Ai aš tai kaip kada. Šiaip džinsiukai, maikutė, džemperiukas, juodi kedukai. Vasarą krepšininkų šortai, futbolininkų maikutės kedukai, nebent kur nors prie jūros tai kroksai. Žiemą iš visų išsiskiriu raudona spalva... Šiaip nešioju tokius drabužius, kad man būtų patogu. žodžiu kažką aš čia suvėliau blem...
Dabar (būtent dabar) pasivežiau ant fioletvos (violetinės). Ir pradėjau kablus nešiot. Nu žodžiu raudoni marškiniai su baltais burbuliukais, fioletavos kelnės, rudas megstukas, raudonos petnešos su baltais burbuliukais ir haki spalvos pusilgiai bateliai ant medinių kulnų. ; DD
Nu as pats nezinau. As dazniausiai su lengvai nusmukusiais dzinsais vaikstau ir visada savo K-Swss turiu buto uzsidejas px kad ziema ar ruduo ar vasara ar pavasaris svarbu kad jie ant mano koju ir jie balti! po to uzsidedu Long-T (kas nezino tai dazniausiai maikes Kokio XL arba XXL dydzio) ir dar vaikstau su Dogtagu^^ Speju kad rengiuosi kaip Hipe hip hip hoperis^^ Beja dievinu underground Repa (mm)
Pats mėgstų laisvą stilių. sporbačiai, džinsai(dažniausiai) ir flaneliniai marškiniai. Kažkas tokio:http://hypebeast.com/image/2007/02/l...el-shirt-2.jpg Aišku čiuvas ten baisus, bet mėgstu maždaug taip atrodyti.
Na neturiu labai ypatingo stiliaus.Prieš porą metų nenešiodavau nei sijonų, nei suknelių, bet dabar tai užvežė.Na jei ora šiltas tai dažniausiai būna taip: lengva suknelė, tympos, sporbačiai (inkariukai)ar basutės- sandalai ir marškiniai arba megztukas (nevisada).Dar būna barokinės (tai yra su nuleistu klynu) kelnės ar šortai- prie jų maikė ir apyrankė ar karoliai.Jei oras šaltesnis tai siaurėjantys džinsai, marškinukai, megztukas ir aulinukai ar vėlgi sporbačiai, aksesuarams kartais įsisegu sagę.Tai toksai tas mano stilius.
Man patinka inkariukai ir kuprinės. O dar patinka raudona, balta ir juoda (užneša į lietuvos rytą ane? ) Ne ne. Mano gyvenamoji vieta neleidžia sirgt už lietuvos rytą