Kūrinių publikavimas Kiti darbai

K.Urbanas photo gallery

Įvairūs netradiciniai kūriniai, rankdarbiai, collabs, 3D grafika

Standartinė *FrEAk* » 2013 Rgs 02, 19:59

Manau saga norėjo pasakyti, kad 19 foto ir taip per šviesi, na o 20 tai tikrai liux atrodo, kas dėl prizuminimo tai galima kažkiek kropint, bet man ir taip visai gerai :) Dar 20 nuotraukoje tas kairėje esantis juodumas trugdo, jis atkreipia dėmesi nuo pagrindinio objekto ( tai yra voro). Aš ji bandyčiau nuslopinti, tarkim dar labiau blurinčiau ( bet jaučiu neapsimokėtu :D ) arba keisčiau juodos tona į labiau žalia , arba visai nukirpčiau. :)
Vartotojo avataras
*FrEAk*
swinger5™
swinger5™

Medaliai: 7
Taškai: 754

Kovų lygis: B

Reputacija: 16 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė setzok » 2013 Rgs 02, 20:05

Tai aš ir bandau paaiškinti, kad tai natūrali šviesą, aš jos nekeičiau. :)) Jeigu kropinčiau, tai nukentėtų kokybė, nes 18-55mm nėra macro, todėl čia yra max detalumas ir zoomas. Trukdo? :/ Aš nepastebėjau net;D Kažkaip kai vertini foto ir užkliūna akis. Ačiū už kritiką :)!!
Vartotojo avataras
setzok
Dalyvis

Taškai: 128

Kovų lygis: B+

Reputacija: 4 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė *FrEAk* » 2013 Rgs 02, 20:13

setzok rašė:19 Be to, jeigu turėčiau šviesesnį objektyvą, būtų dar šviesiau.

Aš norėjau pasakyti, kad šviesiau jau ir nebereikia ;)
Vartotojo avataras
*FrEAk*
swinger5™
swinger5™

Standartinė coolvetica » 2013 Rgs 02, 20:16

Be kairėje esančio juodumo man viskas būtų per šviesu, jis kaip tik padeda sutelkti dėmesį ties voru. ;-D Plius dar tame juodume išsiblurinę keli žali taškai, nenuobodu. Šiaip ta nuotrauka man asmeniškai geriausia matyta iš setzok kolekcijos. (: Net miesto kadrą pralenkia.
Vartotojo avataras
coolvetica
Aktyvus dalyvis

Taškai: 293

Reputacija: 17 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė setzok » 2013 Rgs 02, 20:20

*FrEAk* rašė:
setzok rašė:19 Be to, jeigu turėčiau šviesesnį objektyvą, būtų dar šviesiau.

Aš norėjau pasakyti, kad šviesiau jau ir nebereikia ;)

O aš rašiau, kad reikia? ;) Žinoma, jau būtų per šviesu. Dar tiek nesu "kietas", kad balta foto atrodytų kaip meno kūrinys;D
Vartotojo avataras
setzok
Dalyvis

Standartinė setzok » 2013 Rgs 02, 20:21

coolvetica rašė:Be kairėje esančio juodumo man viskas būtų per šviesu, jis kaip tik padeda sutelkti dėmesį ties voru. ;-D Plius dar tame juodume išsiblurinę keli žali taškai, nenuobodu. Šiaip ta nuotrauka man asmeniškai geriausia matyta iš setzok kolekcijos. (: Net miesto kadrą pralenkia.

Ačiū už puikius žodžius. Na, sunku lyginti close-up ir miesto ar žmonių fotografija. Visiškai kiti kriterijai. :))
Vartotojo avataras
setzok
Dalyvis

Standartinė *FrEAk* » 2013 Rgs 02, 20:33

Man pasirodė, kad jeigu turėtum tai ir fotkintum su atviresne diafragma. Sorry netaip supratau reiškias :D be to ir man šita kol kas tavo geriausia :)
Vartotojo avataras
*FrEAk*
swinger5™
swinger5™

Standartinė coolvetica » 2013 Rgs 02, 20:34

setzok rašė:Visiškai kiti kriterijai. :))

Na jo, čia šiaip be kriterijų, tiesiog, jei reikėtų sustatyti vietomis, nr 1, nr 2, etc. (:
Vartotojo avataras
coolvetica
Aktyvus dalyvis

Taškai: 293

Reputacija: 17 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė setzok » 2013 Rgs 02, 20:35

