Įvairūs Bendros diskusijos Gyvenimas, aktualios problemos

Homoseksualumas ir jų vedybos

Apie savo gyvenimą, bei šiaip protingi pokalbiai

Standartinė H3.Farguc » 2009 Gru 10, 16:47

Jūsų nuomonė šia tema.

Bandom diskutuoti rimtai sia tema. Visi uz pries turi buti paremti.

As asmeniskai esu pries ju vedybas ir apskritai mano akimis Homosexualumas yra tiesiog istvirkimas arba liga. Gi vyras su moterim egzistuoja tam kad daugintuos , o dar pries visas "meiles" ir taip toliau sexas tam ir tebuvo , kad daugintumeisi . Bet kaip laikas bego zmones pradejo "myleti" ir panasiai , ir turtingieji , arba pasiturintys pradejo ".." arba exermentuoti . Gi paziurekit gejai dazniausiai yra pasiturintys zmones .

Kaip bebutu tai tik mano nuomone , bet ji nepakeicia to kaip zmones tirkai jauciasi . NEsu gejus , nepazistu artimai geju ir nezinau ar ta ju "meile" tikra ar tik sugalvotas dalykas . Tiesa pažįstu viena lesbiete , bet mano akimis ji tiesiog pasimetusi yra ir pasitrauke and merginu nes merginos kaip ri viakinai tarpusavi geriau bendrauja . :)

Jusu nuomones ?
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Medaliai: 17
Taškai: 1175

Kovų lygis: B+

Reputacija: 94 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė .bueno » 2009 Gru 10, 16:49

Esu visu 120% prieš homosexualų vedybas...

Aiškiai buvo parašyta, kad turi būti argumentai. Skaityk!
.bueno
Forumo gyventojas

Medaliai: 2
Taškai: 366

Reputacija: 3 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė LoLina » 2009 Gru 11, 01:57

Na iš tikrųjų aš tokios pozicijos (apie homoseksualų vedybas) „manęs tai neliečia ir man vienodai šviečia”, bet šiaip esu daugiau prieš nei už. Puikiai suprantu, kad yra žmogaus teisė rinktis ko jis nori, bet kažkur ribos turi būt. Pradės po to zoofilai reikalaut, kad galima būtų tuoktis su gyvūnais... Na jau ne. Jeigu jau taip myli vienas kitą tegu gyvena kartu, bet tikrai nesituokia... Ir dar kas liečia tai, kad homoseksualioms poroms būtų leidžiama įsivaikinti vaikus (kažkur girdėjau apie tai), esu 100 procentų prieš.

Turiu vieną draugą gėjų. Labai nuostabus žmogus. Nes šiaip, tai tikrai, kai bendrauju su žmogum, man nerūpi su kuo jis miega. :)
:boogie:
Vartotojo avataras
LoLina
Forumo gyventojas

Medaliai: 4
Taškai: 769

Kovų lygis: B

Reputacija: 42 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė KasperaviciusR » 2009 Gru 11, 19:30

Aš tai pritarčiau Linos nuomonei, kad jeigu jie nori mylėti, tegul myli ką nori, o šiaip tuoktis ir viešumoje liaudiškai pasakysiu "laižytis" tai tikrai nereikia, nes tai tiesiog yra nepriimtina kitų žmonių atžvilgiu. O kalbant apie vaikų įsivaikinimą homoseksualioms poroms, tai tikrai esu prieš, nes augantis vaikas gyvendamas su dviem vyrais ar dvejomis moterimis neturėtų savo gyvenime pavyzdžių ir eidamas savo "tėvų" pavyzžiu taipogi gali tapti homoseksualu.
Vartotojo avataras
KasperaviciusR
Unikalus

Medaliai: 18
Taškai: 2367

Reputacija: 140 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė eX.Kiec » 2009 Gru 13, 01:49

Pries.. Nerasysiu del ko, nes ir taip jau prirase kiti.
Vartotojo avataras
eX.Kiec
Aktyvus dalyvis

Taškai: 231

Reputacija: 2 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Ignas M. » 2009 Gru 13, 14:06

Dėl pačio homoseksualumo, tai man nei šilta, nei šalta. Kiekvienas žmogus pasirenka, kas jam atrodo priimtina.

Bet kas nepatinka, tai kai jie pradeda eit į gatves, visokius paradus daryt ir pan. Lyg specialiai dar erzintų visuomenę. Ramiai sau gyventų tą homo gyvenimą ir bėdų neturėtų, tačiau su visokiom vedybom ir tais paradais patys bėdų ieško.
Ignas M.

Standartinė Pasalune » 2009 Gru 13, 19:29

Konkrečiai Lietuva dar nepribrendusi pripažinti kitokius, niekas nedrįsta ardyti nusistovėjusių stereotipų, todėl daugelis yra prieš. Aš nesu nei už, nei prieš, nes man asmeniškai jie netrukdo, bet kaip Ignas sakė, jeigu jie sau ramiai gyvena, per daug neišsišoka, tai juolabiau, bet aš nesu už tai, kad jie tylėtų. Jeigu tylės visuomenė niekada jų nepripažins. Jie turi išsikovoti sau šiokias tokias teises, bet ne demonstracijomis, taip tik dar labiau piktindami aplinkinius, o normaliai, kalbomis, bendravimu, šviesdami visuomenę, kad tai nėra kažkoks iškrypimas, kaip daugelis mano. Kažkas minėjo, kad yra prieš, jog tokie žmonės augintų vaikus, aš su tuo nesutinku. Viena vertus taip, tai yra neįprasta, bet ar geriau, kad vaikai augtų vaikų namuose, kur stokojama meilės, ar apsupti žmonių ir galėdami turėti normalų, pilnavertį gyvenimą, su šeima, kuri apsuptų meile, palaikymu...

