Įvairūs Bendros diskusijos Gyvenimas, aktualios problemos

Homoseksualumas ir jų vedybos

Apie savo gyvenimą, bei šiaip protingi pokalbiai

Standartinė diNGius » 2009 Gru 27, 17:28

Intec, nu tai tegu kitiem gyvenimo negadina
diNGius
Patyręs dalyvis

Medaliai: 1
Taškai: 354

Kovų lygis: B+

Reputacija: 4 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė faq » 2009 Gru 29, 13:35

Intec rašė:Faq tu išvis kietai pašneki rodies tie homoseksualai ne žmonės, jų vienintelis išsiskirtinumas tas kad juos traukia ta pati orientacija, o tu juos kaip žmones nuvertini rodos jiem gyvenima užbaigt.

Norėtum tokioje šeimoje gyvent?
Vartotojo avataras
faq
finger5™
finger5™

Medaliai: 9
Taškai: 1878

Kovų lygis: A

Reputacija: 62 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Pasalune » 2009 Gru 29, 23:15

FaQ, jeigu vaikai auga tokioje šeimoje, tai nereiškia, kad jie išaugs tokie patys. Jeigu tu augi 'normalioje šeimoje' (vyras ir moteris), tai taip pat nereiškia, kad tu nebūsi kitos orientacijos, ar ne?
O šiaip aš geriau gyvenčiau būtent tokioje šeimoje nei vaikų namuose.
Vartotojo avataras
Pasalune
H3nity™
H3nity™

Medaliai: 14
Taškai: 1309

Kovų lygis: B+

Reputacija: 44 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Bri- » 2009 Gru 29, 23:37

Kiekvienam žmogui kitaip. Man tai pavyzdžiui tokie žmonės netrukdo, bet pritariu Xeedui, kad patys ten su tais paradais, vedybom ir visokias kitais būdais bando atkreipti į save dėmesį ir sulaukia bėdos. Dėl šios priežasties aš prieš.
Vartotojo avataras
Bri-
Įsijaučiantis

Taškai: 50

Reputacija: 0 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė faq » 2009 Gru 30, 01:04

Kai reikėtu su tokiais žmonėmis gyventi, tai manau kitaip sakytum : )
Vartotojo avataras
faq
finger5™
finger5™

Medaliai: 9
Taškai: 1878

Kovų lygis: A

Reputacija: 62 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė hugas » 2009 Gru 30, 13:02

Kiek pasiskaitės jusu komentarus tai tik pasalunes pora komentaru ir dar kazkieno patiko. šiaip nezinau manau jie irgi zmones ir tegu sprendzia kaip jie nori
hugas
Naujokas

Taškai: 3

Standartinė Eimancelis » 2010 Sau 16, 08:58

As esu pries ju vedybas. Jeigu paziuretumem is pagrindu kas yra vedybos ir kodel jos atliekamos, be to kur jos atliekamos - baznycioje. Vedybos šiaip paremtos Biblija - o religija sako, kad vedybos tarp vyto ir moters. O is kitos puses, homoseksualai, tai zmones su sutrikusia psihologija. Be to jeigu jie susituokia, tai nori vaiku turet, vaiku turet negali (nes gamta sukurta, kad vaikus turet gali vyras ir moteris), tai jie issivaikina, vaikas augdamas tarp tokiu "tevu", pats tampa psihologizkai suzalotas, tai nera normalu. Vienu zodziu, as pries ju vedybas. Mano nuomone tokie zmones turetu but ypac privatus ir nelyst i visuomene.
Vartotojo avataras
Eimancelis
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 10
Taškai: 1009

Kovų lygis: B

Reputacija: 27 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė .flex » 2010 Vas 01, 01:36

Šituo klausimu esu kategoriškai prieš. Man dzin gali tuoktis, gali jei ten kruštis susiėję, bet prašau, viešumoj to neturėtų būti. Manau, kad jaunus žmones, vaikus, tai paveikia. Daugmaž: būk .. būs zaibys. Atsiprašau už necenzūrinę kalbą, bet čia yra iškrypimas. Kas čia lygino su zoofilais, šaunus palyginimas + :!: . Man dzin tie .., bet prašau, nerodykit visuomenei, nesikelkit ir nelyskit į šviesą. Esat ir būkit, niekas nedraudžia jum mylėt ten jei tai meilė ar dar ko... Bet žmonių prašau netraumuoti, ir pats turėdamas vaikų nelabai norėčiau eit su sūnum ar dukra pro du besilaižančius vyrus .. gatvėje. TRAUMA. Ir traumuoja visuomenę. Aplamai pamatęs kaip du .. laižosi save susitraumuočiau. :shock:

Dėjau ant bažnyčios ir vedybų. Susirašysiu popierius tik, dėl pavardės ir turto.

