Intec rašė:Labai dėkui už komentarus, tiesa sakant antras logotipas ir buvo idėja ta i raidė, kaip mano Intec nicko inicialas/simbolis. Dėl visko sutinku, tik nelabai suprantu kaip ten tą į raidę daryt skriejančią, bet pamėginau paedin't logotipa.
Na, šis logotipas iš pirmo žvilgsnio pasirodė tikrai neblogai, bet vėliau tiesiog atrodė banalus. Galėjai sugalvoti ką nors įdomesnio, gi nebūtinai pačiame darbe turi dominuoti muzikinės detalės, nors tai ir muzikos studija. Logotipe galima apsiriboti ir abstrakčiais vaizdais. Dar kiek nepatiko spalvos ir subtekstas. Spalvos atrodo kažkaip nuvalkiotai ir nesuderinamai, spalvų perėjimas ant natų visiškai nesižiūri ir aplamai, norėtųsi, kad natos turėtų bent šiek tiek 3d efekto. Dėl subteksto tai man jis pasirodė kiek per didelis, visgi jis neturėtų dominuoti pačiame darbe, o turėtų atskleisti tik logotipo ar veiklos reikšmę.
Intec. - Nepatiko man tie išraizgymai šitam logo. Prosperitas - Nepatiko tik baltas tekstas, na dar bg galėtų tamsesnis būt. Sparnas D.P- Patiko Tie Inicialai, Tik vardas ir pavardė galėtų kitos spalvos būt. Sekmės.
Pirmi du, tai labai jau suspaudei savo vardą pavardę, visiškai nesižiūri. Paskutinis visai nieko, nes tavo ženklas pasviręs, ir dar tekstą pasvirusį padarei, tai visai gerai.
Paskutinis tikrai labai gražus, o pirmi du, kaip jau Rokas sakė nelabai, suspaustas tekstas, tiesa antro tą kringelį ir trečio tekstą sujungus tikrai neblogai būtų.