miset » 2011 Lie 04, 20:26
Ryto istorija
Visa miesto tarybą susirinko į kambarį kuriame buvo nužudyta Karolina. Kaltinimai kilo Tomiui, nes Murkis pareiškė, kad žino, jog tomis tą naktį ten miegojo. Žmonės sunerimo. Vienas drąsuolis vardu Exfest drįso paprieštarauti šiam kaltinimui.
- Ne. Tikrai ne Tomis nužudė Karoliną. Jei jis ir yra mafiją, neturime rimtų įrodymų. Tavo kaltinimai mano galva - tik tušti paistalai. Vienintelis žmogus su kuriuo Karolina nesutardavo - Kičius. Jis tikriausiai ir nužudė merginą.
Visi manė, kad Exfesto nuomonė taikli, iki tol, kol iš minios išlindo vienas vaikinas su rimtai nusiteikusiu veidu. Jis pasakė:
- Tą naktį, kai įvyko šis baisus, žemas nusikaltimas, aš nemiegojau. Žinojau, kad tą naktį kažkas įvyks. Neklydau. Visą naktį tūnojau prie lango ir žvalgiausi pro kitų butų ir namų langus. Juose buvo mirtina tyla ir net mažiausias pūkelis ten nekrustelėjo, kol viename iš namų sugirgždėjo grindys. Jūs tikriausiai paklausite, kaip aš išgirdau tą girgždėjimą. Paprasta. Tai buvo mano kaimyno namas. Per mūsų kaimelio plonas sienas girdisi viskas. Ypač, kaimynų šnekos. Taigi grįžkime prie temos. Sakau, išgirdau tą garsą. Tuomet nusprendžiau nueiti pas kaimyną į namus ir pažiūrėti kas vyksta. Juk atsarga gėdos nedaro, o gal manęs ėjo žudyti, nebegali žinoti. Taigi Priėjau prie kaimyno durų ir sau galvoju... O skambinti į duris ar neskambinti... Nusprendžiau nusigauti į vidų per langą. du langai buvo atidaryti. Įlipau pro miegamojo kambario langą, nes ten miegojo kiti keturi žmonės. Buvo dar vieną lova. Ji buvo netvarkingai paklota, lyg neseniai čia kažkas būtų buvęs. Nusprendžiau patikrinti tą lovą. Pagalvojau, kad mafijozas bus toje lovoj miegojęs, gal turės ginklų kokių. Būčiau sau paėmęs, kad apsiginčiau. Ginklų neradau. Tada pakėliau pagalvę ir radau daiktą. Laišką. Aš radau mafijozo laišką. Perskaitęs jį supratau, kad sugavau mafijozą. Teko tik jo palaukti. Nusprendžiau pasislėpti spintoje. Netrukus aukštas vaikinas įėjo į kambarį. Rankoje jis kažką laikė. Pasisukęs į spintą iš kurios visą šitą reginį aš žiūrėjau pamačiau, kad tai ne šiaip daiktas. Tai karinis peilis. Kiek pasilenkiau, kad galėčiau pamatyti vyro laikančio peilį veidą. Pamačiau. PeaceMaker. Toks buvo jo vardas. O tuomet ir įvyko tas kraupus įvykis. Siūlau nugalabyti mafijozą PM!
Keli žmonės sutiko, kiti ne, bet Intecas gavo paskutinį žodį. Prieš Intecui pasakant žodžius trys vaikinai, kuriems krito kaltinimai buvo surinkę po tiek pat balsų. Intec pasakė:
- Tommy. Nepasitikiu juo. Dažnai lenda ten kur nereikia.
Ir jie nužudė Tomį.
Mirė Tommy ir jis buvo seklys. Dabar naktis laukiu mafijoz taškymosi šen bei ten.