Web dizaino ir logotipų skiltis Web dizaino ir logotipų galerijos

atrektor design

Asmeninės dizainerių galerijos, sveika kritika ir įvertinimai

Standartinė atrektor » 2012 Bal 09, 00:54

Dekui uz nuomone :)
tuomet gal galetum ivertint ir dar pora darbu mano ?

http://www.part.lt/img/9da027e3f52a26fd ... b1bbf2.jpg

http://www.part.lt/img/e1569daa9a17cb67 ... 0d4049.jpg

dar pilnai neuzbaigti
atrektor
Pradedantis

Taškai: 23

Reputacija: 0 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė ronikea » 2012 Bal 09, 01:47

ar tikrai to nori??

(šiaip beje nemandagu palikti neatsakytų klausimų :roll: praeitam komentare jų buvo ne vienas...)

pirmiausia patarimas: niekada nerodyk nebaigtų darbų! čia tau ne mama - pagirs paglostys "šaunuolis" pasakys kad ir kokį š*duką nupieštum, o vertintojai. dažniausiai kritikai, norintys išnarplioti viską po kauliuką! rodydamas nebaigtus darbus tarsi viešai išsikabini nešvarius skalbinius :?: kam tau reikalinga tokia 'antireklama'? rodyk kai galvosi, kad darbas baigtas ir vertas vertinimo, vertas kažkieno laiko apie tai diskutuoti.

bet tai užteks čia tos rašliavos, vistiek nepaisysi to, ką parašiau... :lol: tai dabar apie darbus (jei juos galima taip vadinti)

pirmas:
pradėčiau nuo spalvų. juoda-balta-pilka man visada gražu. bet ir tokias spalvas derinant reikia smegenų. dabar tavo dar pilnai neužbaigtas darbas yra nuobodus. pats(/pati - ???) pagalvok, puslapis apie 'web solutions', tai jau čia savaime aišku, kad puslapis turi tiesiog spindėti originalumu, pritraukti dėmesį, klientą! pas tave čia nei iš tolo į tai nepanašu... jau geriau ta įsivaizduojama "INtern" susikurtų blog'ą, ten tarp template'ų gražesnių variantų yra :?: kalbant apie detales: IMHO nesiderina tas riebus juodas stroke. tos rodyklės šonuose nu jau tokios biednos... "V" raidė pasukta 90 laips. :-( negi nėra padoresnių shapes (ar ką tu ten naudoji)? nu bet ok, tarkim tas viršus pusėtinas... toliau 'main body' - iš kur tas ikonas baisias ištraukei? visos iš skirtingų operų... visur turi būti harmonija, bendra mintis... juk tu dizaineris! (?) tekstas blokuose sunkiai (bent jau man...) skaitomas. kokius nustatymus naudoji? nepatiko, kad blokas nesulygiuotas pagal kraštines. tokį sukelia netvarkingumo jausmą. galėtų tie 'posmeliai' ( :lol: ) būti platesni ir trumpesni... iš kraštų palikai nefunkcianalaus tuščio ploto. žiūrint į 'footer'į na, tarkim, ok, tebūnie jis irgi neblogas... bet o kur visokie 'autorių teisės' ir t.t.? dar tiesa grįžtant prie 'meniu', susimąsčiau: apie ką yra pagrindinis puslapis, jei dar atskirai yra "apie mus"? ir kur kažkas originalesnio? kodėl negali "meniu" būti: "susipažinkite" | "pasižvalgykite" | "susisiekite" ir t.t.

antras: omg, what happened to my eyes!!??!! pasakyk, kad tai 'ant bajerio'... por favor... viskas kreiva šleiva, pjauna akis... neapgalvota... pagalvok ar būdamas paprastas vartotojas sugrįžtum į tokį puslapį?? skaityk pamokas. daug pamokų...yra tam tikros taisykles, tvarka, kaip piešti dizainus... pasidomėk... nes matau esi žalias kaip "čia gali būti tavo reklama"

beje, kam tie orai?? jei aš muzikos atėjau klausytis, man neįdomu, kur sninga, ir t.t.

sorry jei per griežtai komentuoju... tu gadini mano regėjimą, kaip galiu nepykt??? :D
ronikea
Aktyvus dalyvis

Medaliai: 6
Taškai: 479

Reputacija: 21 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Moon » 2012 Bal 09, 11:27

Sutinku su ronikea, neapkrauk tinklapių nereikalingais elementais, o daugiau galiu patart tik mokytis! :) Sekmės :)
Vartotojo avataras
Moon
Forumo gyventojas

Medaliai: 4
Taškai: 720

Reputacija: 30 Pridėti reputacijos tašką

Web dizaino ir logotipų skiltis Web dizaino ir logotipų galerijos

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija