Įvairūs Bendros diskusijos Forumo žaidimai

Mafija #3

Linksmi forumo žaidimukai skirti jaunimui

Standartinė Ox » 2010 Lap 28, 12:31

Sveiki, kadangi aRos nebenori vesti tai aš pravesiu :) Pasiskaitykit roles, nes pridėtos 3 naujos ;)

Žaidimo taisyklės:

1. Žmonės prisiregistruoja (parašydami šioje temoje).
2. Aš atsitiktinai paskiriu vaidmenį kiekvienam asmeniui. Kiekvienas turės būti arba mafijozas arba kaimietis.Atminkite, jei jūs mafijozas, neleiskite kaimiečiams žinoti!
3. Mafijozai turės siųsti man AŽ ir pasakydami man, ką jie nori nužudyti.
4. Žaidimas prasideda! Aš parašau, sakydamas, kas buvo nužudytas.
5. Visi aptaria, kurie, jų manymu, yra mafijozai ir balsuoja už žmogų kuris jų manymu yra mafijozas.
6. Aš rašau pranešimą sakydamas, ar asmuo kuris buvo išbalsuotas (nužudytas) buvo vienas iš mafijos narių, ar buvo koks nors kitas kaimietis.

Kartojame 3-6 žingsnius iki tol kol žaidimą laimi mafija arba kaimiečiai.

Rolės:

Kaimiečiai - paprasti žmonės, kurie gali balsuoti už žmogų kuris jų manymu yra mafijozas balsavimo metu.

Mafijozai - žmonės, kurie žudo kaimiečius. Jie apsimeta esa kaimiečiai. Jie žino kas yra kiti mafijos nariai ir su jais aptaria kurį kaimietį žudyti. (patartinas būdas bendrauti tarpusavyje yra skype chat'ai)

Seklys (kaimietis) - kiekvieno balsavimo metu jis gali parašyti man AŽ spėdamas kuris iš žmonių yra mafijozas. Aš jam atrašysiu sakydamas ar jis atspėjo ar ne.

Geroji fėja (kaimietė) - ji gali vieną kartą per visą žaidimą prikelti vieną žmogų (mafijozą arba kaimietį).

Geranoriškas žudikas(kaimietis) - Tai žmogus žaidžiantis už kaimelį, bet galintis žudyti mafijas savo noru. Žudyti jis gali 2 kartus per visa žaidimą. Jis taipogi žudo naktį.

Stebėtojas(kaimietis) - žaidimo dalyvis galintis stebėti vieną naktį. Parašęs man į AŽ jis pasako, kad stebės šitą naktį. Kaip jis stebi? Besišlaistydamas aplinkui jis gali pastebėti žmogžudystę ir taip SUŽINOTI KAS YRA MAFIJA. Rolė priskiriama savanoriui, nes pastebėjęs žmogžudystę jis miršta ir parašo kas yra mafija.

vagis (kaimietis) - Žaidimo dalyvis galintis pavogti kito kaimiečio "balsą" vienai dienai. Nusiuntęs man až jis pasako kieno balsą jis pasisavina ir aš parašau jog žaidėjo (pvz. Urvinio) balsas buvo pakeistas į ....
Šis dalyvis turi 1 keitimą. Vagis yra vienas iš kaimiečiu ir gali būti atiduotas bet kuriai rolei (seklys gali turėti ir vagies rolę ir seklio). Išimtis taikoma mafijoms (jie negali būti vagys)

Bėje, apie šį žaidimą galima susirašinėti tik šioje temoje ir niekur daugiau.
Būkit žmonės ir nesakykit draugam kas esat, nes sužlugdysit visą žaidimą.

Reikia 12 žmonių.
Į žaidimą bus priimta iki 20 žmonių kurie pirmieji parašys šioje temoje.
PASILINKSMINKIT!!!

1. aRos
2. .Kov
3. Murkis
4. Karolina
5. Kicius
6. Begis
7. intec
8. dok
9. donoras
10. danila
Figting for peace is just like f*cking for virginity.
Ox
Forumo gyventojas

Medaliai: 4
Taškai: 196

Reputacija: 8 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė kov » 2010 Lap 28, 12:41

in
kov
vamp3r™
vamp3r™

Medaliai: 24
Taškai: 1932

Kovų lygis: B

Reputacija: 42 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Murkis » 2010 Lap 28, 14:11

in
F.C.B Més que un club
Murkis
Moderatorius

Medaliai: 27
Taškai: 3056

Reputacija: 141 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Karolina. » 2010 Lap 28, 14:26

in.
Vartotojo avataras
Karolina.
vamp3r™
vamp3r™

Medaliai: 31
Taškai: 2345

Kovų lygis: A

Reputacija: 130 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Kicius » 2010 Lap 28, 15:24

in
Vartotojo avataras
Kicius
Neprilygstamas

Medaliai: 25
Taškai: 2251

Kovų lygis: A

Reputacija: 105 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Begis » 2010 Lap 28, 20:42

viduje ^_^
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Begis
Įsijaučiantis

Medaliai: 1
Taškai: 94

Reputacija: 1 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Ox » 2010 Lap 29, 14:48

more :) ?
Ox
Forumo gyventojas

Standartinė Intec » 2010 Lap 29, 18:42

UUU, Rašykit ir mane. ;D
Sudegink mano kūną, o dulkes mesk ant debesų, nes visada norėjau būt paukščiu.
Intec
Unity™
Unity™

