paveiksluose vaizduojamas Jezus nebent koks uzlikes is priespaudos laiku lietuviskas paveikslas kai bobutes tikejo kad Dievulis tai sedintis kresle zilabarzdis senolis su lazda bet as asmenisaki tokio paveikslo nemates
tikiu lemtim, tikiu , kad pats zmogus valdo savo gyvenima , o dievų yra daug ... kiekvienas tikejimas turi savo dieva ir vien del to, kad vytautas liepe lietuvai pasikrikstyt , kad neuzpultu kryziuociai nezinau ar cia tikrasis tikejimas dievu ...
Tikiu, kad zmogus atsirado ne is bedziones, bet ir ne Dievas sukure. Tikiu, kad ateiviai egzistuoja. Tikiu, kad hadronu greitintuvas yra dziulis bapkiu plovimo budas, be to puikiai praslydes .
Jus tigi jau nebe vaikai esate girdeja apie sielas ir t.t yra daug yrodinanciu faktu kad bent jau sielos yra. pwz : mokslininkai dare bandyma zmogus svere tarkim 60 kg ir 20 gramu. zmogus buvo prie mirties, staiga sirdis sustojo ir vel atsigavo ir mokslininkai tuo metu buvo paskaiceve kiek zmogus svere o gi jis buvo numetes 20 gramu svorio ,o kaip tai galejo nutikt? tigi is jo organu sirdies ar plauciu neiseme? siela buvo isejos ,siela irgi svere kaip ir kiekvienas daikas. ir cia neseniai buva parasyta laikrastyje kad mokslininkai tirinej aparatura su kuria galima susisiekti su mirusiais zmonem kurie jau iskele y anapus. ir tai tikra dare ekspermente : zmogus buvo pasamone ir girdejo kaip jy saukia murisu mama vardu. kaip tai gali buti? Kad ir mano mama yra ne viena karta pasakojus apie tokius dalykus. kaip mano mociute pries mirdava pazvelge y virsu ir nusisypsojo kaip ji pati buvo isikvietusi dvasius ir kiek jai daug klausimu atsake . kad ir pwz koks mano seses vyro vardas bus ir pasake kad edmunas . o juo to metu net nezinojo nej sese nej mama o dabar ir jie susituoke. dievo gal ir nera bet yra kazkas auksciau nej galime suvokti.