Danila rašė:Žmogau, mes čia žaist atėjom o ne romanų skaitytTrumpesnes istorijas daryk, aš visai neturiu noro po visos dienos mokykloje grįžęs dar skaityt.
Tu džiaukis, kad žmogus stengiasi, man pavyzdžiui įdomu paskaityti, kaip sumąstė žmogus.

Danila rašė:Žmogau, mes čia žaist atėjom o ne romanų skaitytTrumpesnes istorijas daryk, aš visai neturiu noro po visos dienos mokykloje grįžęs dar skaityt.
Intec rašė:Danila rašė:Žmogau, mes čia žaist atėjom o ne romanų skaitytTrumpesnes istorijas daryk, aš visai neturiu noro po visos dienos mokykloje grįžęs dar skaityt.
Tu džiaukis, kad žmogus stengiasi, man pavyzdžiui įdomu paskaityti, kaip sumąstė žmogus.Gerbiu OX.
Nakties įvykiai
Mafijozai sedėjo prie stalo.Visi trys. Gerdami burgundiška vyną jie žiurejo į nedideli lapelį su vardais. Tamsus siluetas iš kairės nubraukė Kiciaus vardą ir perdavė kitiems. Abejingai permetę akimis atsisuko į sumanytoją.
-Tu jį pašalinsi.
Vėliau tą vakarą Kicius ramiai išėjo į lauką.
-neramios kalėdos ,- tarstelėjo sau.
Pažvelgęs į kiemą susimąstė. Visur tylu. Dingo ankstesnis miestelio šarmas per Kalėdas.
Tyliai jam už nugaros prasivėrė durys. Po sekundės trakštelėjo varveklis.
Ramiai ir negailestingai mafijozas jam sugrūdo į gerklę tokį gražų daiktą.
Melsvos Kiciaus akys spoksojo į užpuoliką su didžiu gailesčiu. Stiprios rankos paleido užpuoliko ir nusviro žemyn. Paguldęs ant jį žemės mafijozas žengė pora žingsnių atgal ir taip pat ramiai grįžo į vidų .
Ant kedės sėdintis bendrininkas pažvelgė į žudiką. Be mažiausio gailesčio veide jis linktelėjo.
Daugiau šią naktį jokios durys nesidarinėjo. Kambaryje maniakas pažvelgė į kulką rankoje. Suprasdamas, kad dar per anksti įsidėjo ją į stalčių.
Daktaras grukšnojo alų savo kambaryje. Vagis neramiai miklino pirštus vartydamas kišeninį peilį ginybai.
Ryte visi atsikėlė ir susirinko pirmam aukšte. Murkis su Intec įvilko Kicių į vidų.Už baro stovintis smuklininkas pažvelgė į smulkų kūną viduryje. Aplinkui visi kaimiečiai stovėjo beprotiškai sunerimę.
- Nėra nužudymo įrankio. Greičiausiai padūrė varvekliu ir jis per naktį ištirpo,- tarstelėjo intec.