Įvairūs Bendros diskusijos Gyvenimas, aktualios problemos

Ar emigruosite į užsienį?

Apie savo gyvenimą, bei šiaip protingi pokalbiai

Standartinė Imagination » 2008 Bir 19, 17:39

Kaip žiūrite į tautiečių emigraciją? Ar pats ruošiesi ieškotis darbo svetur?
Vartotojo avataras
Imagination
Urvinis

Medaliai: 12
Taškai: 2334

Reputacija: 241 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė LauryNa » 2008 Lie 04, 21:54

Nebent laikinai, bet būtinai grįžčiau į Lietuvą ;)
Švari sąžinė - pirmas sklerozės požymis :)
Vartotojo avataras
LauryNa
Naujokas

Taškai: 8

Reputacija: 0 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė raXike_ » 2008 Lie 20, 14:15

Išvaryčiau ir daugiau negrįžčiau, jei nebijočiau ir prisitaikyčiau. Kažkaip nematau dėl ko turėčiau čia pasilikti. Šalyje, kurioje vertinamos vidutinybės, norima padaryti iš žmonių tik robotus, kurie nemąstytų, būtų idiotai, ir šalyje, kurioje mano potecialas niekada neatsiskleistų :). Wow, kokios aš geros nuomonės apie save xD.
Ruošiuosi mokytis ir dirbti svetur, bet kadangi bijau, tai nežinau kaip ten bus. Jei mokytisi ir dirbti, tai sutikčiau varyti į Airiją, Angliją [kaip tipiška ;D], ir būtinai Japoniją [nu kaip be mano meilės xD]. Ir dėl kitų Europos šalių visai nieko prieš esu, tik su kalba kaput būtų.
raXike_
Profesionalus dalyvis

Medaliai: 6
Taškai: 448

Kovų lygis: B+

Reputacija: 82 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Citrina » 2008 Lie 20, 22:10

raXike_ rašė:Jei mokytis ir dirbti, tai sutikčiau varyti į Airiją, Angliją [kaip tipiška ;D]

O aš kaip tik va gyvenu Anglijoje, bet durna vizgi buvau dabar mokslo metus lieuvoje praradau. Tai planuoju kai baigsiu mokyklą važiuoti į lietuvą pratęsti mokslus nes šitoje šalyje tikrai nenoriu visą savo likusio gyvenimo praleisti
Vartotojo avataras
Citrina
Profesionalus dalyvis

Taškai: 629

Kovų lygis: A

Reputacija: 45 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė wenox » 2008 Lie 20, 22:37

Man viskas priklauso nuo aplinkybiu . Jeigu surasiu normalu darba pagal spwcialybe, tai tikrai liksiu cia. Bet jei ne - tai kurgi dingsi :D teks vaziuot.
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
wenox
Įsijaučiantis

Medaliai: 1
Taškai: 60

Reputacija: 10 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė raXike_ » 2008 Lie 21, 13:13

Citrina rašė:Šitoje šalyje tikrai nenoriu visą savo likusio gyvenimo praleisti

O kodėl ne? Nejau tau Lietuvoje labiau patinka? Tipo mokslai pas mus geresni? Jei kalbant apie teorijos kalimą, tai jo, pas mus geriau mokytis. Jei apie praktiką, tai abejoju...
Pirma vieta Ketvirtadienio greituke #2 Paveikslėlis
Aš Keksas. Aš Piktas.
Mano paskutinio sig`o video pamoka.
raXike_
Profesionalus dalyvis

Standartinė Citrina » 2008 Lie 23, 00:31

raXike_ rašė:Nejau tau Lietuvoje labiau patinka?

Tau nepatinka Lietuva thats fine with me, bet aš savo tevynę myliu labiau nei kažkokią pyp angliją
Vartotojo avataras
Citrina
Profesionalus dalyvis