Dėkoju Tau. Turėjau omenyje, kad stengiausi su kitinuku išlaužti tai, kas nesunku padaryti su šviesesniu objektyvu. Tarkim 50mm 1,4/1,8. Pasižiūrėjau kas išeina, nes planuoju jį pirkti. :)
Vartotojo avataras
setzok
Dalyvis

Standartinė *FrEAk* » 2013 Rgs 02, 20:45

Aš tai patarčiau pirk dėvėta 50 f1,4, ne vien dėl to kad vienu stopu šviesesnis, bet ir nuotraukos daug kokybiškesnės. 50 f1,8 yra pigus plastmasės gabaliukas, aišku už savo kaina jis yra labai geras. Bet dabar žiūrint tavo nuotraukas manau, kad tu pasirengęs imt 50 f1,4 jis puikus portretistas. Be to manau , jei pasiimsi f1,8 po menesio ar dviejų norėsi jau truputį kokybiškesnio daikto. Tad jeigu turi truputį pinigų patarčiau iškart investuot į geresnį daiktą :)
Vartotojo avataras
*FrEAk*
swinger5™
swinger5™

Standartinė setzok » 2013 Rgs 02, 21:01

Tai man su pirkimu 1,4 problemų nėra. Tik vat nežinojau , kad esu jam pasiruošęs. :)) LAbai malonu
Vartotojo avataras
setzok
Dalyvis

Standartinė LDesigns » 2013 Rgs 04, 19:41

Iš mano tyrinėjimu tai iš karto geriau imti 1.2 nors ir žinau jog šito neįpirksi (nenoriu įžeisti) nes 1.4 ir 1.8 galima sakyti nieko nesiskiria. Kiek aš žaidžiau su abejais (nes norėjau pirkti 1.4) tai pasilikau prie 1.8 ir galvoju geriau pataupysiu kitam objektyvui nu nes didelio skirtumo nepajusi. Aišku, kai tu peršoksi nuo kitinio tai tau bus oho, bet man kai nemažą laiką sėdėjau prie 1.8 tai 1.4 nėra nieko stebuklingo.. Tiesiog pasakau savo nuomone :)
Vartotojo avataras
LDesigns
Dalyvis

Reputacija: 3 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė setzok » 2013 Rgs 04, 19:52

Ne, tu nežinai ar aš jo neįpirksiu. Na šiuo metu galėčiau skirti objektyvui iki 4k. Max. Na jei jis daugiau kainuoja, tai bus dar ne laikas. Esmė tame, kad aš dar nesijaučiu pasiruošęs peršokt ant 1,2, kai nesu įvaldęs nei 1,8 nei 1,4. Kam man to objektyvo, jeigu jis gulės mano stalčiuje. :)) Labai smagu, kad išsakei.

P.s Nikkor f/1,2 yra lt? Nes mačiau tik f/1,4 mažiausią (Lietuvoje).

EDIT: Turbūt pasinaudosiu tavo patarimu ir imsiu 1,8. :)) O tu D ar G turėjai ?
Vartotojo avataras
setzok
Dalyvis

Standartinė *FrEAk* » 2013 Rgs 04, 20:28

LDesigns kaip matau tu fotkini su canon, o setzok su nikon, tai tikriausiai lyginai canon objektyvus? :D
Vartotojo avataras
*FrEAk*
swinger5™
swinger5™

Standartinė LDesigns » 2013 Rgs 04, 20:56

Principas tas pats. Žinau jog nikon'o objektyvai brangesni ir patvaresni ir t.t... Bet nematau esmes šokti į nikon'o stovykla dėl 300 litų. Skirtumas, kad ir mažas tarp. Bet geriau jau pataupyti kažkiek pinigėliu ir niekas neatskirs ar tu nikon'a naudoji ar canon'ą. Aš naudoju 1.8 II panašu kaip 1.8G. Jeigu nori stipresnio korpuso šiek tiek sunkesnio objektyvo (aš manau, kad tai pliusas) , ir tylaus greito fokuso imk G sumokėsi šiek tiek daugiau bet tikrai nepasigailėsi.
EDIT: esme tame jog jam gali sočiai užtekti 1.8, tai kam leisti pinigus ir pirkti 1.4? Tegul pabando, jeigu jam truks ir norėsis stipresnio tikrai neabejoju jis galės jį parduoti už +- tokia pat kainą ir nusipirkti 1.4.
Vartotojo avataras
LDesigns
Dalyvis

Reputacija: 3 Pridėti reputacijos tašką

Kūrinių publikavimas Kiti darbai

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija