Kerzai, pusiau aptemti džinsai, visokie džemperiai, ilgoki plaukai. Bet šiaip širdį esu pankas, nes klausaus sunkios muzikos, esu p***istas menininkas ir pan.
http://mrrokas.deviantart.com Amerikos forumas: Tu paklausi - tau visi atsako ir bando padėti. Žydų forumas: Tu paklausi - taves irgi pradeda klausinėti. Lietuviškas forumas: Tu paklausi - visi pradeda aiškinti koks tu esi kvailas..
taigi megstu trumpas sukneles, aptemtus dzinsiukus, ilgus megstinius (dabar dievinu sviesei ruda spalva), svarkelis, gražūs batelei, megstu kerziukus (ne kerzus ) ar šiaip kokius aulinukus, aisku nesioju ir dzinsus ir t.t. Dažniausiai juoda spalva mano rubu. Plaukai rudi, kartais tiesus, kartais garbanoti
Kol kas trumpi plaukai. Platūs džinsai, su apkritusiu klynu. Megztas megztinis. (kazkaip keistai skamba) Zomšiniai batai (kurie dabar ale madoj) skara ant kaklo ir kepurė. ) Čia pavasario sezonas mano..
Šiaip rengiuos taip, kaip man patogu ir gražu.. RUdenį nešiojau raudonus džinsus, kas daugumai yra nepriimtina, ypač lietuvoj.. Bet man nusispjaut