Na, kam kurti savo artworką, kurį padaryti užtruktų labai daug laiko, kai galima gerus pasiimti iš interneto? Juolab, kad čia for fun daro, o ne užsakymas už 3000 litų.
Žemiau bus mano asmeninė nuomonė (kaip žinome, visiems neįtiksim, o jei bandysim tą padaryti - sukinėsimės ratais amžinybę).

Man nepatinka turinio fonas. Tekstas tampa sunkiau įskaitomas bei labai blaško dėmesį. Taip pat prisijungimo mygtukas man nepatinka, nes panaudojai šviesų foną ir tekstą. Taip pat nėra tvarkos elementuose. Kartais ta netvarka būna gera, bet dabar atrodo kaip išmėtytos šiukšles.

Spalvos gerai atrinktos, elementai neprimityvūs ir gerai žiūrisi. Straipsnio tekstas man nepatinka, geriau, jeigu po nuotrauka esantis tekstas susilygiuotų su pačia nuotrauka. Kitas viskas man atrodo pakankamai gerai.

Gal ir geras sprendimas sulieti foną, bet spalvos nukentėjo. Norisi daugiau spalvų. Juk, vis dėlto, čia yra žaidimas, kuriame norisi kuo daugiau įspūdžių, kurį pagerina protingas spalvingumas. Donate mygtukas išsiskiria. Gal ir gerai, jeigu nori, kad žmonės labiau pastebėtų. Pinigų tai visi nori. Logotipas nedera, atrodo kaip atskiras objektas, kuris buvo įdėtas tik tam, kad užpildytų tuščią vietą.

Iš pirmo žvilgsnio labai smagiai atrodo, tačiau norėjus pasinaudoti puslapio, gali pasimatyti silpnosios vietos. Logotipas pernelyg išsiskiria nuo visos idėjos, kaip ir navigacijos mygtukai. Sakyčiau būtų geriau, jeigu aplink priklijuotum lapelius, kaip darei su pačiu viršumi. Nedaryk visų didžiųjų raidžių tekste, kurį reikia normaliai skaityti. „PLAY HERO TOWN NOW“ gerai atrodo, bet kita informacija nesiskaito. Naudok didžiąsias ir mažąsias raides. Registracijos mygtukas nesižiūri, pernelyg atsainiai atrinktos spalvos ir tekstas. Paryškink facebooko ir twitter mygtukus, suteik spalvų.