P.s išimtis tik patvirtina taisyklę.
Vartotojo avataras
Pasalune
H3nity™
H3nity™

Medaliai: 14
Taškai: 1309

Reputacija: 44 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Intec » 2009 Gru 23, 16:26

Atsiras visada kitokių žmonių taip buvo taip ir bus. Man irgi jei netrukdo, bet jie turėtų žinotų kad viešoi vietoje bučiuotis ten ar dar ką daryti tikrai negražu. O tos vedybos tai irgi man tas pats susituokę ar ne, tik svarbiausia kad vaikų neisivaikintu, nes vaikui tikrai trauma visam gyvenimui.
Intec
Unity™
Unity™

Medaliai: 11
Taškai: 2247

Reputacija: 31 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Intec » 2009 Gru 23, 16:28

Pasalune rašė:Kažkas minėjo, kad yra prieš, jog tokie žmonės augintų vaikus, aš su tuo nesutinku. Viena vertus taip, tai yra neįprasta, bet ar geriau, kad vaikai augtų vaikų namuose, kur stokojama meilės, ar apsupti žmonių ir galėdami turėti normalų, pilnavertį gyvenimą, su šeima, kuri apsuptų meile, palaikymu..

Sorry už double post, bet kaip pasalūnė sako kad geriau kad tie vaikai augtų vaikų namuose noway, kol jie maži jiems gal ir gerai, bet paūgėjus pradėjus lankyt mokyklą jie tokias patyčias patirtu kad dauguma gyvent nebenorėtų. Taip kad mano nuomone to daryti nereikėtų.
Intec
Unity™
Unity™

Standartinė Pasalune » 2009 Gru 24, 18:35

Lietuvoje taip, bet labiau išsivysčiusiose šalyse abejoju. Čia sąlyginis dalykas. Klausimas ar geriau iš tavęs tyčiosios, kad tu gyveni su netradicinės pakraipos žmonėm, bet esi mylimas, turi stogą virš galvos ir šiaip tavim pasirūpinama, ar tyčiosis, kad tu iš vaikų namų ir žiūrės kaip į nepilnavertį? Nei vienas teiginys nevilioja.
Vartotojo avataras
Pasalune
H3nity™
H3nity™

Standartinė faq » 2009 Gru 24, 18:40

Kažin kokie tie vaikai užaugtų gyvenantys su homoseksualia pora.
Vartotojo avataras
faq
finger5™
finger5™

Medaliai: 9
Taškai: 1878

Kovų lygis: A

Reputacija: 62 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Intec » 2009 Gru 24, 21:47

Pasalune rašė:Lietuvoje taip, bet labiau išsivysčiusiose šalyse abejoju. Čia sąlyginis dalykas. Klausimas ar geriau iš tavęs tyčiosios, kad tu gyveni su netradicinės pakraipos žmonėm, bet esi mylimas, turi stogą virš galvos ir šiaip tavim pasirūpinama, ar tyčiosis, kad tu iš vaikų namų ir žiūrės kaip į nepilnavertį? Nei vienas teiginys nevilioja.

Dėl Lietuvis pritariu, bet tiem vaikam paaugus pasikartosiu labai sunku bus gyvent nes iš jų tyčiosis ir daugelis greičiausiai palūš, nes ir taip jie jau taurėjo tų moralinių traumų kai tėvai paliko, o čia dar netradicė šeima.
Intec
Unity™
Unity™

Standartinė Pasalune » 2009 Gru 26, 10:49

Kodęl jūs įžvelgiat tik blogą pusę? Galbūt jie kaip tik pradės į viską žiūrėti kitaip, toleruos kitus labiau nei visi aplinkiniai, taps labiau supratingesni, aš nesiginčiju, kad tokioje šeimoje augti nelengva, bet apskritai gyvenime nėra nieko lengvo.
faQ, ir kokie gi išaugs? Čia kalba tavo nusistatymas prie netradicinės orientacijos žmonės, nieko daugiau.
Intec, dalinai tu teisus, bet tikrai ne visų laukia toks likimas ir maža to, kaip minėjau, yra ir geroji pusė.
Vartotojo avataras
Pasalune
H3nity™
H3nity™

Standartinė faq » 2009 Gru 26, 19:21

Išaugs tokie patys kaip jų "tėvai" .., lezbietėmis. Ir užaugę susiradę dar vieną tokį patį kaip jis, bandys išsivaikinti vaiką.
Vartotojo avataras
faq
finger5™
finger5™

Medaliai: 9
Taškai: 1878

Kovų lygis: A

Reputacija: 62 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Intec » 2009 Gru 27, 16:39

Faq tu išvis kietai pašneki rodies tie homoseksualai ne žmonės, jų vienintelis išsiskirtinumas tas kad juos traukia ta pati orientacija, o tu juos kaip žmones nuvertini rodos jiem gyvenima užbaigt.
Intec
Unity™
Unity™

Įvairūs Bendros diskusijos Gyvenimas, aktualios problemos

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija