Sveiki imagination.lt forumieciai Esu "svieziai" uzsiregistraves dalyvis na ir prisistatant noreciau iskart parodyti, kaip sakant, is kokio molio esu drebtas Siuo metu uzsiimu firminiu zenklu, arba kitaip, logo kurimu. Noreciau su Jumis visais pasidalinti savo idejomis bei isgirsti komentarus/pastabas, nes kartais jau ir pats nebematai, kokia "kliurka" esi padares. Taip, kad gero komentavimo. Sarasas bus atnaujinamas kaip tik imanoma greiciau
Sveikas etu. matau logo kurime nesi naujokas nes darbai grazus ir tvarkingi. Labiausiai patiko technobaltic darbas labai grazios spalvos. Kiti darbai irgi grazus grazios spalvos ir pan išskyrus. bet tu darbai labai nepatiko tai rexlite darbas ir crazyclwn Darbu tekstas neblogas bet nepatiko spalvos ir pats logo zenkliukas nelabai ziuris. Sekmes
Naujas darbelis Jusu teismui. Buvo daromas uzsakymui, bet... pradzioje atrode, jog viskas gerai, taciau viduje pajauciau, jog nepavyks igyvendinti tikslu, keliamu logotipui, tai teko pakeisti krypti ir uzbaigti kitaip na, o kaip man pasiseke - spreskite Jus
Pakomentuosiu 1 darbą. Jei ten norėjai pavaizduoti žiedą siūlyčiau tą trikampiuką pakelti į viršų. Tekstas patiko, bet sub tekstas atrodo per daug suspaustas. Bendrai apie tavo darbus - gražūs, bet manau būtų geriau kad panaudotum šiek tiek įdomesnių detalių, daugiau spalvų vienam darbe.
Etu rašė:Dar vienas darbelis "is galvos". Laukiu komentaru
Šitas pradžioj žiūrisi neblogai, bet tie paskutiniai brūkšneliai nesiderina kažkaip prie viso logotipo. Patiko spalvos, bet labaiau su sub tekstu reikėtų pažaist.