Įvairūs Bendros diskusijos Pašnekesiai

Kuom tikit?

Visa kita, kas netelpa į ankstesnių temų rėmus

Standartinė SliMm » 2008 Rgs 09, 18:55

Nu įdomumo dėliai norėjau paklaust, kuri teorija jums pririmtinesnė. Ar kad Dievas sukurė žmogų. Ar Darvino evoliucijos teorija? :dance: pasidalinkit savo įsitikinimais
Vartotojo avataras
SliMm
Dalyvis

Taškai: 94

Reputacija: 7 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Fir3n » 2008 Rgs 09, 19:03

Dievu..
Nežinau tiesiog tikiu, vidinis jausmas sako kad tikiu ir šiap.
Tikiu ramiau gyvenu, žinau kas bus kai mirsiu, ir tiesos biblijoj aiškinamos patinka.

Opportunity is missed by most people because it is dressed in overalls and looks like work.
Thomas A. Edison

Paveikslėlis
Gift boxas Ačiū visiem už dovanas :)
Mano galerija!
Fir3n
Grafikos ekspertas

Medaliai: 13
Taškai: 1378

Kovų lygis: A

Reputacija: 134 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė H3.Farguc » 2008 Rgs 09, 19:05

Skaitau kad abi taisinklingos . Bet zmones netaip jas supranta. Darvinas sako Kad zmones evoliucianavo per laika . na ne vien zmones .
Krikscionys sako kad per septynes dienas dievas "developed" pasauli . Dabar zinoma atrodo kad jas susieti neimanoma . BET . Kas man pasakys kaip skaiciuojamas laikas pasauly ? gi laiko matavymo vienetai Zmogaus israstas dalykas . Tai kaip mes galime sakyt kad darvinas yra neteisus ? Dievas pagal ideja yra visata , visagalis nemirstantis gyvis. Tai jis ir skaiciuoja laika kitaip ? Gal musu milijonai metu jam tik 1 diena . uztat taip ir gaunasi Dievas kuria pasauli per 7 dieviskas dienas . kurios matavimo vienetais prilygsta zmoniu milijonams metu . Tai siaip tik as priejau tokia isvada . Tiesiog mokykloj buvo uzduotas sitas klausimas . O ar jus man pritariat ar ne cia jusu reikalas . Mano nuomone tiesiog tokia , nesakau kad teisinga.
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Medaliai: 17
Taškai: 1175

Kovų lygis: B+

Reputacija: 94 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Fir3n » 2008 Rgs 09, 19:06

Teisingai, daug dvasininku teigia kad reikia suprasti Dievo teorija su daug perkeltiniu prasmiu, mūm būtent tikybos mokytoja aiškino kad tos 7dienos galėjo būt milijonai metu.

Opportunity is missed by most people because it is dressed in overalls and looks like work.
Thomas A. Edison

Paveikslėlis
Mano galerija!
Fir3n
Grafikos ekspertas

Standartinė SliMm » 2008 Rgs 09, 19:13

Bet kiti tvirtina, kad darvinas nukrioses senis ir sneka nesamones.... Dar girdejau sakant kad pries mirti darvinas pasake jog jo teorija nesamone. gal pasake is nusivylimo jog nlb rado tvirtu dalyku jai patvirtinti, kas sparciaia daroma musu laikais. neneigiu kad gali buti ir tas aukstesnis sergetojas musu, bet as mokslo zmogus, tai...
Vartotojo avataras
SliMm
Dalyvis

Standartinė H3.Farguc » 2008 Rgs 09, 19:16

gyvename Technologijos amziuje , zmones tiki tik tai ka mato , technologija sunaikino zmoniu naivuma ir nuosirduma . Niekada nesakyk niekada nes nebe tie laikai . As tau pasakyciau dalyku tokiu kokiais nepatiketum ir mane durnium isvadintum . Zmones neigia tai ko nesupranta :)
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Standartinė SliMm » 2008 Rgs 09, 19:20

as nedurninu zmoniu kurie tiki dievo teorija, bet nepernesu tu dievo teorijos praktikantu, kurie tokius kaip as isvadina visais negraziais zodziais. evoliucinavima is bezdziones laiko tikra nesamone, o Moters sukurimas is sonkaulio jiems atseit visiskai realu...
Vartotojo avataras
SliMm
Dalyvis

Standartinė Fir3n » 2008 Rgs 09, 20:32

Žiūrėkit...
Apie darvina jis gi šita tipo buvo tikintysis ir gailėjosi kad žmonės pradėjo tikėti jo teorija ir panašiai...
Bet jau man taip tikybos mokytoja pasakojo..

Thomas A. Edison

Paveikslėlis
Mano galerija!
Fir3n
Grafikos ekspertas

Standartinė Imagination » 2008 Rgs 09, 22:43

Kaip tau zoologijos sode per vieną gyvenimo ciklą beždžionė evoliucionuos į žmogų? :D
Vartotojo avataras
Imagination
Urvinis

Medaliai: 12
Taškai: 2334

Reputacija: 241 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Imagination » 2008 Rgs 09, 23:10

Evoliucija iš beždžionės į žmogų vyko tūkstančius metų, o tu kalbi apie 50-100 m. :)

Tiesiog dabar vyksta evoliucija iš žmogaus į beždžionę.
Vartotojo avataras
Imagination
Urvinis

Medaliai: 12
Taškai: 2334

Reputacija: 241 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė ZaliaBalta » 2008 Rgs 10, 13:39

Man priimtinesnė sukūrimo teorija.. ;)
http://www.youtube.com/watch?v=ApPR18Pa49o

Žalia balta, žalia balta...
Vartotojo avataras
ZaliaBalta
Magic Mushrooms™
Magic Mushrooms™

Taškai: 277

Kovų lygis: N

Reputacija: 10 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė AQua. » 2008 Rgs 10, 15:40

Žinoma, evoliucijos teorija. Ir ne dėl įrodymų. O dėl to, jog manyti, kad mus sukūrė Dievas yra absurdiška.
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
AQua.
Forumo gyventojas

Medaliai: 7
Taškai: 423

Kovų lygis: B

Reputacija: 29 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė SliMm » 2008 Rgs 10, 20:50

flex komentaras juokina. maroziskos mintys. pirma darvino teorija perskaityk ir td sakyk, o ne remkis nuogirdomis kurias isgirdai miegodamas bio pamokoj :D pirmiausia bezdziones evoliucinavo per laaaabai daug metu ir + del kintanciu gyvenimo slaygo, vyko atranka, prisitaikymas. zoo sode josm nereik bijot plesrunu, ieskot maisto. zoo sode juos niekad nesikeis, nes ten josm palankios salygos. nu cia mano pamokymas flexui... :)
Vartotojo avataras
SliMm
Dalyvis

Standartinė SliMm » 2008 Rgs 10, 21:32

Sakai niekas tikslei nezino, o tu teigi kad nė vienas iš mūsų kol kas nebuvo sukurtas dievo ar neevoliucionavo iš beždžionės. tai ko pats sau priestarauji?
Vartotojo avataras
SliMm
Dalyvis

Standartinė H3.Farguc » 2008 Rgs 11, 02:06

flex evoliucija vyksta per milijonus metu o ne vo as bezdzione o mano vaikas nardantalietis . Nusikalbejai juodai su savo paistalais.
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Įvairūs Bendros diskusijos Pašnekesiai

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija