Šituo klausimu esu kategoriškai prieš. Man dzin gali tuoktis, gali jei ten kruštis susiėję, bet prašau, viešumoj to neturėtų būti. Manau, kad jaunus žmones, vaikus, tai paveikia. Daugmaž: būk .. būs zaibys. Atsiprašau už necenzūrinę kalbą, bet čia yra iškrypimas. Kas čia lygino su zoofilais, šaunus palyginimas +

. Man dzin tie .., bet prašau, nerodykit visuomenei, nesikelkit ir nelyskit į šviesą. Esat ir būkit, niekas nedraudžia jum mylėt ten jei tai meilė ar dar ko... Bet žmonių prašau netraumuoti, ir pats turėdamas vaikų nelabai norėčiau eit su sūnum ar dukra pro du besilaižančius vyrus .. gatvėje. TRAUMA. Ir traumuoja visuomenę. Aplamai pamatęs kaip du .. laižosi save susitraumuočiau.

Dėjau ant bažnyčios ir vedybų. Susirašysiu popierius tik, dėl pavardės ir turto.
Apie vaikų įsivaikinimą negali būti nė kalboms leisti ... To vaiko gyvenimo nuosprendis jau parašytas... Bus .. mokykloje per visus galus (perkeltines prasme).
Jei norit kalkit įspėjimą už keiksmus, bet prašau netrinkit keiksmažodžių, nes tokioj temoj kitaip išsireikšt negaliu.