Dilex rašė:Man tai nepatinka, kad textai ir linkai visur vienodos spalvos.
Dabar pvz ten kur kontaktai tai nesuprasi ar tik tekstas ar linkai, ten kur browseriai irgi ar tik tekstas ar linkai.. Koderiui reikia apibrėžti a tag'ą, o tu turi bent vieną parodyt
omg... man asmeniskai tai tikrai graziai ziurisi ... matosi iskarto kad turi talenta taip sakant .. man tai pvz dar daug reikia dirbt .. taip ir toliau .. laukiam nauju dizainu.. o del kladiu, sorry, kazkaip nesinori nuotaikos gadint ir pasilaikysiu viska sau
Pirmame patiko zenkliukas toks orginalus. Bet tekstas labai nepatiko ir spalvos galetu but ryskesnes.
Antras darbas manomanymu prastesnis tas sauktukas visai nieko bet tekstas negrazus ir tas pilkas apskritimas negraziai ziuris pabandyk ji nujimt manau butu graziau. Sekmes.
Dėl pirmojo daug komentarų neturiu - gal nebent galėtų šriftas būt kitoks.
O antrajame (čia nebus komentaras, o veikiau patarimai, idėja). Tą I raidę šiek tiek apdirbk, kad ji būtų panaši į 'skriejančią' juostą (forma faktiškai gali išlikt, tik reiktų tik pažaist su šešėliais (burn/dodge)), o taškiuką padaryt lyg lašo formos. Nuimt lauk tą burbulą (kuriame tekstas), tekstą palikt tik išdidintą "ntec" (ta mano apkalbama 'skriejanti' juosta sudarytų I raidę). Sublurint šešėlį (labai keistą jį matyt grynos ovalo formos, be išsiliejimo).
Manau tikrai geresnis variantas gautųsi ir jis drąsiai galėtų tapti tavo reprezentaciniu simboliu/logotipu
Labai dėkui už komentarus, tiesa sakant antras logotipas ir buvo idėja ta i raidė, kaip mano Intec nicko inicialas/simbolis. Dėl visko sutinku, tik nelabai suprantu kaip ten tą į raidę daryt skriejančią, bet pamėginau paedin't logotipa.
Grazus darbas teksto spalvos galetu but ryskesnes tai prie loo geriau tiktu. O pats logo tai grazus spalvos patiko grazi kombinacija is tu spalvotu taskuciu. šiaip dar galetai pakeist bg spalva.