Man tai nekibo šis abstractas išvis, sorry, spalvos gal ir nieko bet pats abstractas tai... Gėriau daryk naują ir panašų kaip šitas: http://hb00359.local.lt/image_files/Gr1mmj0w.png tik su spalvomis.
tikrai ne mazai darbo , 30 minuciu uztruko , skaitau darbui kuriam buvo naudojamas 1 c4d tikrai daug idejau darbo ,tik jis netox ryskus del txt be to cia renderis buvo .
Gr1mmj0w nebūčiau patikėjusi, kad čia tao darbas. Aišku tame spk buvo žymiai prastesnių, bet mano manymų taviškis vienas iš jų. Antros vietos šitam darbui nei už nieką neduočiau (tik neįsižeisk aš tik pasakau savo nuomonę). Visu pirma c4d nepriderinti, nu tiesiog nelimpa man tie šonai. Ir atrodo jog nieko daugiau nedaryta tik c4d įdėti ir viskas. Nu pasakyk ką tu dar darei, nu jo dar txt, bet tai ir tiek. Žinau turbūt lb įsižeisi, nes tavo manymų tavo darbas geras, bet aš manau atvirkčiai jai norėjai tikrai leimėti reikėjo tiesiog daugiau prie jo prisėsti priderinti c4d ir kokių dar efektų pridėti. Asmeniškai būtent tai aš dariau ir su savuoju darbu.
Nepyk Fargucai, bet tas tavo darbas spk tai man vienas iš prasčiausių ten buvusių. Nežinau kodėl, bet taip dėja yra bent jau mano nuomone. Gal reikėjo spalvų įmaišyt ryškių, tą c4d tik įmetei ir viskas... Reikėjo apdirbt. Flow padaryt, efektus išsukt kokius iš to c4d. Galėtum manau su šitu darbu žymiai geriau. Jei tūrėsi laiko ir noro tai siūlau patobulint. Kažką su tais ratais bandyk. Ten lyg kokius c4d įsukt. efektus. spalvas pvz žalią ar cyan(šviesiai mėlyna).
Ten tavo darbas buvo ? Daumi, Daumi... Eh. Pažiūrėk po mėnėsio į tą darbą. Ir pasakyk, ką manai . Man deja nepatiko . Jau kiti daug ką pasakė, nesikartosiu.