Man irgi labai šitas patinka, jau sakiau tavo vs. fuzo kovoje, kad aš čia ižvelgiu drakoną, jo veidas pačioje dešinėje. Nežinau gal kiti to nemato, bet aš matau :-/, žodžiu patiko labai.
Leisk pasakyti savo nuomone. Šitas darbas būtų cool, bet man tas pats efektas nelabai patinka, t.y. man ugnis atrodo netikroviška, aš siūlau ant ugnies padaryti žiupsnelį ripple ir dar kokį nors filtrą kad uždėti nedaug pvz spatter 40% ir/arba žiupsnelį fractalius.
Šiap aš pritariu Rlikiz, bet aš manau kad reikia geresnio blendingo ugnies, ir dar padogink ugnį kad lightninga išgaut tada patamsink bg truputį "atšvaitu" nuo šviesos ant mašinos..
Opportunity is missed by most people because it is dressed in overalls and looks like work. Thomas A. Edison
Sutinku su Fir3n ir RLIKZ, bet man dar kiek kliūna pattern`as. Galėtų būti jo ne tiek daug ir vietom ne toks ryškus. [Nemėgstu pattern`ų DD]. Ir kažkodėl man norėtųsi, kad dar pažaistum su spalvom truputį, patamsintum vietom ir panašiai .
Nereikėjo mašinos užtamsint, na bent man tai truputį per tamsu dabar, ugnis vistiek negyva atrodo, nors kai užtamsinta susidaro toks vaizdas kad iš tiesų iš ratų ugnis lekia ( pirmoje versijoje atrodė tiesiog kaip užklijuota ), ir ten kairėj viršuj ta ugnis susilieja į vieną baltą tešlą, tekstas patiko. Dar nepatiko kad taškeliu kažkokius uždėjai.