Web dizaino ir logotipų skiltis Web dizaino ir logotipų galerijos

itp galerija

Asmeninės dizainerių galerijos, sveika kritika ir įvertinimai

Standartinė itp » 2013 Spa 11, 09:35

Saga kaip smagu iš tavęs sulaukti kritikos tikrai visada laukiu, pasakai visada ką reikia trumpai ir aiškiai, čia ne sarkazmas.

Iš tiesų aš pats matau kad kažkas blogai bet čia ne šrifto stilistika kalta, galbūt širdis nelabai tinka bet čia ir ne tame bėda. Kad siluetai ploni ir aukšti va čia manau šaknys ir slypi :) kada sumažini žmonės tada geriau viskas atrodo bet irgi prastai nes visas viršelis tuščias lieka na ir aš sprendimo nesuradau. Na jeigu sumažinti ant 70% visai kitaip viskas atrodo, gražiau, viskas susicentruoja į vieną tašką bet tada daug tuščio fono lieka.
Čia tos toninės spalvos dėl to kad cmyk spalvas naudojau, o kada cmyk spalvos aš visada pasišiukšlinu nes jos tamsios skirtos spaudai ir to kontrastingumo nėra kaip ant rgb spalvų.
Vartotojo avataras
itp
Dalyvis

Taškai: 139

Reputacija: 6 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė saga » 2013 Spa 11, 13:39

ar butina visa virseli uzpildyti? :) pasirink komppziciskai gera vieta paciam logui ir fona vienspalvi, arba negatyvu, neatrodys toks tuscias

del cmyk, jei turi galimybe naudok pantonus arba jo cmyk atitikmenis, truputi aiskiau bus kaip atsivaizduos spaudoje
Vartotojo avataras
saga
Patyręs dalyvis

Taškai: 660

Reputacija: 19 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė itp » 2014 Vas 04, 17:22

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
itp
Dalyvis

Taškai: 139

Reputacija: 6 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Evė » 2014 Vas 04, 17:52

tas skystis [ar cia isbegusi kava] po puodeliu labai jau netikroviskai atrodo. ir ta kava virsuj ne ka geriau atrodo . o siaip.. neblogai
Vartotojo avataras
Evė
5 Clouds™
5 Clouds™

Medaliai: 11
Taškai: 1250

Reputacija: 44 Pridėti reputacijos tašką

Web dizaino ir logotipų skiltis Web dizaino ir logotipų galerijos

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija