nžn, man tai žiaurus šitas darbas tokios spalvos prastas per šviesus arba per temsus, nepatiko effektai tokie sumalti belekaip atrodo, žodžiu nu tragedija ;/
Opportunity is missed by most people because it is dressed in overalls and looks like work. Thomas A. Edison
1 ir 2 v. labai matosi desineje puseje smudgintos liepsnos... 2v. as lb uzsiziuriu i sviesu bg,negu i focala... Viskas tamsu,o txt baltas 1v. labai jau sviesi,viskas liejasi,nieko neimanoma pamatyti... ten kur jo kojos oversharp... Darbas nepavykes,bent jau man atrodo...
Iš tiesu atrodo iš tu senesniu darbu style, man irgi čia per daug light, sumalta taip viskas belekaip negražiai, švariau viską taip sutvarkyk ir gražiai bus, dar kokį naujoviška prieskoni..
Opportunity is missed by most people because it is dressed in overalls and looks like work. Thomas A. Edison
Senesniu style atrodo tik todel , kad cia senasis gerasis (nu nevisai) farguco blur + lighten bm efektas . Pats sigs prastokas. Daugelis efektu random , o ir tu paciu kokybe nekokia