w7.Hardy rašė:Jeigu žinojai, kad nieko negausi už vertinimą, kam sutikai prisijungti prie vertintojų komandos ? Kad gadintum kitiem nervus ? Labai lengvai gali atsisakyt gi savo pareigų, jeigu jų neatlieki, niekas netrukdo ir nemanau, kad kas nors paguos už sugaištą laiką. Jei tu tikėjaisi atlyginimo (piniginio), už tavo sunkų vertintojo darbą, pergalvok iš naujo. Gi pats žinojai, kad tai darbas be atlygio, ko dabar verki, kaip bobutė pensijos negavus ? Tu irgi vienas iš tų: "Kam mokytis, nueisiu į stroikas, gausiu algą ir dzin" ane ? Nepyk, bet šypseną veide sukelia tokie komentarai

Ar aš sakiau, kad man reikia atlygio? O įstojau į vertintojus maždaug dėl to, kad pagadinčiau nervus - taip. Esmė tame, kad tu pradėjai tikriausiai visas šias diskusijas, nes esi nepatenkintas savo lygiu ir komentarais darbam. Matau, kad jau gyveni šiam forume. Floodink galerijose, lauk daugiau komentarų, prašyk komentarų Imagination skype chate, rašyk vertintojam privačiai ir dar dažniau klasifikuokis ir gal būt gausi tų komentarų.
O jei tu manai, kad aš vienas iš tų
Tu irgi vienas iš tų: "Kam mokytis, nueisiu į stroikas, gausiu algą ir dzin" anetai labai klysti, nes galiu jau dabar pasakyti, kad esu 100 kartų daugiau pasiekes nei tu, na bet čia jau ne į temą...
O vertintojų pareigas aš atlieku - duodu vartotojui jo gfx lygį.
+ visa tai man sako žmogus (TU) jau turintis 4 įspėjimus už įdėjų ripimą... Graudu.