Medaliai: 11
Taškai: 2247

Reputacija: 31 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Ox » 2010 Lap 30, 22:35

jeigu kas norit kokiai rolei atstovaut tai rasykit i AZ ( mafija isrinksiu pats.)
Ox
Forumo gyventojas

Standartinė Donoras » 2010 Gru 01, 13:33

In :)
Duok man bambaliu!
Vartotojo avataras
Donoras
Dalyvis

Taškai: 108

Reputacija: 1 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Danila » 2010 Gru 05, 15:30

aim in
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Danila
Įsijaučiantis

Taškai: 53

Kovų lygis: N

Reputacija: -1 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Ox » 2010 Gru 06, 14:51

Pradėkim. Beje dabar bus nebe padrikos žudynės, o pilna istorija.
CIA NIEKO SVARBAUS NERA, TAD GALIT IR NESKATYT KAS TYNGIT

Pirmoji naktis

Pilnatis.Gražiai švietė mėnulis. Iš baro sklido audringi šūkiai. Lėtai atsikėlęs nuo kedės vyras pažvelgė į duris. Slinkdamas su savo mažyčiu draugų rateliu išėjo.
Beeidama pagrindine miesto aikšte šutvė stabtelėjo. Didingą miestelio įkūrėjo statulą lengvai apšvietė lempos. Grupelė stovėjo nejudėdama. Prie marmurinio žmogaus buvo prikaltas miestelio kunigas. Rankos buvo išskėstos į šalis lyg Kristaus. Lėtai varvėdamas kraujas iš rankų mažais lašeliais krito ant plytelių. Kunigo galva krustelėjo. Prasiplėšusios žalios akys žvelgė į Praeivius. Tuo pat metu pro muziejaus durys išbėgo žmonės. Po minutės sustoje pamatė į ką žvelgė tie aukšti siluetai viduryje aikštės. Jie pamatė kančią dievo pasiuntinio akyse.
Po poros minučių aikštėje stovėjo maždaug 10 žmonių. Patys ryžtingiausi atsinešė kopeteles ir greitai pradėjo laisvinti kunigą iš šaltų statulos gniaužtų. Lėtai nukėlę kunigą paguldė ant žemės . Daugybę pamokslų skaičiusios lūpos lėtai išlemeno "Bažnyčia..." . Pora žmonių kunigą atsargiai paėmė už rankų ir kojų.
- Nuvešime jį į ligoninę. Jūs eikit apžiūrėt bažnytėlę.
Likusieji greitu žingsniu patraukė į auksinio kryžiaus pusę. Eidami aptarinėjo kas ką tik atsitiko. Priekyje ėjęs vienišius Murkis balsu uždavė sau klausimą:
- Kur kiti?..
Sekundei visi suklusę atsisuko į Vyriškį. Tai buvo vienas iš svarbiausių klausimų šia naktį. Stipriais rankų mostais pravėrę bažnyčios duris pamatė krūvą tysančių lavonų. Suversti į didžiulį kalną jie atrodė baisiau negu pati mirtis. Pradėję trauktis atbulai Kaimiečiai vos nepargriuvo.
-Einam į barą ir ten užsibarikaduojam, - pasiūlė Intec.
Po gero pusvalandžio baras tapo pagrindine vieta miestelyje. Per tą laiką jie ten sunešė daugybę maisto atsargu, gėrimų ir ginklų. Iš antro aukšto atslinko senis. Smuklininkas. Atsisėdęs ant kedės pačiam gale sušuko:
- Pasiklausykit. Mano vardas Ox . Kaip šio baro savininkas esu čia viršiausias. Į musų miestelį sugrįžo mafija. Nuo paskutinio išpuolio praėjo dešimtmetis. Po jų išgyveno nedaugelis. Greičiausiai čia tarp mūsų dar ir dabar sėdi mafija. Jie niekada nebūna po vieną. Iškentėjom du kartus. Apsiginsim ir dabar . Patirtis rodo jog geriausias būdas, kad ir koks žiaurus yra balsuoti ir žudyti po vieną. Mafijoms ant viršugalvių būna ženklai. Bet čia... Čia mes žaidžiame ne su mažais vaikais. Jie patyrę. Galėčiau lažintis ženklus pašalino. Vienintelis būdas sužinoti kurie žmonės mafijozai yra žairus... Po jo joks žmogus neišgyveno. Teks nuimti skalpą. Šiąnakt gerai išsimiegokime. Kov ir Karolina jūs budėsite.
Kambarių užteks visiems.

Dabar yra naktis ir fėjos, žudikai ir mafijozai man siunčia AŽ :)
Ox
Forumo gyventojas

Standartinė Danila » 2010 Gru 06, 15:40

Žmogau, mes čia žaist atėjom o ne romanų skaityt :D Trumpesnes istorijas daryk, aš visai neturiu noro po visos dienos mokykloje grįžęs dar skaityt.
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Danila
Įsijaučiantis

Taškai: 53

Kovų lygis: N

Reputacija: -1 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Ox » 2010 Gru 06, 15:45

cia pirma istorija. Kitos bus gerokai trumpesnes (1/3 visos sitos)
Ox
Forumo gyventojas

Standartinė Kicius » 2010 Gru 06, 17:49

ox, tu irgi dalyvauji?
Vartotojo avataras
Kicius
Neprilygstamas

Medaliai: 25
Taškai: 2251