Standartinė raXike_ » 2008 Lie 23, 01:09

Tu labiau myli savo tėvynę, kuriai totaliai dzin ant tavęs ar šalį kuriai irgi totaliai dzin ant tavęs? Žinai, aš tai kažkaip nemielai jausčiaus, jei mano tėvynei būtų visiškai nusispjauti ant manęs. Bet žinai, man būtų visai nesvarbu, kad šaliai kurioje gyvenu ant manęs yra dzin. Na nebent gal tik tai, jog nebūtų, matyt, emigravę 500 000 - 1000 000 lietuvių, jei manytų, jog Lietuvoje viskas okay. O taip. 3,4 milijono, kas pasilikę Lietuvoje. Tarkim, koks 1,2 milijono yra senukai, kuriems jau pom. Dar apie milijoną yra kvailų patriotų arba bailių [kaip aš xD], o dar koks pusę milijono yra planuojantys kaip nors nešdintis iš čia. Kiti tiesiog yra gerai čia įsikūrę, jiems čia patink, arba kokios nors dar nepaaiškinamos priežastys :).
Žinai, man nepatinka tik vienas dalykas. Tu myli tėvynę. Oki, mylėk. Bet nenorėk čia grįžti. Tavo tėvynei yra tikrai nusispjauti ant tavęs. Gali čia pabūti, aplankyti draugus, šeimą, whatever. Bet net ir mokslų atžvilgiu, this is bunch of bullshit that they are giving to us. So that`s why I hate this country.
raXike_
Profesionalus dalyvis

Standartinė Citrina » 2008 Lie 23, 03:28

Sakyk ką nori mano nuomonės nepakeisi Proud to be Lithuanian.
Geltona
Žalia
Raudona

Ir aš čia grįšiu. Ir žinai ką tikrai linkiu išvažiuoti tau grįši po kokių dviejų metų pati džiaugsies, pamatysi gali nieko nerašyti žinau, kad netiki, bet paminsi mano žody kai atvažiuosi čia.
Sakai visi išvažiuoja, tai kodėl vietos sunku begauti važiuoti į lietuvą autobusiuku? Visi grįžta visi išsiilgę tėvynės. Ne valdžios nes valdžia ten zologijos sodas, o artimūjų šeimos, tos pačios brangiausios lietuvių kalbos, nes nuo tos anglų man bloga darosi.
Bet plees nieka neberašyk žinau, kad tavo nuomonės dabar nepakeisiu, bet tu išvažiuosi pabūsi yen 2 metus tada pati pamatysi norėsi gryšti ar ne.
Aš irgi taip sakiau kai Lietuvoje gyvenau kekvieną žodį taip pat tariau Lietuva degradavusi šali ir t.t

Bet tai mano šalis and Im Proud To be part off this country Lietuva per amžius amen.
Vartotojo avataras
Citrina
Profesionalus dalyvis

Standartinė DaigaN » 2008 Lie 23, 10:29

Man ir pvz Lietuva patinka kaip tevyne,bet kaip salis gyventi,fuu. Absoliuciai viskas brangsta, apie politika nesneket geriau...Buvo pora anglu Lietuvoj tai jie pasake: "Cia viskas taip brangu,o atlyginimai labai mazi..." Nu nezinau,bet as tai jauciu soksiu i Anglija.
DaigaN
Neprilygstamas

Medaliai: 14
Taškai: 1001

Reputacija: 129 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė Citrina » 2008 Lie 23, 13:36

This point I agree with you. Mano nuomonė lygiai tokia pati, kad ten tas seimas tik tinginių pantis žlugdanti valstybę, ir kurie tik žiūri kaip iš jos daugiau sau susigrobti. O, kad kai kurie žmonės neturi ką valgyti tai čia pf. Lietuvoje, kitas normalus dirbantis žmogus, gali lengvai ir savo paties buta prarasti tai, ka jau kalbėti apie tuos kurie jo išvis neturi.
Turbūt šie mano žodžiai skambės kaip prieštaravimas sau, bet aš noriu pasakyti, kad Lietuva kaip šalis, kaip tauta yra mano manymu šauni, bet tik tas skurdas ir dar labiau seimas skurdinantis mūsų šalį yra tie lb dideli trūkūmai dėl kurių žmonės ir nori palikti lietuvą. O paskui ir klausia kodėl jūs paliekate savo tėvynę. Bet vistiek aš noriu grįžti ir jei gerai pasiseks viskas čia gyventi, nes Lietuva mano namai.
Vartotojo avataras
Citrina
Profesionalus dalyvis

Standartinė DaigaN » 2008 Lie 23, 14:05

ne nu tai jeigu tarkim uzdirbi tu ten 5000, zmona nu 2000 tai viskas ok. gyveni ir dziaugies.
DaigaN
Neprilygstamas

Medaliai: 14
Taškai: 1001

Reputacija: 129 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė AQua. » 2008 Lie 23, 15:02

