O aš apart visos tavo logikos, galiu pasakyt - pradėkit nuo savęs(vertintojai). Kai vertintojai pradės atsakingiau klasifikuot, papildys savo žodyną keletą sakinių, tada visa problema bus išspręsta. Ko čia nesuprast ? O problemą galima išspręsti dar lengviau.. Tiesiog pakeist taisyklę: "Nors vienas vertintojas turi argumentuoti savo pasirinkimą"
į "Kiekvienas vertintojas turi argumentuoti savo pasirinkimą 2-3 sakiniais". Viskas, problem solved. Dabar belieka laukti, kol pradės kreipt į paprastus forumo narius dėmesį ir įsigilins į tą problemą, nes ne man vienam nepatinka klasifikavimo kritika

Imkit pavyzdį iš Fankės, va čia tikrai pasistengia išsamią kritiką pateikt, nors tiek ir nereikia, bet bent jau bando apibūdint visas problemas, kad paskui žmogus suprastu ko trūksta, kiekvienam darbui. Yra aišku ir dar gerų vertintojų, kurie kai nori tikrai išsamiai parašo, ne vien fankė toks išskirtinis, bet parašo KAI NORI, o reikėtų tai pakeist kaip į privalomą dalyką. O tų, kurie galėtų pakeist dabartinius vertintojus yra, bet nebūtinai jų reikia, jei atvirai, 5 aktyvūs vertintojai, kurie skiria dėmesio savo pareigoms, nesvarbu koks sezonmetis, susitvarkytų (neturiu omenyje, vertintojų šalinimą, tiesiog pamąstymai mano dėl jų).