Che che.. Seniai čia bebuvau, radau PC užsilikusį darbą, kuris buvo darytas prieš 8tą sigą Bet tebūnie tai 9tas. (Žinau, kad jie panašūs, bet tai buvo tarsi mano juodraštis)
nu man sitas darbas toks mazokas pasirode, bet lb idomus ir originalus. šiaip ta vieta ties tekstu ir ta vieta virs triju linijo pasirode tustokos. Taip pat vyruko kaklas tarsi bandytas nukirst
Liaudis jau pripranta prie to topaz ir sako, kad ne per daug 49, tu turbūt nematiai kokie darbai buvo prieš metus, jokio topaz nėkas nenaudojo ir būdavo gražu. O dbr juo perkimšti visi signatures.
Bet nestovesi visalaik prie to pacio. Reik kazko naujo. Gavom topaz. Dabar jis populiarus stipriai naudot. Po to gal siek tiek pasikeis skonis ir visakas gris i "remus". Topaz bus su saiku. IMO
11.abstrasktas visai nieko, ypac jo man spalvos patiko ir toks astrumas Tekstas irgi geras. Tik nesupratau prie ko cia tas Global warming ( nu nors tai ne minusas) 12.Topazo jau norm uzmetei kairej pusej palikai per daug vietos juodumai, tos juodumos reikejo, bet ne tiek daug. Darbe spalvos dera. Net nzn ka ir daugiau pasakyt
wenox rašė:12.Topazo jau norm uzmetei kairej pusej palikai per daug vietos juodumai, tos juodumos reikejo, bet ne tiek daug. Darbe spalvos dera. Net nzn ka ir daugiau pasakyt
Jai kalbi apie tas švieseles ant plaukų tai ji manau su fractal darė