Įvairūs Bendros diskusijos Gyvenimas, aktualios problemos

Ar emigruosite į užsienį?

Apie savo gyvenimą, bei šiaip protingi pokalbiai

Standartinė raXike_ » 2008 Lie 23, 18:39

Oki doki, pripažįstu, tavo tiesa. Prašom. Vsio. :nice:
raXike_
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 6
Taškai: 448

Kovų lygis: B+

Reputacija: 82 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Fir3n » 2008 Lie 24, 16:31

Raxike tu nusišneki?
Tevynei nusispjaut ant tavęs, argumentu pateik ok?
Nes nervina kai lietuviai peikia savo šalį. pvz man.

Opportunity is missed by most people because it is dressed in overalls and looks like work.
Thomas A. Edison

Paveikslėlis
Gift boxas Ačiū visiem už dovanas :)
Mano galerija!
Fir3n
Grafikos ekspertas

Medaliai: 13
Taškai: 1378

Kovų lygis: A

Reputacija: 134 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė raXike_ » 2008 Lie 24, 17:37

Pf. Prieš tai buvau daug pateikusi.
Oki doki. Pirma: aš visai nepatenkinta švietimu mūsų šalyje. Pas mus nevertinama, ką mokinys sugeba, esmė kaip jis parašo kontrą ir koks jo trimestras. WTF? Dėl to ir vyksta "protų nutekėjimas" į kitas šalis.
Antra, taip pat galiu varyti ir ant medicinos. Mano mama laukė 2 metus eilėse, kol ją bent patikrino. Wow, kaip faina. Per tą laiką ji ir numirt galėjo. Blyn. Plius apie kokybę patylėsiu. [Nekalbu apie Santariškes ir už bapkes kai būna].
Ir tu nori pasakyti, jog valstybė mumis rūpinasi? O gal ta pati korupcija yra mūsų valstybės "rūpinimasis žmonėmis" arba bent jau "dėl jų gerovės"?

Kol kas pavyzdių užteks? Žinoma, aš tau galiu vardinti ir vardinti, bet tai kokia esmė. Mūsų sistema iš esmės sugedusi. O dabar kai prisiminiau apie temtinių kapines Sibire. Tai visgi yra mūsų istorija, bet ar kas ten bapkių anksčiau yra skyręs jų tvarkymui? Žinoma, jog ne. Blyn, pas mus ir korupcija milžiniška ir žlugusi visa sistema. Aš čia tiesiog nematau perspektyvų. Nors greičiausiai imsiu ir pasiliksiu Lietuvoje [gal išvarysiu kokiem 10-15 metų kur nors], vien tik tam, kad pasiekčiau čia daugiau, nei visi kiti. Bet tai irgi, kieno sąskaita. žodžiu, aš varau ant dabartinės Lietuvos, kuri po truputį virsta į tiesiog supuvusią šalį. Aš didžiuojuosi Lietuvos istorija, praeitimi, bet atleiskit, dabar jau visas sušikta. Gal net ir patys prisidėjom prie to, bet ką čia jau padarysi. Nebent bandytume tvarkyti, bet vietoj to, grimzstam į dar didesnį šūdą. O viskas tik dėl to, jog mes esam durni Lietuvos piliečiai, kurie nesupranta, kai juos apvinioja aplink pirštą. Kažkada buvom labai didelė ir galinga valstybė, o dabar tuoj skurdas neaišku kokį lygį pasieks. Tai ačiū, man kažkaip to nereik.
raXike_
Profesionalus dalyvis

Standartinė Fir3n » 2008 Lie 24, 18:04

O ko tu dar nori, ką dar tau vertint pasakyk, jei ne kontra ir trimsetra, tu nori mane įtikint kad vaikas su 4.1 trimestru vos ištempęs į kita klasė tarkim mano metu yra protingesnis už mane?

Opportunity is missed by most people because it is dressed in overalls and looks like work.
Thomas A. Edison

Paveikslėlis
Mano galerija!
Fir3n
Grafikos ekspertas

Standartinė raXike_ » 2008 Lie 24, 19:54

Fir3n rašė:O ko tu dar nori, ką dar tau vertint pasakyk, jei ne kontra ir trimsetra, tu nori mane įtikint kad vaikas su 4.1 trimestru vos ištempęs į kita klasė tarkim mano metu yra protingesnis už mane?

Proto pažymiais, IQ testais ir panašiu šė neįvertinsi, jomajo.. Duosiu gryną pavyzdį iš savo gyvenimo. Mano klasiokas, vos 4-5 mokosi, visiškai nieko nedaro per pamokas, ir visi jį laikė idiotu ir pan. O aš su juo visada gerai sutariau. Kartą, klasiokė, kuri mokosi 7-8 pradėjo kalbėti tipo ale intelektualiomis temomis, ir priemetė taip, lyg mano klasiokas nieko nesupranta ir yra neprotingas. Tačiau galų gale gavosi taip, kad mano klasiokė liko suvartyta ir žliumbianti. [Neklauskit ko žliumbė, tiesiog ją taip suvartė, kad jinai jau nebeturėjo kaip atsikirsti ir galų gale pripažino, kad mano klasiokas protingas]. Ir ble, esmė ne tame kaip tu mokaisi. Aš ble išvis nesimokau, bet pažymiai geri, o mano klasiokė sėdi po 3h ruošdama pamokas ir vis tiek lieviau tipo ale mokosi. Tai jomajo, kaip gali pagal pažymius spręsti apie žmogaus protą. Geez.
raXike_
Profesionalus dalyvis

Standartinė St!ng3r » 2008 Lie 24, 20:16

raXike_ Visame pasaulyje statomi pažymiai ir nieko nebepadarysi, o dėl to kad kai kurie tiesiog neskirti mokslams tai visiškai sutinku.
Paveikslėlis
St!ng3r
Administratorius

Medaliai: 9
Taškai: 1059

Reputacija: 330 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė raXike_ » 2008 Lie 24, 20:40

Aš dėl pažymių nieko blogo nesakau... Tiesiog jau tingiu dabar ir sakyti jau ką nors xD.
raXike_
Profesionalus dalyvis

Standartinė Fir3n » 2008 Lie 24, 21:38

Domisi žmogus, bet mokytis reikia.
O IQ testo gerai neišlaikysi jei nesimokysi.

