Baig tu nusisneket, jei nelaikiau reiskias turejau svariu priezasciu tam, dabar galvot kas bus jei butu kvailiu uzsiemimas labai lengva pasakyt reikejo daryt ta ir ana, o kodel tada to niekas nesake? na gal ir sake bet atrode kad turi but visia kitaip
Na man ir dabar keista kad stojau ten.. . bet geriau pabandyt ir nesigailet veliau kad neistojai ten kur norejai is pradziu Lolina viskas gerai, jei patinka tai ir turetu sektis, kur problemos? jei nesiseka reiskias nepatinka
sveikas. Buvau visad ir esu ligi siol paprastas zmogutis... Na nicku turejau pakankamai kad butu galima susipainiot Is pradziu buvo gugemuger o is to isplauke ggm...
Darysi? Filosofijos negalima daryt, ji tiesiog yra ir tiek, ja galima savaip interpretuot, bet padaryt? Jei kazka bandysi sukurt, cia jau bus fantazavimas, na tebunie, pamiseliu musu visuomeneje ne tiek ir daug
ggm rašė:Na man ir dabar keista kad stojau ten.. . bet geriau pabandyt ir nesigailet veliau kad neistojai ten kur norejai is pradziu Lolina viskas gerai, jei patinka tai ir turetu sektis, kur problemos? jei nesiseka reiskias nepatinka
Na man tai sekasi normaliai. Ta prasme pažymiai vieni geresnių grupėj. Bet vat nežinau ar man patinka... Pradžioj nepatiko, dabar kažkaip apsipratau. Dabar tarkim kai pagalvoju, kad po poros metų būsiu programuotoja, tai...
na nzn, as kol kas gyvenu sia akimirka, kas bus tas bus, kariuomene, studijos, darbas, uzsienis dar kazkas... vnz kas bus tas bus gerai ir tuo dziaugsiuos, kam svajoti apie kazka kai jau turi tai ka kiti tik gali pasvajot kad kada nors tures