Keletas naujesniu darbeliu galerijoje. Komentuokit, sakykit kritika, nes ji TIKRAI pravercia na ir aisku - patarkit kas Jusu akiai galetu buti pakeista.
visai nieko. Webauto atrodo, kad kažkur labai matytas, na bet nebūtinai tai turi būti tiesa. Paskutinio idėja gera bet rainbow gradientas nelabai žiūrisi.
Etu rašė:Keletas naujesniu darbeliu galerijoje. Komentuokit, sakykit kritika, nes ji TIKRAI pravercia na ir aisku - patarkit kas Jusu akiai galetu buti pakeista.
Vidurinis logotipas kietas, patinka ir kompozicija, ir abi versijos su spalvom labai neblogai atrodo, paprasta ir solidu.
Dar pora darbeliu. Viena jau, turbut, matete, nes jo pagaminimo eiles tvarka patalpinau logotipu pamokose na, o kitas - Tanrell Limited, logotipas skirtas didmenines prekybos imones. Dar vyksta darbai prie jo, todel reikalingos Jusu nuomones.
Naujas gaminys tam paciam Oncar. O raideje atsispindi rodykles, kurios simbolizuoja visas pasaulio kryptis, kadangi imone dirba tarptautiniu mastu na ir tuo paciu, tai lyg stilizuotas ratas.
Na toks jau iš manęs tas kūrėjas, bet kaip daugelis galiu tik pagirti, kad dar yra žmonių, kurie stengiasi tobulėt.
O dabar šiek tiek apie darbus. "Oncar" logotipas vizualiai atrodo visai nieko, bet vargu ar aš norėčiau matyti tokį logotipą savo įmonėje. Išties darbas nėra prastas, bet man nepatiko tai, kad pirmą kartą pamatęs aš nelabai supratau kokia veikla užsiima ši kompanija. Na, gal tai tik mano nuomonė.
"TANRELL LIMITED" ši darbo versija atrodo tikrai profesionaliai ir man ji taip pat patiko. Tačiau matosi, kad idėja kiek kopijuota, nors šiais laikais labai sunku sukurti ką nors to, ko dar niekas nebūtų palietęs.
Nenuleisk rankų ir mano nuomone šioje srityje tikrai daug pasieksi.