Niekada nesakyk niekada, bet dirbti ir gyventi sieksiu Lietuvoje.
Į emigraciją žiūriu neigiamai. Bailiai. Svanaudiška bėgti, kur geriau, ir dar po to varyti, kad Lietuvoje prastos sąlygos. Brangieji! Mes gi patys jas kuriame.
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
AQua.
Forumo gyventojas

Medaliai: 7
Taškai: 423

Kovų lygis: B

Reputacija: 29 Pridėti reputacijos tašką

Standartinė raXike_ » 2008 Lie 23, 16:40

Citrina, žinai, realiai aš tave tik provokuoju diskusijai :). Nepyk, jei ką xD.
Gerai, gerai, tu protingas vaikas, tiek ir aš supratau.
Bet matai, yra tas dalykas, kad realiai, jei tu pritaptum kitoje šalyje, ar norėtum grįžti? Jeigu tau būtų ten geriau, fainiau ir mieliau? Ar norėtum grįžti, kur tau nemiela, nefaina, galų gale nemalonu?
Čia tik šiaip pamąstymui...

daigaN, kietai ten skėlei ;D.
Žinot, ryte šiandien pagalvojau, kad galbūt ir mylėčiau šią šalį. Jei gyvenčiau prieš kokį šimtą metų, kuomet būti lietuviu, dar kažką reiškė, kai mūsų tauta nebuvo tokie egoistai. Mes gi dabar iš tiesų linkime savo kaimynui nelaimės, atsiprašant. Žinot juk visi Baltijos kelią, a ne? Jei dabar vėl pasikartotų panaši situacija, kaip tuomet, jokio Baltijos kelio šiais laikais nebūtų. Nes deja... Nežinau. Mes degradom patys iš esmės. Ir aš nusivylusi žmonėmis.

AQua. rašė:Niekada nesakyk niekada, bet dirbti ir gyventi sieksiu Lietuvoje.
Į emigraciją žiūriu neigiamai. Bailiai. Svanaudiška bėgti, kur geriau, ir dar po to varyti, kad Lietuvoje prastos sąlygos. Brangieji! Mes gi patys jas kuriame.

O ar nenaiviai tu čia šneki? kitur bus sunkiau, bus daug sunkiau. Skirtumas, kad ardamas ten, tu gausi daugiau, nei ardamas čia. Ir dar, ten tave vertins kaip žmogų, galų gale - bent jau gerbs kaip žmogų. Ir dar, tiesiog toks dalykas yra, jog čia yra tavo tėvynė, ji turėtų tavimi pasirūpinti, tačiau kartais kita šalis mumis pasirūpina daug geriau.

O žinot ką? Afrikoj baisesnės sąlygos, bet jie laimingesni žmonės nei mes. Kažkaip nenoriu gyventi šalyje, kurioje yra norma vaikščioti gatvėje su surauktu snukiu ir skųstis 'kaip man šiandien blogai'. Čiuju, aš nemėgstu lietuvių mentaliteto ir įsišaknyjusių būdo bruožu. Tik blogiausia, kad ir aš juos turiu xD.
raXike_
Profesionalus dalyvis

Standartinė Citrina » 2008 Lie 23, 18:27

Žinok neskaitysiu, tik pasakysiu whatever.
P.S Aš niekada niekur taip nepritapsiu kaip Lietuvoje aš turiu čia draugių, bet tik viena yra anglė.
Tai manau tu čia naiviai šneki, nes nei vienas lietuvis nedraugauja su anglais nes jie iš viso lopai paskutiniai (skamba rasistiškai, bet tai tiesa) o apranga jų tai dar žiauriau. zodziu daugiau nebenoriu ginčytis tu mano nuomonės nepakeisi aš tavo.
Vertins kaip žmogų? Čia niekas nieko nevertina, va čia visi Lietuviai pakliūna kaip juodadarbiai ir aria kartu su kitais lietuviais, latviais ir lenkais. Blemba už betkokį šūdniekį čia gali būti išmestas. Nepatikai ir eini lauk iš darbo. Pvz vienas kaiimynas kuris gyvena mūsų name kartu su mumis buvo išmestas vien dėl savo sudėjimo. Nu čia kvaila čia belekaip iš žmonių išsidirbinėja, bet vien dėl pinigų čia tiek aria.
Vartotojo avataras
Citrina
Profesionalus dalyvis

Įvairūs Bendros diskusijos Gyvenimas, aktualios problemos

Prisijungti

Forumo stilius

Pasirinkimas:

free tattoo Designs mezoterapija