Pavėluotai, bet rašau istoriją..
Ryte kovas ėjo į rūsį pasiimti savo kastuvų ir t.t. Visi kaimo gyventojai dalinosi vienu rūsiu, nes jie buvo labai draugiški. Kov atsirankino rūsio duris ir išvydo kraupų vaizdą... Ten negyva, kraujuota gulėjo Evė. Jos galvoje buvo skylė. Kovui nepasisekė, nes rūsyje stovėjo medžioklinis šautuvas, kurį jis buvo paėmęs į rankas. Kodėl nepasisekė? O gi todėl, kad tą pačią akimirką, kai kovas pamatė negyvą Evę, į rūsy užėjo dar keli kaimo gyventojai. Jie žinoma pamanė, kad tai kovas nužudė merginą. Intec greit sukvietė visus kaimo gyventojus į nusikaltimo vietą ir pats pirmas pasiūlė nubausti kovą. Žiauriai nubausti. Mirties bausme atkeršyti už nekaltą kaimietę. Daugelis kaimiečių nutarė taip ir padaryti.
- Paskutiniai žodžiai..? - paklausė Tadiko
- Klystat... - pasakė kov ir nusišypsojo. - Jaučiu.. kP nagus čia irgi prikišo..
Tuomet kaimiečiai surišo kovą ir įmetė jį į milžinišką laužą, kad mirtų skaudžia mirtimi.. Kai kovas jau buvo negyvas, visi nuėjo pas jį į namus ir rado laišką.. Jame buvo parašyta:
"Žinau... Kaime siautėt tuoj pradės mafija... Šis laiškas bus išsiųstas visiems nekaltiems. Aš mačiau kaip jie, tie trys mafijozai, rezga savo nedorus planus. Deja negaliu jums pasakyti kas jie, nes jie laiko mane įkaitu. Jei jūs skaitote šį laišką, o aš jau esu negyvas, žinokit - aš nesu vienas iš jų ir niekad tokiu nebuvau. Bet jie kažkur šalia jūsų. Nekalbėkit apie šį laišką su visiškai nieko. Net jūsų geriausias draugas gali būti išdavikas. Nekalbėkit apie mafiją su niekuo, net jei žinot, kad tas žmogus nekaltas. Žmonės yra bailiai. Net geras žmogus gali pasukt į jų pusę iš baimės. Tad nebauginkite vieni kitų."
Ir tuomet visi neramiai nuėjo miegoti...
Tai va. Kov mirė, jis buvo kaimietis. Dabar naktis. Laukiu mafijos, seklio ir gal gerosios fėjos (jei nori) apsireiškimų mano žinutėse. Užuojauta, kov