Sveikas... mhm meteliai, ar du, butu visiems i nauda, kurgi zmones skuba, kai nezino kur eina...
Del filosofijos nesigailiu, gailiuosi del paciu studiju. Nepatiko man tiesiog pati ideja kad filosofija galima ismokyti lyg tai butu parasyta, tereikia iskalti atmintinai ir viskas. Chopenhauerio, Nietzsches, Kanto, Platono, Arestotelio ir t.t. darbus perskaite mes tikrai nezinosime kas tai yra filosofija, mes suzinosime tik kaip mastytojai savaip ja interpretavo, BET reikia juos visus skaityti kad susidarytum bendra vaizda(kad galetum veliau savo skurti) ir man tas nepatiko, vos nevemiau kai reikejo skaityt kai kuriuos darbus, tragedija, eini per eilutes ir juodas miskas, o todel ir sunku del atsiskaitymu, egzaminu ir pns. Tikiu kad jei visose mokyklose butu galima susipazinti su filosofija daugeliui pasikeistu apie save ir kitus poziuris, apie pati pasauli, apie tai ka jis daro, kur gyvena ir mastydamas suprastu ko nori. Ateinant i universiteta be situ fundamentaliu kiekvieno individo atskiru ir tik jo tiesu, jis ten visa tai isklauses, apmastes, apgalvojes supranta kad papuole i beda
As tiesiog negaliu taip paimti ir studijuoti filosofija, man truksta ziniu apie gyvenima. Man labiau priimtinesnis budas yra studijuoti koki nors lengva dalyka belenkur, gauti darbeli belenkur, cia del bendro vaizdo bei isgyvenimo saltinio, o jau laisvu laiku daryti ta ka nori, kas tau patinka, bandyt suskurt romana, filosofini traktata, piest, braizyt, daug ka, pilnos galimybes reikstis, o is tikruju kas svarbiausia tai but saziningu zmogum, mylet bei gerbt visus, ir po mirties palikti grazius zodzius apie save
![Wink ;]](https://imagination.lt/images/smilies/icon_e_wink.gif)