Sveiki, nenoriu kurt naujos temos, bet reikia patarimų. Turiu tokią bėdą: vasarą kaime su draugais vaikščiodavom po kaimo, žaisdavom, darydavom nesamones. Buvo toks vienas, karė (karolis). Kažką blogo jis mum padarė (dabar nebeatsimenu ką), ir mes iš jo traktoriaus, boso ir priekabos išsukom ventilius, išleidom orą. Žodžiu, beveik visi tie vietiniai draugai, išskyrus vieną - mindę (mindaugas) susitaikė su kare, ir žoždiu jie man nebedraugai. Tai va. Būdavau kaime su minde visalaik, ateina kare - iškart į galva siūlo ir pan. Viena kartą mušėmės, nei jis gavo, nei aš, nes jis pradėjo mėtyt atmaskes "man tavęs gaila". Nu ir ką, savaitgalį sėdžiu pas močiutę, pasibeldžia kažkas į duris: atidarau: minde. Jis sako: gal einam kašio palošt? Nu, gerai, sakau. Išėjom į mano kiemą, klausiu jo: ką kare veikia? jis sako: Ai, lops tas kare... Žodžiu, einam jau iš mano kiemo: ten visi mano priešai, gaudyt mane pradėjo. Ačiū ponui Dievui, kad netoli namo durys buvo, įbėgau. Žodžiu, nebėra draugų, vienintelį draugą panaudojo kaip "jauką", kad išviliot mane iš namų. Dabar, jei noriu eit per kaimą. Reik būtinai sugebėt apsigint nuo priešų, o jie visada vaikšto grupėmis. Jei ginsiuos - vistiek jie lys prie manes. Reik atlupti visus, bet po vieną, nes visų vienu metu - niekaip. Karei 13m, mažesnis šiek tiek už mane, bet masės daugiau turi. Aš aukštesnis, plonesnis truputį. Brolis mokino kadaise: jei mušies - duok į veidą, ir iš visų jėgų, taip, kad pačiam pirštai lūžtų. Laukiu Jūsų patarimų