Apie vaikų įsivaikinimą negali būti nė kalboms leisti ... To vaiko gyvenimo nuosprendis jau parašytas... Bus .. mokykloje per visus galus (perkeltines prasme).

Jei norit kalkit įspėjimą už keiksmus, bet prašau netrinkit keiksmažodžių, nes tokioj temoj kitaip išsireikšt negaliu.
Paveikslėlis

so u wanna die - commit suicide
Vartotojo avataras
.flex
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 2
Taškai: 800

Reputacija: 100 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Balchius » 2010 Vas 01, 20:13

As manau homoseksualus yra issigimimas. Neturiu nieko pries juos, taciau tai nukrypimas nuo gamtos, vienareiksmiskai. Todel to propaguot ar reklamuot tikrai negalima. Tarkime jei zmogus yra invalidas ir nevaldo koju, juk nerengiamos eitynes, kuriuose sakoma kaip gera gyvent nevaldant koju, dw jus irgi junkites prie musu. Gal kiek ziaurokas pavyzdys, taciau manau tai atspindi dabartine situacija. Nereikia ju must, nereikia zudyt, reikia duot lygias teises kaip ir visiem, taciau jei jau turi toki nukrypima, tai taigu ir gyvena su juo nesireiksdami.

Beje, esu girdejes, kad gejai buvo uzsake kazkoki straipsni, kuris turejo but idetas i pradiniu klasiu vadovelius. Kazkokiu tai budu jis psichologiskai ar tiesiogiai propagavo ir skatino vaikus tapt gejais. Sakykit ka norit, bet cia jau yra virs visko. Prisiminkit mano pavyzdi apie invalidus. Ar tai atrodo normalu? Jei kas girdejot apie ta straipsni ar pasakojima, pasakykit, as dabar neatsimenu ar Lietuvoj ir ar is viso jis buvo isleistas.

Vaikas yra vyro ir moters meiles vaisius. Taip jau gamta sukure, nieko cia nepakeisi. Esu pries galimybe gejam isivaikint vaika. Is viso, esu pries santuoka tarp geju. Taigu "gyvena" susimete, morales normos siokios tokios turi buti. Kazkas minejo, kad vaikui gyvent geriau butu tokioj seimoj, negu vaiku namuose. Na, as manau, kad uzsienyje tie vaiku namai visai ne tokie, nei Lietuvoje. Daugelyje saliu sulauke pilnametystes ir iseje vaikai is vaiku namu turi nemazas socialines garantijas ir galimybes susikurti gera gyvenima. Lietuvoje, zinoma, yra priesingai. Bet jei musu salyje gejai isivaikintu vaika, patys suprantate kokia butu paziura i ta vaika tiek mokykloje, tiek tarp bendraamziu. Paklausykit kiek pedofilu gyvena aplinkui. Tik skamba ir skamba. Tikriausiai ir kas antras vaikas butu isnaudojamas "zaidimeliam".
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Balchius
Aktyvus dalyvis

Taškai: 231

Reputacija: 11 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė RamintaV » 2012 Rgs 23, 22:26

Aš už, kad jie galėtų teisiškai įregistruoti savo gyvenimą ir buvimą kartu.
Jie yra taip pat žmones, jie moka mokesčius, o tokiu dalyku pasinaudoti negali.
Prieš įsivaikinimą, bent jau kol kas.
O dėl to, kad vaikai išaugs tokie kaip tėvai, nesąmone, o jūsų manymu iš kur jie dabar atsirado?
Vartotojo avataras
RamintaV
Įsijaučiantis

Taškai: 63

Standartinė Flashback » 2012 Rgs 23, 23:26

Tegu baksnojasi tie gejai viens kitam i subines bet nereikia rengti geju paradu ir pan. ir apskritai zmoniu iskrypimas kazkoks.
Vartotojo avataras
Flashback
Patyręs dalyvis

Medaliai: 15
Taškai: 852

Reputacija: 32 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė RamintaV » 2012 Rgs 24, 00:19

O kas pasakė, kad iš pradžių buvo heteroseksualūs žmones? gal homoseksualūs? ar hermofroditai? :D
Vartotojo avataras
RamintaV
Įsijaučiantis

Taškai: 63

Įvairūs Bendros diskusijos Gyvenimas, aktualios problemos

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija