Sveiki ponai ir ponios Dar vienas naujas darbelis konkursui. Oldtimers.lt - forumas, kuriame renkasi senoviniu automobiliu gerbejai ir savininkai. Pasirinkau wordmarka jam atspindeti, o kaip man pavyko - spreskite Jus.
Kogero pirmasis logotipas, kritęs į akį, nelabai man patinka inner stroke ar kaip ji čia pavadinti? Na manau supranti ką turiu omenyje, bet darbas tikrai solidus
Na, net nežinau. Man asmeniškai nelabai šis tavo darbas. Šriftas kažkaip parinktas netinkamai. Žodyje "Lina" galima įžvelgti "n" raidės panašumą į raidę "b". Apskritai manau, jog tu gali tikrai geriau. Darbas neatrodo solidžiai.
"Tai projektas orientuotas i kiekvieną besidomintį sportu, fiziniu aktyvumu, kultūrizmu, kūno dizainu ir/ar tiesiog norinčius atrodyti gražiai (grožio supratimas individualus) ir jaustis sveikai.. Ilgainiui projektas bus plečiamas ir siejamas su dieta, sveika gyvensena. "
Nirobalt siek tiek permazai detaliu netgi nuobodu ziureti o fitsport tas auksciau kaip smile ar kazkas panasiau reikejo gal koki tai nors stanga ar gira pavaizduot ;d