Thomas A. Edison

Paveikslėlis
Mano galerija!
Fir3n
Grafikos ekspertas

Standartinė raXike_ » 2008 Lie 24, 22:55

IQ išlaikysi ir nesimokydamas. Yra dar toks dalykas, kaip žmonės, kurie tą IQ testą perpranta patys, o yra kurie išmoksta. Nu tai žinai. Nesakau dabar, nesimokykit vaikai. Bet tu klysti. Tu manai, jog žmogus protingas, jei mokosi ir jeigu jo IQ aukštas.
raXike_
Profesionalus dalyvis

Standartinė failasART » 2010 Rgs 19, 05:02

noriu ko greiciau i amerika nera ka lietuvoi daryt nei darbo nei pinigu. :x 8-) :twisted:
Vartotojo avataras
failasART
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 8
Taškai: 977

Reputacija: 15 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Intec » 2010 Rgs 30, 21:02

Šiaip, jei ir labai sunkiai verščiaus vis tiek nenorėčiau emigruot, bet jeigu taip ir toliau Lietuvoje visi voks, tada teks.
Sudegink mano kūną, o dulkes mesk ant debesų, nes visada norėjau būt paukščiu.
Intec
Unity™
Unity™

Medaliai: 11
Taškai: 2247

Reputacija: 31 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Hubis » 2010 Gru 05, 12:30

AQua. rašė:Niekada nesakyk niekada, bet dirbti ir gyventi sieksiu Lietuvoje.
Į emigraciją žiūriu neigiamai. Bailiai. Svanaudiška bėgti, kur geriau, ir dar po to varyti, kad Lietuvoje prastos sąlygos. Brangieji! Mes gi patys jas kuriame.

Salygas kuriame ne mes, o valdžia, juk čia respublika :D
Vartotojo avataras
Hubis
Grafikos ekspertas

Taškai: 946

Reputacija: 29 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė H3.Farguc » 2010 Gru 05, 21:44

Laikas man isivelti i sita diskusija .

Visu pirma , Get your definitions straight.

Definitions of Lithuanian government on the Web:
Government of the Republic of Lithuania (Lietuvos Respublikos Vyriausybė) is a cabinet of the Republic of Lithuania. It consists of Prime Minister who leads the activity of government and 14 government ministers. The current Prime Minister is Andrius Kubilius.

Definitions of lithuania on the Web:
a republic in northeastern Europe on the Baltic Sea

------------------

Lithuania/Lietuva , yra nuostabi salis su graziu gamtovaizdziu ir didinga praeitimi . Su talentingais zmonemis ir skaniu maistu.

Lithuanian Goverment/Lietuvos Valdzia - Lietuvos padugnes ir P*darai. Lietuvos ivaizdzio naikintojai ir savanaudziai .

Man Lietuva visada bus tevyne ir as ja mylesiu nesvarbu koks tupas ja valdys . Bet tai nereiskia kad as netureciau keliauti ir pamatyti pasaulio ar net apsigyventi kitoje salyje .

Gyvenu airijoje ir man cia gerai , cia malonus zmones , grazus gamtovaizdis , zinoma turi savo minusu , bet as cia susiradau savo gyvenimo draugus ir cia as radau meile . Bet tai nereiskia kad as dejau ant lietuvos . As dejau ant valdzios.

o kaip rax sake kad lietuvos valdziai poxuj ant jos zmoniu tai tiesa. Jei nebutu poxuj nevogtu EU pinigu ir sau kiseniu nesipildytu mokesciu moketoju kaina .

-------------

Ir kaip esu ne karta sakes , Niekas nepalieka savo gimtines is gero gyvenimo .

Bet nera to blogo kas neiseitu i gera.
-=Gifts=-
COMING SOON
H3.Farguc
H3nity™
H3nity™

Medaliai: 17
Taškai: 1175

Reputacija: 94 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė .flex » 2010 Gru 08, 16:49

+Far.

Valdžiai dzin ant mūsų, pedofilai karaliauja, pinigai vagiami, kainos keliamos, alga mažinama, mokesčiai didinami.

Jei tik bus proga tai ir nyksiu iš čia.
Paveikslėlis

so u wanna die - commit suicide
Vartotojo avataras
.flex
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 2
Taškai: 800

Reputacija: 100 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė failasART » 2010 Gru 10, 15:16

Jo..
Sensio amziaus zmonem pensijas nukarpe po kiek tu litu tipo kad pades iseit is krizes tie kurie siedi seime ka nori ta ir daro ciskas.... Anglijoj kiekviena savaite pensija ir daugiau negu lietuvoi.. nu ten ir darbas yra aisku sunku dirbt bet nekaip cia dirbi o kisenese nulis uz buta nu nzn maziausei,daugiausei mokama 700lt tai kaip pensinikams gyvent ir dar seimo nariai stebysi kdl tipo jaunimas bega is Lietuvos nes cia ant visu nusispjaut pinigu nemoka darbo nera.
Vartotojo avataras
failasART
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 8
Taškai: 977

Reputacija: 15 Pridėti reputacijos tašką

Įvairūs Bendros diskusijos Gyvenimas, aktualios problemos

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija