiono, 8-tokas kirto pora kartų, 7-okas spirė iš kojos į šikną tam ir pabėgo :D Ir svarbiausia, kad jo "draugeliai" nedrįso prisiartint :D Ir patinka kai mažas mušasi prieš aukštą :D Patinka kaip pradeda šokinėti, kad į snukį užtaikytų.
upol asrvse
Vartotojo avataras
f5.kP
finger5™
finger5™

Medaliai: 21
Taškai: 2022

Reputacija: 54 Pridėti reputacijos tašką

Įvairūs Bendros diskusijos Pašnekesiai

Prisijungti

Forumo stilius