Pažanga matos, tačiau manau effektai yra per stiprus o focialas per silpnas.. Šiaip nepatinka tas tamsumas per tamsu bg depth jėga būtu nelabai bet šiap tas smooth jausmas fainas.
Opportunity is missed by most people because it is dressed in overalls and looks like work. Thomas A. Edison
Be galo grazus darbas:) patiko viskas spalvos,efektai:) aisku kai kur noretusi blur prideti,kad graziau butu,bet jo ir taip pakanka;) reiktu txt,yra tuscia vieta kaireje apatiniame sone,txt ten gerai tiktu;)
Visiem žiūriu patinka juodi bg. Manau itam darbe lightningas permažas ir per daug atpindžiu ant focialo turi, tos linijos negražios flow susimaišęs, per daug topaz, juodas bg negražus kažkodėl, gal pabandyk normalu sharp uždėt nuimus tą topaz.
Opportunity is missed by most people because it is dressed in overalls and looks like work. Thomas A. Edison
darbas,na nezinau... man efektai tokie keistoki,tos linijos,ju per daug,noretusi kazko elegantisko,mergina stock'e tokia grazi,o taip subjaurota lithing'u... kelios spalvos ir atspalviai... noretusi zaismo arba minimalizmo...
Džiugai, monitorių susitvarkyk, ne juodas ten bg ir lightning`as tikrai ryškus. >_<. Man ta pana irgi atrodo kažkaip neproporcingai, low quality. Užtat pagaunu kokio style`o darbus bandai daryti. Nu gali mėginti toliau. Tik nedaryk per didelio kontrasto tarp dviejų spalvų. Šitam kažkaip per ryškus tas perėjimas šviesios pusės ir tamsios. Paskutinio spalvos man nepatiko dar, vat.