Fir3n rašė:O ko tu dar nori, ką dar tau vertint pasakyk, jei ne kontra ir trimsetra, tu nori mane įtikint kad vaikas su 4.1 trimestru vos ištempęs į kita klasė tarkim mano metu yra protingesnis už mane?
Proto pažymiais, IQ testais ir panašiu šė neįvertinsi, jomajo.. Duosiu gryną pavyzdį iš savo gyvenimo. Mano klasiokas, vos 4-5 mokosi, visiškai nieko nedaro per pamokas, ir visi jį laikė idiotu ir pan. O aš su juo visada gerai sutariau. Kartą, klasiokė, kuri mokosi 7-8 pradėjo kalbėti tipo ale intelektualiomis temomis, ir priemetė taip, lyg mano klasiokas nieko nesupranta ir yra neprotingas. Tačiau galų gale gavosi taip, kad mano klasiokė liko suvartyta ir žliumbianti. [Neklauskit ko žliumbė, tiesiog ją taip suvartė, kad jinai jau nebeturėjo kaip atsikirsti ir galų gale pripažino, kad mano klasiokas protingas]. Ir ble, esmė ne tame kaip tu mokaisi. Aš ble išvis nesimokau, bet pažymiai geri, o mano klasiokė sėdi po 3h ruošdama pamokas ir vis tiek lieviau tipo ale mokosi. Tai jomajo, kaip gali pagal pažymius spręsti apie žmogaus protą. Geez.