Parašysiu tik tai kas labiausiai užkliuvo.
1. dvelkia 'antikvariatu', nemanau, kad vis dar populiarūs tokie dizainai... nes ...tas nekokybiškas brušas fone... ir spalvos tokios nežinau - nepajaustos (jei galima taip išsireikšti). spalvos nepatinka. niūru viskas taip... pažiūrėk kokios dabar tendencijos: fresh, clean, simple, clear ir t.t. ir pan. ar čia reikėjo padaryti tokį senoviškesnį puslapį? sorry jei tai 'idėjos' dalis...
2. tas 'meniu' viršuj tai kažkoks griozdas, neskaniai išspręsta... kur originalums?

apskritai visur fontas man kliūna: kai kur per didelis, kai kur per mažas ar sunkiai skaitomas.
3. jei viską baltu stroke apsivedžioji, kodėl tą 'beatport' "langą" palikai? ar čia tokia idėja?
4. kodėl nevienodi atstumai tarp 'dėžučių'? (netikrinsiu, bet mano akis mato, kad dirbi be 'liniuočių'). jei suklydau, sorry (jau po 23h...)
5. kur fūteris? kas ten apačioj bus? tiesiog tuščia? paslėpk kuo nors tą baisų bg...
6. baisiai erzina mano akis, tai kad fone linijos turi vienokią kryptį, o tose 'dežutėse' (nežinau kaip pavadint, bet tu suprasi, tikiuosi), kryptis priešinga
7. kokia puslapio paskirtis? radijas? skelbimų lenta? orai? ar kažkokie 'geltoni puslapiai' ale 'naujienos'? nelabai aišku ką čia turėčiau veikti
8. ir dar... šitas tipo dizainas tipo kažkada tipo bus realizuotas? omg, dizaineriai visi, kas netingi... i don't want to live on this planet anymore...
p.s. dabar aišku pulsi gintis, verkti, rėkauti...

ką padarysi...
šiaip žinoma skatinu ir linkiu tobulėti, kažką pasiekti... iš klaidų sako mokytis reikia. taigi good luck, nenustok mokytis

sėkmės tau. žiūrėk tendencijas, stebėk naujoves ir kryptis, kurk tai, kas tikrai gražu, kas madinga ir nenuobodu!

tikiuosi ateity nustebinsi savo gerais rezultatais

klausi ar geras šitas 'dizas'... nepyk, bet turėtum jį atsiprintint ir sudegint... tokia mano nuomonė, IMHO